Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 13, 2013

Ένας μόνο Αλβανός (δραπέτης ;) αιματοκύλησε και λήστεψε ενα χωριό ...στα Γιάννενα !!

Ενώ η Κυβέρνηση ψηφίζει νόμους για να προστατέψει τους λαθρομετανάστες ! Αν ήταν ομάδα τεσσάρων ατόμων με σστρατιωτική εκπαίδευση τι θα είχε συμβεί; Αναρωτιέται κανείς ή έχουν πάθει ομαδική εγκεφαλική παράκρουση οι Τριάδες της Κυβέρνησης! 
 
«Χτενίζουν» τη μεθόριο οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθώντας να εντοπίσουν έναν αδίστακτο Αλβανό κακοποιό βαριά οπλισμένο με χειροβομβίδες -πιθανότατα έναν από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων- που δολοφόνησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Κτίσματα Ιωαννίνων, αφού πρώτα λήστεψε 30 (!) κατοίκους σε ένα καφενείο! Η φρίκη που..... σκόρπισε πίσω του ο άγνωστος προς το παρόν δράστης, ξεκίνησε γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου όταν εισέβαλε σε καφενείο. Το ηλικιωμένο ζευγάρι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται να έχει ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου στο καφενείο που λειτουργεί και ως ταβέρνα κρατώντας στα χέρια του δύο χειροβομβίδες, ακινητοποίησε τους 30 κατοίκους που βρίσκονταν εκεί ζητώντας χρήματα και άρπαξε την τσάντα μιας 57χρονης γυναίκας. 
 Ο δράστης αποπειράθηκε να αρπάξει δύο κινητά, αλλά τον καταδίωξαν τρεις θαμώνες μαζί με τον ιδιοκτήτη του καφενείου και πέταξε εναντίον τους μια απ' ασφαλισμένη χειροβομβίδα! Για καλή τους τύχη, εξερράγη μόνο ο πυροκροτητής κι έτσι σώθηκαν από βέβαιο θάνατο! Ωστόσο, ο κακοποιός βρήκε ευκαιρία να χαθεί στο σκοτάδι αφήνοντας πίσω του την τσάντα που είχε αρπάξει και κρατώντας το πορτοφόλι που περιείχε. Λίγο αργότερα, εισέβαλε στο σπίτι μιας 63χρονης, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και, αφού άρπαξε όσα χρήματα είχε και δύο κινητά, της ζήτησε μια παραμάνα για να ασφαλίσει μια χειροβομβίδα από την οποία είχε αφαιρέσει την περόνη! Στη συνέχεια εξαφανίστηκε, αλλά λίγα λεπτά αργότερα σήμανε συναγερμός στο κέντρο των Ιωαννίνων, όταν το κλεμμένο φορτηγάκι μάρκας Nissan που οδηγούσε έπεσε σε έναν τοίχο και το εγκατέλειψε για να τραπεί σε φυγή πεζός.
 Οι έρευνες για τον ιδιοκτήτη του κλεμμένου αγροτικού οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σπίτι ενός 72χρονου και της 73χρονης συζύγου του στα Κτίσματα. Και εκεί, οι αστυνομικοί πάγωσαν όταν βρήκαν νεκρό το άτυχο ζευγάρι! Σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, οι δύο ηλικιωμένοι είχαν χτυπηθεί με πρωτοφανή αγριότητα στο κεφάλι πάνω στα κρεβάτια τους, ίσως και μέσα στον ύπνο τους! Ο άγνωστος δράστης είχε παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού και είχε αιφνιδιάσει τους άτυχους ηλικιωμένους. Τους σκότωσε, άρπαξε τα κλειδιά του αγροτικού και διέφυγε με αυτό. 
Η χειροβομβίδα που πέταξε έξω από το καφενείο ο κακοποιός, ήταν ρωσικής προέλευσης και αμυντικού τύπου, όμοια με αυτές που έχουν χρησιμοποιήσει οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και με αυτές που βρέθηκαν στην κατοχή του Αλβανού δραπέτη Λίτα, όταν συνελήφθη μετά την απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να είναι σχεδόν σίγουροι πως ο αδίστακτος κακοποιός είναι ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων κι ότι αναζητεί τρόπο να περάσει στην Αλβανία. Το αγροτικό, η τσάντα και η χειροβομβίδα εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα, ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητά του. 

2 σχόλια:

  1. MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥ,ΚΟΣΟΒΑΡΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Α Κ Ο Μ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!!!ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΤΗΝΟΣ,ΦΟΝΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?ΩΣ ΠΟΤΕ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ?ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΩ,'Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ,ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΧΟΤΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΚΕΙ.ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
    ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θέση της Χρυσής Αυγής για αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα από λαθρομετανάστες έχει ειπωθεί και εντός Κοινοβουλίου (Παππάς - Γερμενής)και εκτός (Παππάς)...
      Ο γιαννιώτης βουλευτής του Εθνικιστικού Κινήματος μαζί με τον Παναγιώταρο κάνουν μεγάλο αγώνα για να ξεσηκωθεί ο ηπειρώτικος λαός και να φουντώσουν τα εθνικιστικά συναισθήματα του λαού της Ηπείρου ωστόσο η ανταπόκριση ακόμη δεν είναι η αναμενόμενη.

      Προς το παρόν ο νόμος δεν επιτρέπει στο κίνημα να λειτουργήσει παραστρατιωτικά και να δώσει λύσεις για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και δη των κατσαπλιάδων.

      Ο Αγώνας συνεχίζεται όμως μέχρι την Τελική Νίκη
      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών