Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 02, 2013

Άθλια συκοφαντική επίθεση στη Χρυσή Αυγή και σε βουλευτή της από το καθεστώς...Η Χρυσή Αυγή απαντά με μηνύσεις...

Κατανοώντας το καθεστώς ότι αν η ειδησιογραφία της ημέρας έμενε στο γεγονός ότι αποτράπηκε η διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα του Εθνικιστικού Κινήματος, με χρήση βίας, και ουσιαστικά το αποτέλεσμα ήταν μηδαμινής αξίας καθώς η διανομή όχι μόνο έγινε αλλά είχε και τεράστια επιτυχία (στα γραφεία της ΧΑ στο Σταθμό Λαρίσης), θα δεχόταν ένα "επικοινωνιακό αυτογκόλ".
Έτσι έπρεπε να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της μάζας και του κοινού.

Και προσέξτε τι σενάριο έφτιαξε:
"Βουλευτής της ΧΑ, θέλει να χτυπήσει το Δήμαρχο αλλά τελικά γρονθοκοπεί 12χρονο παιδί, ενώ ταυτόχρονα κουβαλά και όλα και παραλίγο να το χρησιμοποιήσει"
Όχι δεν είναι σενάριο σε σειρά του Φώσκουλου αλλά η είδηση που θα ακούτε από σήμερα και για κανά μήνα περίπου από τα αργυροκίνητα ΜΜΕ.

Κατηγορείται λοιπόν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενής, ότι χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι στην προσπάθειά του να επιτεθεί στον Καμίνη.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, που "μοιάζει" πάρα πολύ με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και πασίγνωστο ΚΙΝΑΙΔΟ με πλούσια "δράση" σε διάφορα κινήματα, έσπευσε πρώτος να.....
μεταφέρει το περιστατικό στα ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ) και μάλιστα με "ζουμερές" λεπτομέρειες!

Όσο για το όπλο που υποτίθεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προσπαθεί να βγάλει, φαίνεται καθαρά από το ΒΙΝΤΕΟ που παραθέτουμε ότι επιχειρεί, ενώ αστυνομικοί της φρουράς Καμίνη τον ακινητοποιούν, να το προστατεύσει.

Με πιο απλά λόγια...
Επιθυμεί να μην εμφανιστεί και να μην του πάρουν οι αστυνομικοί και το περιφέρουν από ΜΜΕ σε ΜΜΕ κάνοντας προπαγάνδα για τον "εγκληματία - δολοφόνο" βουλευτή που μπήκε με το όπλο αίθουσα του Δήμου, να βρει τον Δήμαρχο για να....ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους!

Η Χρυσή Αυγή σε όλες τις παραπάνω αθλιότητες απαντά με μηνύσεις και αγωγές...


Με αφορμή τη νέα γελοία και συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, το Γραφείο Τύπου του κόμματος εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

"Η θλιβερή, ένοπλη κουστωδία Καμίνη δημιούργησε επεισόδιο εκ του μη όντος και προπηλάκισε βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Είναι αισχρά και άθλια ψεύδη τα περί τραυματισμού ανήλικου κοριτσιού. Τρανή απόδειξη το τηλεοπτικό υλικό που κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Οι ψεύτες και οι συκοφάντες, ο Καμίνης και οι επίορκοι υπάλληλοι ασφαλείας του θα μηνυθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης."
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

7 σχόλια:

  1. ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΜΙΝΗ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βοά όλη η Ελλάδα, άνθρωποι άσχετοι με τη Χρυσή Αυγή: "Αν ήταν για τους λαθρομετανάστες τα τρόφιμα, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Τώρα που είναι για τους Έλληνες, θέλουν να εμποδίσουν τη διανομή."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αθλιοι προδοτες.........
    μπραβο στην χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μονον που εχω να πω ειναι οτι μετά απο αυτο το αίσχος επι του οποιου για να αντισταθμίσουν επρεπε να βρουν καποιο δωδεκάχρονο χτυπημενο η κανεναν αραπη σταυρωμένο, αυτοι που ψηφίσουν οποιοδήποτε καθεστωτικο εβραιομπολσεβικο-καπιταλιστικο κόμμα, θα πρέπει να θεωρούνται ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, είτε λογω βλακείας η δόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΓ καλα ειλικρινα, οι αστυνομικοί, οι απλοί αστυνομικοι δεν ντρέπονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ειχε τραυματιστει το 12χρονο οπως βρωμικα ισχυριζονται θα ειχαν τρεξει στον ιατροδικαστη για εκθεση και θα ειχαν παρει συνεντευξη απο τον πατερα του και θα το ειχαν κανει εισαγωγη σε καποιο νοσοκομειο δηθεν για τις πρωτες βοηθειες, για το θεαθηναι...
    Μονο αισχρα ψεμμα τα ξερουν να λενε, γιατι βλεπουν οτι στις επομενες εκλογες ο δημαρχος θα ειναι χρυσαυγιτης και οχι απο την βρωμοφαρα τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ ....
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΟΥΣ Σ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ????
    Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΒΥΣΣΟΔΟΜΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών