Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 31, 2013

Καταιγιστικός Χρήστος Παππάς: "Οι βουλευτές είναι εθισμένοι σε ουσίες και αλκοόλ"

"Άναψαν πολλά.....τσιγάρα και άνοιξαν αρκετά μπουκάλια χθες ορισμένοι για να ηρεμήσουν"

Ο Χρήστος Παππάς, Εθνικιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με την παρουσία του χθες στο τηλεοπτικό σταθμό Extra3, κατέρρευσε έναν ολόκληρο μύθο που συστηματικά το mediaκο κατεστημένο είχε χτίσει γύρω από τον όρο..."βουλευτής".

Αποκάλυψε λοιπόν τους εθισμούς των βουλευτών, ειδικά των αριστερών, σε διάφορες ουσίες/αλκοόλ και άλλα, δημιουργώντας αϋπνίες, τουλάχιστον, σε πολλούς ταγούς της πολιτικής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ



Επειδή όπως και χθες το βράδυ βρέθηκαν διάφοροι να μιλήσουν για ασυναρτησίες για να δούμε τι λέει για τον εθισμό του στα ναρκωτικά ένας βουλευτής της Αριστεράς και της Κυβέρνησης.


Υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει πράξη η Βουλή την πρόταση της Χρυσής Αυγής για αφαίρεση του αλκοόλ από το εντευκτήριο...;!
Κανένα...εκτός και αν ανοίξει ξεχωριστή κάβα έξω από τη Βουλή για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των βουλευτών που θα πιούν και ένα ποτηράκι παραπάνω λόγω....άγχους και στρες από την κοινοβουλευτική διαδικασία.

2 σχόλια:

  1. Η βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι πάντα δέκα βήματα μπροστά από τους υπόλοιπους. Αυτό βλέπω αυτό λέω. Συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά που τους κόβει το μυαλό και το χρησιμοποιούν για το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.Α ΚΑΙ ΓΙΑ Ν ΑΣΤΕΙΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ,ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΣΙΛΙΛΗ,ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΙΠΙΛΗ.ΧΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών