Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 11, 2013

Αυτούς θέλουν να "ελληνοποιήσουν" οι αριστεροθολοκουλτουριάρηδες.....Κρεμάλα για 5 ομοφυλόφιλους σε χώρα του ΙΣΛΑΜ και της Σαρία

Δείτε την ανατριχιαστική εικόνα με την τιμωρία που περίμενε τους "άπιστους" ομοφυλόφιλους σε χώρα που κυριαρχεί η Σαρία και το Ισλάμ...

Τους ομοϊδεάτες τους θέλουν οι εγχώριοι "αντιρατσιστές", πολλοί εκ των οποίων την "κουνάνε την αχλαδιά" να....ελληνοποιήσουν!

Ίσως μετά την παρακάτω εικόνα να το σκεφτούν καλύτερα!




Για όσους αντέχουν μπορείτε να δείτε και το βίντεο της εκτέλεσης των 5 ομοφυλόφιλων υπό τις ιαχές του Ιμάμη προς τον Αλλάχ..ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Ανάρτηση στο μπλόγκ της ζούγκλας
    ------------------------------------------

    ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ

    http://www.zougla.gr/blog/article/722369

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακυρο, κατέβασαν την ανάρτηση, αλλά θα επικολλήσω ένα τμήμα της (το έχω αντιγράψει ολόκληρο).

      "Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά και κατά την εκτίμησή μου δείχνει τη σοβαρότητα των πληροφοριών, είναι η μυστικότητα με την οποία επεξεργάζεται τις πληροφορίες η ΕΥΠ, σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική και την γενική αστυνομική διεύθυνση.
      Να σημειώσουμε ότι πληροφορίες που μιλούσαν για εξέγερση αλλοδαπών εντός της χώρας και ειδικότερα εντός των Αθηνών, έχουν τεθεί ξανά σε έρευνα και επεξεργασία από την ΕΥΠ και την ΓΑΔΑ, τόσο κατά τον Σεπτέμβριο του 2011, όσο και τον Οκτώβριο του 2012, χωρίς όμως να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.
      Οι πληροφορίες που ερευνούνται και αξιολογούνται αυτή τη στιγμή από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, ήρθαν σε γνώση τον περασμένο Μάρτιο και δίνουν ως χρόνο πιθανής εξέγερσης τους μήνες Μάιο και Ιούνιο που διανύουμε.
      Αυτό που εξετάζεται αυτή τη στιγμή μαζί με τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών, είναι αν η υποτιθέμενη εξέγερση στρέφεται κατά της ζωής και της περιουσίας Ελλήνων πολιτών ή έχει να κάνει με ενδοφυλετικό τους ξεκαθάρισμα ή εθνικές τους διαφορές.
      Όποια όμως και να είναι η αλήθεια πρέπει ο ελληνικός λαός να ενημερωθεί έγκαιρα, ώστε να μην κινδυνέψουν σε καμία περίπτωση Έλληνες πολίτες και οικογένειες, αλλά ούτε να υπάρξει θύμα Έλληνας ως “παράπλευρη απώλεια”."

      Διαγραφή
    2. ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

      http://www.zougla.gr/blog/article/722411

      Διαγραφή
  2. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής12 Μαΐου 2013 στις 12:41 π.μ.

    Αυτο δεν μου αρεσε καθολου!!.. Θεε μου τι φασισμος !! Συγκρινετε τους με μας : Ο δημαρχος μας θα διοργανωση το Athens gay parade. !!! Το αντιαπαγοτευτικο για μπαφους !! Χωρια που ειναι και τσαμπουκοσπαστης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών