Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2013

"Ευπαθής" πυροβολεί και τραυματίζει αστυνομικούς και αυτοί διατάσσονται να μείνουν άπραγοι!

Την ίδια ώρα που τα… κοπέλια της κόκκινης Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων ετοιμάζονται να υπερψηφίσουν τον «Νόμο του Αίσχους», που θα λειτουργήσει ως «αστυνομία γνώμης» και θα τσουβαλιάζει αμέσως όσους τολμήσουν να πουν κακή κουβέντα για τους λαθρομετανάστες και τις «μειονότητες», μέλος της γνωστής «ευπαθούς μειονότητας» πυροβόλησε κατά αστυνομικών που τόλμησαν να...
πάνε για έλεγχο σε καταυλισμό «ευπαθών» στα Μέγαρα. Από τους πυροβολισμούς (πιθανότατα με κυνηγετική καραμπίνα) τραυματίστηκε ένας αστυνομικός (άλλες πληροφορίες μιλάνε για 2 αστυνομικούς τραυματίες…) και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ποια ήταν η αντίδραση του κράτους του «νόμου και της τάξης» και της «ευνομίας παντού» του κόντε-Δένδια; Αντί να καλέσουν ενισχύσεις και να κάνουν τον καταυλισμό «φύλλο και φτερό», ματαίωσαν την αστυνομική επιχείρηση!!!

Μήνυμα προς «ευπαθείς»: έχετε στον καταυλισμό σας όπλα, ναρκωτικά, κλοπιμαία κ.α. και βλέπετε την Αστυνομία να ’ρχεται για έλεγχο; Μπορείτε και να τα σώσετε και να αποφύγετε τη σύλληψη!
Αρκεί ο πιο θρασύς κουμπουροφόρος του καταυλισμού να ρίξει μερικές μπαταριές στους αστυνομικούς κι αυτοί –κατόπιν άνωθεν εντολής- θα φύγουν άπραγοι (και κάποιοι εξ’ αυτών με ασθενοφόρα, αλλά τι σας νοιάζει εσάς;).

«Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…

πηγή

3 σχόλια:

  1. Ο φίλος των μασόνων ασχολείται μόνο με τα "τάγματα εφόδου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "πουτάνα των μασόνων" είναι η έκφραση που προτιμώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ .....ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών