Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 13, 2013

Ν. Μιχαλολιάκος: "Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ..."

Ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Αθηνών
 
Με μια συγκλονιστική ομιλία ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, συνεπήρε και ξεσήκωσε για άλλη μια φορά το ακροατήριο των συναγωνιστών που είχαν τη τύχη και την ευκαιρία να τον ακούσουν στα ιστορικά γραφεία της οδού Δηλιγιάννη. Θυμήθηκε και θύμισε με μια ταχεία και μεστή αναδρομή της μνήμης στα "πέτρινα" χρόνια του κινήματος, όταν.....
μια χούφτα γενναιόψυχων ανθρώπων αρνούντο να υποκύψουν στις απειλές, στις προκλήσεις, στις βόμβες και στη βίαιη αντίδραση των συστημικών ανδρείκελων που πολεμούσαν τους Εθνικούς προφωτιστές που συντάσσονται στο πλευρό του  Αρχηγού.

Με αναφορά στις δημοτικές εκλογές και όταν σε άνυδρα χρόνια ο Αρχηγός ανέλαβε με πολιτική  τόλμη την ευθύνη να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές και να καταγραφεί με τη μεγίστη δυνατή δημοσιότητα η μαχητική ύπαρξη των αυθεντικών και ανυποχώρητων Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Κάνοντας αναφορά στη θριαμβευτική εμφάνιση του κινήματος μας στις διπλές εκλογές της χρονιάς που πέρασε, αναφέρθηκε στο πανικό των στυλοβατών ενός συστήματος που πλέον η συνεπής πολιτική μάχη που δίνει σε κάθε επίπεδο η Χρυσή Αυγή, αποδομείται, καταρρέει και συμπαρασύρει μαζί του κάθε εκφραστή, πρόσωπα ή κόμματα της παλαιοκομματικής και αντεθνικής σαπίλας που κυβερνά ελέω των επικυρίαρχων της χώρας μας. Ο Αρχηγός μας έθιξε τον ανθελληνικό "αντιρατσιστικό" νόμο που μας καλούν να αποδεχθούμε οι σύγχρονοι Ιούδες μέσω του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου που χωρίς προσχήματα Ρουπακιώτηδες και λοιποί της ιδίας πολιτικής συνομοταξίας πολεμούν τη Χρυσή Αυγή.

Διατράνωσε την απόφαση να μείνουμε ανυποχώρητοι απέναντι στους πολιτικά και ηθικά ασπόνδυλους αντιπάλους μας ενώ κατά χιλιάδες αποχωρούν από τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα-απάτης και συντάσσονται εκεί που οι περισσότεροι Έλληνες ανήκουν, στους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής! Τη στιγμή μάλιστα που οι υποστηρικτές και προπαγανδιστές μιας κοινωνίας πολυπολιτισμικής των τζαμιών και των μιναρέδων με τους ιμάμηδες ζητούν να την εντάξουν στην Ελληνική πραγματικότητα με δουλοπρεπείς κι ανθελληνικούς νόμους, η Χρυσή Αυγή, υπερασπίζεται έντιμα και σύννομα αλλά μαχητικά κι ανυποχώρητα την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, μακριά από συμβιβασμούς και πολιτικάντικους οπορτουνισμούς ,διατηρώντας ατόφια και ανόθευτη την Εθνικιστική μας ιδεολογία, αποφασισμένοι ακόμη και προκειμένου να διαφυλαχθεί η Εθνικιστική μας ιδεολογική καθαρότητα και εντιμότητα να ξεκινήσουμε αντί με εγγραφές, με διαγραφές που θα εγγυηθούν την αταλάντευτη πορεία μας στο δρόμο του υπερήφανου Ελληνικού Εθνικισμού ,ασυμβίβαστα, ανυποχώρητα κι αδιαπραγμάτευτα. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες σπέρνοντας το σπόρο από τον οποίο θα γεννηθεί ένας Ελληνισμός αυθεντικός, έντιμος, ισχυρός!

Η ομιλία ολοκληρώθηκε μέσα σε θυελλώδη χειροκροτήματα, επευφημίες και συντονισμένες ζητωκραυγές ενός ακροατηρίου που συγκινημένο από την ομιλία του Αρχηγού μας ένοιωσε υπερηφάνεια για αυτόν που κρατά το τιμόνι του κόμματος και βεβαιότητα για την επερχόμενη νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών