Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 02, 2013

Όλο το "συνταγματικό τόξο" εναντίον της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση των Ελλήνων...

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ...

Τους παραδίδουμε στην κρίση σας..

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη, στον οποίο εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας. Οι ακρότητες, ειδικά όταν θύματα είναι μέχρι και αθώα δωδεκάχρονα παιδιά, δεν αρμόζουν στη Δημοκρατία μας» τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι
«η επίθεση του οπλοφόρου Χρυσαυγίτη βουλευτή Καιάδα στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, που είχε τελικά θύμα ένα δωδεκάχρονο κορίτσι, δεν αποδεικνύει μόνο ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση που εμπίπτει στις διατάξεις του κοινού ποινικού Δικαίου. Εξίσου, αποτελεί απόδειξη ότι οι Χρυσαυγίτες αποθρασύνονται από την ασυλία με την οποία τους περιβάλλουν οι Αρχές».
Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί επιβεβλημένη την ενέργεια του δήμου Αθηναίων να απαγορεύσει τη φιέστα φυλετικού μίσους και εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου της Χρυσής Αυγής, ωστόσο αφήνει αιχμές, με αφορμή τη δήλωση του κ. Καμίνη ότι θα απαγορεύσει τα συσσίτια "από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε" στην Πλατεία Συντάγματος, τονίζοντας πώς «δείχνει ότι η δημοτική Αρχή θεωρεί μεγαλύτερο πρόβλημα την ανάδειξη της πρωτοφανούς φτώχειας που πνίγει την Αθήνα και όχι αυτό καθ 'αυτό το γεγονός ότι λόγω Μνημονίου χιλιάδες πολίτες έχουν μεγάλη δυσκολία στο να εξασφαλίζουν ακόμα και την καθημερινή διατροφή τους».
Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά αναφέρει ότι στην Πλατεία Συντάγματος εφαρμόστηκε ο νόμος, απέναντι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής που άπλωσαν γι άλλη μια φορά την πραμάτεια τους: ρατσιστικό μίσος, χρήση βίας, νταηλίκια. Και κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να εφαρμόσουν τον νόμο και για την επίθεση του βουλευτή Γερμενή στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.
Πλήρη στήριξη στον δήμαρχο Αθηναίων εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ. «Η Χρυσή Αυγή μετά την απαγόρευση των "συσσιτίων μίσους" της στο Σύνταγμα, βάζει στην άκρη το προσωπείο της ελεημοσύνης και επιστρέφει στις γνωστές της τακτικές που ταιριάζουν σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου» αναφέρει η ΔΗΜΑΡ και καταδικάζει την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «οπλοφορώντας επιχείρησε να επιτεθεί με γροθιά στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, μέσα στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου, αλλά τελικά χτύπησε ένα 12χρονο κορίτσι, που έγινε μάρτυρας και θύμα του τυφλού μίσους ενός "βουλευτή" του Ελληνικού Κοινοβουλίου».
«Κανείς δεν θα τρομοκρατήσει τους δημοκρατικούς πολίτες αυτής της χώρας, οι πόλεις μας θα παραμείνουν ανοικτές σε πείσμα όσων θέλουν να γυρίσουν αυτή τη χώρα δεκαετίες πίσω», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.
Το ΚΚΕ με σχόλιό του, καταδικάζει «την εγκληματική επίθεση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος του Δημάρχου Αθήνας κ. Καμίνη και τον τραυματισμό ενός 12χρονου κοριτσιού», υπογραμμίζοντας ότι «ο λαός πρέπει να καταδικάσει και να απορρίψει το ναζισμό, να απομονώσει την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής».
«Στημένο παιχνίδι του συστήματος, για την προβολή της Χρυσής Αυγής, στο οποίο οι ίδιοι δεν θα λάβουν μέρος» θεωρούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα σημερινά επεισόδια στο Σύνταγμα, με αφορμή την απόπειρα διανομής τροφίμων από την Χρυσή Αυγή, παρά τη σχετική απαγόρευση από τον δήμο Αθηναίων. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστηρίζουν ότι «ακόμη και τη Μεγάλη Εβδομάδα, το "σύστημα", προκειμένου να προβάλει τη Χρυσή Αυγή, η οποία πέφτει δημοσκοπικά, ανακάλυψε "κόντρα" για να την διαφημίσει».

3 σχόλια:

  1. Φτύνω στα μούτρα τους, γι αυτό που έκαναν χτες ανήμερα Μεγάλης Πέμπτης στους Έλληνες. Ό,τι και να λένε, δεν τους ακούω πλέον. Τα γουρούνια που δεν αφήσανε να φάνε ψωμί λίγοι Έλληνες μέσα στις γιορτές. Να χαθούν, τα ζώα! ΟΛΟΙ τους! Καταραμένοι να είναι και αυτοί και η γενιά τους εις τους αιώνας των αιώνων.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ -ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ- ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΛΤΕ -ΕΒΡΑΙΚΟ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι βλέπεις στη φωτογραφία; Δύο κομμουνστές, μια κομμουνίστρια, δύο φίλους από τα παλιά ο ένας αποστάτης ο άλλος ψευτοέλληνας, και έναν ψεύτη. Ά, και τον δανειστή του Αντρέα. Έλληνα, τους ψήφισες αυτούς. Να διορθώσεις την ψήφο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών