Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013

Υπερκαταναλωτισμός: ο σύγχρονος "πολιτισμός" σε πλήρη κατάπτωση - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Είμαστε στην εποχή της μάζας και της υπερκατανάλωσης. Τα "ιδανικά" της σημερινής εποχής είναι αυτά του χρήματος και της φιληδονίας. Η σύγχρονη εποχή της κυριαρχίας του σιωνιστικού υλισμού θα καταγραφεί ως ένας νέος μεσαίωνας, πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένος, αλλά με κανένα πολιτιστικό υπόβαθρο.

Την αλλαγή στον ρου της ιστορίας μπορεί να φέρει ο εθνικισμός που ενσαρκώνει τις αξίες του...
ηρωισμού, της ανδρείας, της αυτοθυσίας και της υστεροφημίας. Η διάλυση του σημερινού εκφυλισμένου κόσμου θα είναι μια επίπονη προσπάθεια, αλλά όταν ξυπνήσουν τα αρχέγονα ένστικτα της φυσικής νομοτέλειας, τότε κάθε τι υλιστικό θα πάρει το δρόμο για τα σκουπίδια της ιστορίας ή θα γίνει μια υποσημείωσή της.

Οι εθνικιστές παλεύουν για έναν νέο άνθρωπο, με πάνω από όλα τις πνευματικές αξίες, ενώ κάθε τι υλικό παραμένει ως βοηθητικός παράγοντας για την ανάδειξη του πολιτισμού. Έτσι κι αλλιώς στην ιστορία δεν θα μείνει ο αριθμός των αγαθών που παρήγαγε ένα εργοστάσιο, αλλά τα πολιτιστικά επιτεύγματα. Στην ιστορία δεν έμειναν οι πλούσιοι Έλληνες έμποροι της Ευρώπης, αλλά οι αγωνιστές του 21' που αγωνίστηκαν και έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα. Υστεροφημία δεν απέκτησε κανένας πλούσιος τοκογλύφος της αρχαιότητας, αλλά οι φιλόσοφοι, οι μαχητές και οι καλλιτέχνες. Έτσι και σήμερα οι αγωνιστές του Εθνικισμού, περιφρονούν το κυνήγι των υλικών αγαθών που έχει αναχθεί σε "όνειρο" της εποχής και αναζητούν την αιώνια δόξα, αγωνιζόμενοι για τα ιδανικά της πατρίδας και της φυλής.

Δείτε τη σημερινή υλιστική τρέλα:


La surconsommation from Lasurconsommation on Vimeo.

1 σχόλιο:

  1. Σημερα,θεα μου( Ανώνυμος25 Μαΐου 2013 - 3:34 π.μ.) θα μου πεις τι σουτιεν φορας ,η θαχουμε ναζια, παλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών