Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 31, 2013

ΙΔΟΥ ΟΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι αλλόφυλοι εγκληματούν, αποφυλακίζονται στα γρήγορα και συνεχίζουν να εγκληματούν. Για απέλαση ούτε λόγος! Το μοναδικό πρόβλημα για την σιωνιστική κυβέρνηση είναι η Χρυσή Αυγή!

Η δολοφονία μιας 41χρονης γυναίκας από την Γεωργία, που διαπράχθηκε το βράδυ της 6-12-2012, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε, στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα, είχε δώσει την αφορμή στα γνωστά πενάκια της κιτρινογραφίας να αφήσουν τα συνήθη υπονοούμενα, ότι μπορεί να ήταν και… ρατσιστική.

Τελικώς, η δολοφονία εξιχνιάστηκε χθες και όπως αποδείχτηκε...
δράστης είναι 32χρονος Γεωργιανός, ο οποίος τη νύχτα εκείνη μετέβη, μαζί με ομοεθνή συνεργό του (που αναζητείται), στο διαμέρισμα που διέμεναν μαζί με το θύμα και μετά από λογομαχία που είχε με την 41χρονη, για προσωπικές διαφορές, την πυροβόλησε με περίστροφο τρείς (3) φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο 32χρονος συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην Άνω Κυψέλη και ομολόγησε την πράξη του. Μετά από έρευνα στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια, καθώς και μία (1) ταυτότητα Βουλγαρικών Αρχών, με τη φωτογραφία του και στοιχεία τρίτου προσώπου.

Ο δράστης δεν ήταν άγνωστος στις αρχές. Είχε συλληφθεί, κατά το παρελθόν, για κλοπές και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και είχε αποφυλακιστεί με… περιοριστικούς όρους. Γιατί τουλάχιστον δεν απελάθηκε; Διότι, η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος στον κόσμο που δεν απελαύνει ούτε τους εγκληματίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών