Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 18, 2013

Η Bild γλείφει τον Σαμαρά - Ο Έλληνας εξαθλιώνεται περισσότερο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το παγκόσμιο σιωνιστικό σύστημα στηρίζει Σαμαρά. Οι εξαθλιωμένοι Έλληνες ξυπνούν και στηρίζουν τους Εθνικιστές ως μόνη ελπίδα.

Η γερμανική εφημερίδα Bild έχει αφιέρωμα σήμερα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε άρθρο της στη φημισμένη στήλη στο πρωτοσέλιδό της «Νικητές και Ηττημένοι». Η εφημερίδα τον χαρακτηρίζει «Νικητή» και του αποδίδει αυτόν τον τίτλο μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον οίκο Fitch. Στο κείμενο που συνοδεύει την αναφορά στον Σαμαρά, η Bild γράφει: «Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς μπορεί έπειτα από έναν χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο oίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή «υπάρχει σαφής πρόοδος». Η Washington Post τιμά τον Σαμαρά ως «διασώστη». Η άποψη της Bild: Συνεχίστε έτσι!». Η γερμανική, ευρείας κυκλοφορίας, εφημερίδα φιλοξενεί καθημερινά στο...
πρωτοσέλιδό της τη στήλη «Νικητές και Ηττημένοι», στην οποία παρουσιάζονται προσωπικότητες από όλον τον κόσμο και όλους τους τομείς. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα και η αμερικανική εφημερίδα Washington Post είχε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο αποκάλεσε «διασώστη» της Ελλάδας.
 
Με λίγα λόγια, οι διεθνείς τοκογλύφοι κάνουν τα πάντα με μοναδικό σκοπό να ρίξουν «στάχτη στα μάτια» του Ελληνικού λαού, ότι η οικονομική ύφεση φτάνει στο τέλος της. Αρκεί να θυμηθούμε μερικά από τα νέα μέτρα που φέρνει και πάλι η τραγική συγκυβέρνηση, για να κατανοήσουμε ότι ο κατήφορος έπεται ακόμα πιο μακρύς… Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νέα δεδομένα, η συγκυβέρνηση θα επιβάλλει προκαταβολή φόρου κατά 90% για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε επίσης και τις απολύσεις στο δημόσιο αλλά και την αύξηση παρακράτησης μισθού σε κάθε μισθωτό μηνιαίως. Τέλος, οι απαιτήσεις της τρόικα δεν τελειώνουν φυσικά εδώ… αλλά επιβάλλουν ακόμα και φορολόγηση των αποζημιώσεων που λαμβάνει ο μισθωτός σε περίπτωση απόλυσης.
 
Η τραγική μνημονιακή πολιτική βυθίζει τον Έλληνα εκ νέου σε ανεργία, πείνα και εξαθλίωση. Όχι μόνο η Ελλάδα δεν βγαίνει από την οικονομική ύφεση αλλά ο Έλληνας από φτωχός γίνεται φτωχότερος. Όσα ψέμματα και αν συνεχίζουν να διασπείρουν οι νταβατζήδες των μέσων μαζικής εξαπάτησης, ο Έλληνας έχει ξυπνήσει. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες. Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών