Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 11, 2013

Ελληνική μπουρζουαζία...ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑΦΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ...!!!

Βρήκε τρόπο να βγάζει μεροκάματο πουλώντας λουλούδια σε νυχτερινά κέντρα, ένας Έλληνας στο Βόλο. Ως εδώ, τίποτε μεμπτό… Όμως, τα λουλούδια που χρέωνε στους ιδιοκτήτες των κέντρων διασκέδασης, τα έκλεβε από τα στεφάνια που αφήνονταν στα… μνήματα του νεκροταφείου μετά τις κηδείες!

Ο δράστης ήταν και οργανωμένος, καθώς είχε εφοδιαστεί με..... μπαγκαζιέρα την οποία είχε προσαρμόσει στο αυτοκίνητό του, έτσι ώστε να μεταφέρει όσο το δυνατό περισσότερα λουλούδια! Οι υπεύθυνοι του νέου Κοιμητηρίου της πόλης τον εντόπισαν επί τω έργω και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον κλέφτη των λουλουδιών που αρχικά υποστήριξε ότι ήταν… συγγενής του εκλιπόντος που είχε ενταφιαστεί λίγο πριν!

Οταν είδε ότι δεν έπειθε τους αστυνομικούς, ο δράστης έκανε τον… ανήξερο λέγοντας πως δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται να παίρνει κάποιος τα λουλούδια από τα μνήματα! Τελικά, δεν απέφυγε την παραπομπή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την ασυνήθιστη κατηγορία της κλοπής λουλουδιών, αλλά ο εντοπισμός του ανάγκασε τους υπεύθυνους του δήμου να απαγορεύσουν την κυκλοφορία οχημάτων μέσα στο Κοιμητήριο.
πηγή

2 σχόλια:

  1. Το σκανδαλώδες ειναι οτι έχει ακόμα ζωα που πηγαίνουν στα μπουζουκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι η όλη ουσία τα μπουζούκια. Ο ανθρωπος έβγαζε το ψωμί του από τους συνχωρεμενους . Τώρα θα πάει να τους βρει . Αφήστε τον ρε αυτό σας μαρανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών