Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013

Αγωγή του Χρήστου Παππά κατά των "ΝΕΩΝ" και της "δημοσιογράφου" Ε. Καλογεροπούλου για τα ψέματα και τις συκοφαντίες τους.

Η στιγμή να πληρώσουν για την ασυδοσία λόγου τους τα ΜΜΕ έφτασε

Και πάλι πρωτοπόρα σε αυτή την προσπάθεια τίθεται η Χρυσή Αυγή.

Κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις της ότι όποιο ΜΜΕ συντηρεί τη συκοφαντία ότι από την πλευρά των εδράνων της ακούστηκε το "ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ" ήρθε ο καιρός να απολογηθεί για τα ψέματα του.

Τα Νέα στην επίσημη ιστοσελίδα τους δεν έχουν αλλάξει ακόμη την ανάρτηση, παρά την αποκάλυψη ότι ο Γ. Πάντζας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφώνησε το "ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ", κατηγορώντας μάλιστα τους βουλευτές της ΧΑ για ναζιστικές κραυγές ενώ προχωρούν τη λάσπη ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά ονοματίζοντας και τον βουλευτή Χρήστο Παππά που είπε το "ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ".


Ο Χρήστος Παππάς κατέθεσε αγωγή κατά της ιστοσελίδας που ανήκει στον όμιλο του ΔΟΛ την οποία και μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στις εικόνες που ακολουθούν:




Όμως δεν ήταν η τελευταία καθώς σειρά πήρε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Ελένη Καλογεροπούλου, που στο δελτίο της 15ης Μαΐου εκτόξευσε τον εμετό της κατά της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή Χρήστου Παππά, κάνοντας λόγο για δολοφόνους που χαρακώνουν και έχουν ίνδαλμα τον Χίτλερ τον οποίο και αναφωνούν μέσα στο Κοινοβούλιο.

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε και το βίντεο:
 

Ακολουθεί η αγωγή κατά της πανελίστριας στο δελτίο του Ν. Ευαγγελάτου, έχει αναλάβει εργολαβικά τις επιθέσεις εναντίον των στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος και ιδιαιτέρως του Χρήστου Παππά.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


                                               ΕΓΚΛΗΣΗ


ΠΑΠΠΑΣ Χρήστος του Ηλία, κάτοικος Αθηνών, οδός Βασδ. Σοφίας 2, Μέγαρο Βουλής των Ελλήνων

                                                   ΚΑΤΑ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Ελένης, Δημοσιογράφου, κατοίκου Ν. Φαλήρου Αττικής, οδός Εθν. Μακαρίου και Φαληρέως 2



1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή είναι νόμιμος πολιτικός φορέας (ένωση προσώπων) που από τις 6/5/2012 εκπροσωπείται κοινοβουλευτικά στη Βουλή των Ελλήνων. Αντίστοιχα εγώ,  με την ιδιότητα του Βουλευτή Επικρατείας  και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος, είμαι επιφορτισμένος μεταξύ άλλων  με την  εκπροσώπηση του Κινήματος σε δημόσιες εκδηλώσεις καθώς και την υλοποίηση των πολιτικών  αποφάσεών του . Στο πλαίσιο αυτών των αρμοδιοτήτων, προβαίνω  σε σύνταξη ανακοινώσεων, δηλώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις για τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας.
Προτού ακόμα ο λαός με την ετυμηγορία του, αποφανθεί για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή, ο Λ.Σ. – Χρυσή Αυγή , είχε γίνει αντικείμενο πλήθους δημοσιευμάτων, εκπομπών και δημοσίων σχολίων που στόχο είχαν όχι την αντικειμενική ενημέρωση του πολίτη για τις θέσεις, την ιδεολογία και τις απόψεις του κινήματος για τα πολιτικά και κοινωνικά τεκταινόμενα, αλλά την κατασυκοφάντηση των στελεχών του, τη διαστρέβλωση των θέσεών του και  συχνά τη διακωμώδηση των θέσεών του.
                       Στο πλαίσιο αυτό, πολλοί εκπρόσωποι του συστήματος του λεγόμενου «αριστερού κατεστημένου», που ασκούν επί χρόνια την ιδεολογική κυριαρχία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (εφημερίδες, τηλεοράσεις, περιοδικά) εξαπολύουν ασύστολες ύβρεις και συκοφαντίες κατά της ιδεολογίας μας, εσχάτως δε, επειδή δεν καθίσταται λυσιτελής ο στόχος τους, δηλαδή η απαξίωση του κινήματός μας στην κοινωνία,  προχωρούν  σε ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις, σκαιές εξυβρίσεις και λιβέλλους, που αποδεικνύουν εμπάθεια και πρόθεση κατασυκοφάντησης των φυσικών προσώπων- φορέων της ιδεολογίας του κινήματός μας.
Στο όνομα της δήθεν «ανεξάρτητης δημοσιογραφίας» και της «ελευθερίας του τύπου», η εγκαλούμενη, συστηματική υβριστής του κινήματός μας, με τη σχέση ελεύθερης συνεργασίας που την διέπει με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» , προέβη πάλι, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 16/5/2013 και ώρα 19.16  σε απίστευτα και προκλητικά συκοφαντική επίθεση εναντίον μου, γεγονός που με ανάγκασε να παρέμβω ζωντανά στο δελτίο.
Η εγκαλούμενη λοιπόν, όπως προκύπτει από την απομαγνητοφώνηση του επίμαχου σημείου το οποίο και επικαλούμαι, λέει επί λέξει τα εξής: « …Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα ότι τέτοιοι άνθρωποι ( αναφερόταν συγκεκριμένα  σε εμένα και στον από βήματος της Βουλής σχολιασμό μου ενός δικού μου κειμένου που είχε προηγουμένως επικαλεστεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τατσόπουλος) βρίσκονται στο Ελληνικό κοινοβούλιο , άνθρωποι οι οποίοι έχουν γράψει τέτοια πράγματα, άνθρωποι οι οποίοι χαρακώνουν συμπολίτες μας…»  
 Χαρακτηριστικό είναι το ότι και ο συντονιστής του δελτίου κ. Ευαγγελάτος, κατανοώντας το πρόβλημα που δημιουργούσε στο σταθμό η στάση της, όταν ολοκλήρωσε τη φράση της, έσπευσε να της  υποβάλει ευγενικά την επαναδιατύπωση της φράσης, προσπαθώντας να την «γλιτώσει» από το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, λέγοντας ο ίδιος πως αυτοί που είναι στη Βουλή, δεν έχουν ποτέ κατηγορηθεί ότι έχουν χαρακώσει…



2. ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 363 ΠΚ «Αν στην περίπτωση του άρθρου 362 ΠΚ, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές, τιμωρείται με…». Αντίστοιχα, σύμφωνα με το άρθρο 362 ΠΚ  στο οποίο τυποποιείται νομοτεχνικά το έγκλημα της απλής δυσφήμησης, «όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του, τιμωρείται…»
                      Από τις διατάξεις των άρθρων 362 και 363 του ΠΚ προκύπτει ότι, για την αντικειμενική υπόσταση του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφημήσεως, απαιτείται: α') ισχυρισμός ή διάδοση γεγονότος ενώπιον τρίτου σε βάρος ορισμένου προσώπου, β') το γεγονός να είναι δυνατόν να βλάψει τη τιμή και την υπόληψη, γ) να είναι ψευδές και ο υπαίτιος να γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές.
Ως ισχυρισμός θεωρείται η ανακοίνωση η προερχόμενη ή από ίδια πεποίθηση ή γνώμη ή από μετάδοση από τρίτο πρόσωπο. Αντίθετα, διάδοση υφίσταται όταν λαμβάνει χώρα μετάδοση της ανακοίνωσης που γίνεται από άλλον. Ο ισχυρισμός ή η διάδοση επιβάλλεται να γίνεται ενώπιον τρίτου, γεγονός αυτονόητο στα αδικήματα που τελούνται δια του τύπου.
Αυτό που αξιολογείται είναι το γεγονός, δηλαδή οποιοδήποτε συμβάν του εξωτερικού κόσμου αναγόμενο στο παρόν ή το παρελθόν, που υποπίπτει στις αισθήσεις και μπορεί να αποδειχθεί, αντίκειται δε στην πραγματικότητα.
Επειδή από τα παραπάνω προκύπτει, ότι η  εν λόγω  περιέλαβε  στην τοποθέτησή της   αυτή ισχυρισμούς και διέδωσε γεγονότα , τα οποία έβλαψαν χωρίς αμφιβολία την τιμή και την υπόληψή μου, τόσο με την έννοια του φυσικού προσώπου, όσο και με την ιδιότητα του Βουλευτή Επικρατείας του  πολιτικού φορέα.
 Είναι δε προφανές ότι δεν χρήζει καμίας περαιτέρω ανάπτυξης το γεγονός ότι ιδίως η φράση «άνθρωποι οι οποίοι χαρακώνουν συμπολίτες μας » η οποία αναφερόταν νοηματικά ευθέως σε εμένα , δεν εμπίπτει σε απολύτως καμία κατηγορία «δικαιολογημένου ενδιαφέροντος», «σχολιασμού» ή «κριτικής» από όσες η νομολογία έχει αποδεχτεί, εφόσον πρόκειται όπως προελέχθη για γεγονός με εξωτερική έκφανση που υποπίπτει στις αισθήσεις και αντίκειται στην πραγματικότητα.
 Η προσβολή μου είναι εξαιρετικά βαρεία, χωρίς να υπάρξει, έστω εκ των υστέρων, δήλωση αποκατάστασης , παρά το γεγονός, ότι, όπως εξετέθη αναλυτικά ανωτέρω, τα διαλαμβανόμενα στην δημόσια αυτή τοποθέτηση έλαβαν χώρα  από κεντρικό δελτίο μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας , η δε τοποθέτηση αυτή  αναπαρήχθη εκτεταμένα σε όλο το διαδίκτυο.
Επομένως, ειδικά στην περίπτωσή μου, με τη διπλή ιδιότητα του φυσικού προσώπου και του εκπροσώπου τύπου  κοινοβουλευτικά εκπροσωπούμενου πολιτικού κόμματος,  με την αυξημένη περιωπή αναγνωρισιμότητας και δημοσίου λόγου που περιβάλλεται από το Σύνταγμα, τον Κανονισμό της Βουλής και τις λοιπές ισχύουσες διατάξεις, η έννοια της προσβολής της προσωπικότητας  και της συκοφαντικής δυσφήμησης λειτουργεί διττά. Παρέλκει ασφαλώς να αναφερθώ στην  υποκειμενική υπόσταση του εγκλήματος, δεδομένου ότι είναι προφανές ότι η εν λόγω γνωρίζει ότι οι ισχυρισμοί της είναι ψευδείς, αφού καμία από τις ιδιότητες ή χαρακτηριστικά με τα οποία με κοσμεί, δεν μου ανήκουν.
Επειδή η έγκλησή μου είναι νόμιμη, βάσιμη , αληθής και εμπρόθεσμη


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ


- Εγκαλώ την παραπάνω για τις παράνομες πράξεις που τέλεσε εναντίον μου.
- Προτείνω ως μάρτυρες τους: ……………………………….
- Δηλώνω ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγων για χρηματική ικανοποίηση λόγω    ηθικής βλάβης που προέκυψε από τις παραπάνω παράνομες πράξεις για το ποσό των 44 Ευρώ  επιφυλασσόμενος για το ποσό που θα ζητηθεί αρμοδίως στα αστικά δικαστήρια.
- Διορίζω ως πληρεξούσιους Δικηγόρους και αντικλήτους  τους κ.κ. Ζωγράφο Ιωάννη και  Δημητρακόπουλο Αναστάσιο.

Αθήνα, 21/5/2013
Με τιμή, 

4 σχόλια:

  1. @ Ανώνυμος25 Μαΐου 2013 - 3:34 π.μ. Μωρη baby -doll θα βαλεις σημερα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσιογράφος η Καλογεροπούλου ??? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτή η αναρχοκουμουνοσοσιαλίστρια δεν μπορεί να μιλήσει καν την είχαν βάλει και στο κεντρικό δελτίο του Αλφα μετά τον πόλεμο στο Ιράκ και την έδιωξαν κακήν κακώς για δικαιολογία είπε ότι της είχαν μείνει κατάλοιπα από τις βόμβες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παπας παρελλειψε να ρωτηση την καργια ( 2:53 λεπτο) αν η τριχα της κεφαλης της που νοιαζεται μην πειραχθει θα ειναι ...........βαμμενη η οχι.

    Ουστ γκιοσα πουχεις να δης δροσια στα μπουτια σου απ την εποχη των παγετωνων.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών