Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 08, 2013

ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ-Η ΚΑΙ ΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ; ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

657893
Από το μαχητικό και πάντα αγωνιστικό ETHNIKISMOS

Ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος στην Ελλάδα του 2013 για να εξασφαλίσει δημοσιότητα όποιος ή όποια έχει τέτοια κάψα, αλλά δεν τον-την ξέρει ούτε η μάνα του-της (που λέμε); Να κάνει μια δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής! Αμέσως, ανοίγουν οι πόρτες και τα παράθυρα των ΜΜΕ!

Έτσι, λοιπόν, έπραξε και μια ελληνικής καταγωγής διεθνώς και επιτοπίως άγνωστη, που είναι –λέει- βουλευτής του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας, ονόματι Μαρία Βαμβακινού. Η λεγάμενη, που αυτές τις ημέρες επισκέπτεται την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο και την Τουρκία «στο πλαίσιο υπηρεσιακού ταξιδιού» -σύμφωνα με τα ΜΜΕ που την προβάλλουν, άρα τζάμπα…-, έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» από την ιδιαίτερη πατρίδα της Σπάρτη (όπου προφανώς έκανε Λαμπρή, προφανώς θα εντάσσεται κι αυτό «στα πλαίσια του υπηρεσιακού ταξιδιού» της). 

Ιδού το παραλήρημά της:


«Βιώνω μία πρωτόγνωρη, εξωφρενική κατάσταση εδώ στη Σπάρτη, που βρίσκομαι. Η αδελφή μου, η Ελένη, βρίσκεται στο νοσοκομείο της πόλης για μία εξέταση αίματος και δεν μπορεί να την κάνει εξ αιτίας μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που εμποδίζουν τη λειτουργία του αιματολογικού τμήματος του νοσοκομείου μέχρι να πάρουν διαβεβαίωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ότι το αίμα που δωρίζουν εθελοντές αιμοδότες θα διατίθεται σε Έλληνες πολίτες, μόνο. Και να φανταστείς ότι σήμερα, που στελέχη της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιούν τη ζωοδότρια αιμοδοσία για να προβάλλουν την ξενοφοβική πολιτική τους, είναι η Ημέρα Αιμοδοσίας. Είμαι έξω φρενών με τη συμπεριφορά τους, η οποία προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν πρέπει να πατήσουν πόδι στην Αυστραλία, διότι θα μολύνουν με την παρουσία τους και τις ιδέες τους τη δημοκρατία μας. Πρόκειται για αδίστακτους ανθρώπους, που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Οι άνθρωποι, που διακηρύττουν, ότι πιστεύουν σε πατρίδα θρησκεία και οικογένεια επέλεξαν τις ημέρες του Πάσχα για να καπηλευτούν την αιμοδοσία, αυτή την ύψιστη πράξη ανθρωπισμού. Επαναλαμβάνω, αν τολμήσουν να ζητήσουν άδεια εισόδου στην Αυστραλία θα παλέψω με νύχια και με δόντια για τον αποκλεισμό τους.».

3 σχόλια:

  1. Δεν κοιτάει καλύτερα τον εαυτό της σε κανέναν καθρέπτη να δει και την εσωτερική και την εξωτερική της ασχήμια και μετά να εκστομεί τις αρλούμπες που εκστομεί;
    Ομιλούν και για "ρατσισμό" των Ελλήνων της Χρυσής Αυγής αυτοί που εξαφάνισαν τους ιθαγενείς Αβορίγινες υφαρπάζοντας τη γη τους...αυτή που πρέπει να πάρει πόδι από την Αυστραλία είναι αυτή η ίδια διότι η γη της Αυστραλίας δεν της ανήκει...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πας στα τσακιδια μωρη απλυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα σου ´λεγα κυρά Μαριώ να πάρεις και την αδελφούλα σου τη Λενιώ εκεί μακρά στα ξένα, ´κει πέρα στη αυστράλια και να μας αδειάσετε τη γωνιά οικογενειακώς. Εδώ ειναι Ελλάδα. THIS IS SPARTA. Σου θυμίζει τίποτα βολεμένη συμπατριώτισα; Εχεις κάνει τίποτα για τον τόπο σου, και τους συντοπίτες σου; Εχεις προσφέρει έστω κί ενα αυτραλέζικο δολλαριο για ένα συνάνθρωπό σου, εδώ ή εκεί; Αλλά από ταξιδάκια και χαιρετούρες πας καλά. Μας χόρτασες Πασχαλιάτικα. Ασε τη Χρυση Αυγή κατά μέρος γιατί δεν είσαι ικανή να την πιάνεις στο στόμα σου. Είσαι τόσο άσημη που νομίζεις οτι με αυτού του είδους την πολιτική θα αναδειχθείς. Δείξε το έργο σου πρώτα αν τολμας. Εμείς εδώ στη Λακωνία το ξέρουμε. Μη μας προκαλεις γιατι θα γελοιοποιηθεις. Μείνε καλύτερα στη προστασία της απόστασης. Αντε στο καλο. κυρά Μαριώ και να μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών