Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2013

Ανύπαρκτες οι ρατσιστικές επιθέσεις σε poll του in.gr

Χωρίς σχόλια, δείτε και μόνοι σας, τον εξευτελισμό ολόκληρου του πολιτικού σάπιου κατεστημένου που μιλά για δήθεν "ρατσιστικές επιθέσεις".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POLL...




Βέβαια θα τους καλούσαμε να κάνουν και ένα αντίστοιχο για τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων...

πηγή

8 σχόλια:

  1. Φυσικά και δεν υπάρχουν φαινόμενα ρατσιστικής βίας. Είναι γνωστό ότι όλα ειναι μέρος του ίδιου σχεδίου. Να χτυπηθεί η ΧΑ. Ειναι πλέον οργανωμένος πόλεμος εναντίον μας. Θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να μας πολεμήσουν. Γι αυτό απαιτείται ψυχραιμία, υπακοή σε ότι ζητάει ο αρχηγός και οι μικροδιαφορες μεταξύ μας να παραμεριστούν. Σίγουρα θα υπάρξουν, αλλά ο σκοπός είναι άλλος. Μόνο με ενότητα έρχεται η νίκη. Εθνικιστες είμαστε όλοι όσοι βάζουμε την Πατρίδα πρώτη. Όλοι όσοι θέλουμε να την προστατέψουμε απο τους κινδύνους που την απειλούν. Κατά τη γνώμη μου αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο της παράταξής μας. Ένα δάχτυλο είναι αδύναμο. Πέντε μαζί είναι μια γροθιά. Ακόμα και το μικρο δάχτυλο είναι απαραίτητο για να γίνει η γροθιά δυνατή. Ευχαριστώ και συγνώμη αν δημιουργήθηκαν κάποιες διχογνωμίες.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΑΣ!!! Μπραβο ρε Αριστομαχε συμφωνω απολυτα μαζι σου. Το ιδιο λεω κ εγω οσοι εχουμε μεινει που αγαπαμε πραγματικα την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ πρεπει να μεινουμε ενωμενοι. Αυτο φοβουντε ολοι τους, την ενοτητα των ΕΛΛΗΝΩΝ γι' αυτο μας πολεμουν.....

      Διαγραφή
    2. Αριστόμαχε, τι είναι αυτά περί δακτύλου αδύναμου και γροθιάς δυνατής κλπ. Πρόσεχε γιατί ο κυρ-Δένδιας ψάχνει για οργανωμένους σε πολιτικό κόμμα (όχι απόκομα) που υποκινούν την βία. Και ψάχνει με φανάρι κακής αντιγραφής και ποιότητας του Διογένη, επειδή δεν φωτίζει ψεύτες, κλέπτες, απατεώνες, λαμόγια, εκβιαστές, καταχραστές, ληστές, δωσίλογους, δημαγωγούς και κάθε είδους λύκους φέροντες προβιά αμνού. (το τελευταίο για τους αυτοαποκαλούμενους δημοκράτες).

      Υ.Γ. Λέτε με τα παραπάνω να με κατηγορήσει για ρατσισμό εναντίον του σχεδόν συνόλου βολευτών;

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής23 Μαΐου 2013 στις 7:40 π.μ.

      Για τον Ανώνυμο 23 Μαΐου 2013 - 4:20 π.μ. Το προβλημα σου ειναι οτι μας νοιωθεις ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ και ζηλευεις...1ον Φυλετικα Γιατι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και εισαι Αλβανος ( απο μανα,τον πραγματικο σου πατερα δεν τον ξερεις) 2ον. . Κοινωνικα Ειμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και εισαι αναρχοκουμουνακι, και, 3ον Σου γαμουμε καιτην μανα για ενα χαρτζηλικι...
      Απλο και κατανοητο...

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Βλαμένε αναρχοτρόλαρε... που ατ είδες όλα αυτά;;; μεταξύ πεντηκοστού και εηξηκοστού μπάφου;;; Βλαμένοι.

      Πασπαρτού τράβα τους μια διαγραφή. τα σκουπίδια δεν έχουν γνώμη.

      Διαγραφή
    3. Προς Τσατοπουλο ο οπισθογεμης....

      Αχαχαχαχαχαχ

      Τάσος

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμε 23 Μαΐου 2013 - 1:03 π.μ. τι είναι αυτά περί δακτύλου αδύναμου και γροθιάς δυνατής κλπ. Πρόσεχε γιατί ο κυρ-Δένδιας ψάχνει για οργανωμένους σε πολιτικό κόμμα (όχι απόκομα) που υποκινούν την βία. Και ψάχνει με φανάρι κακής αντιγραφής και ποιότητας του Διογένη, επειδή δεν φωτίζει ψεύτες, κλέπτες, απατεώνες, λαμόγια, εκβιαστές, καταχραστές, ληστές, δωσίλογους, δημαγωγούς και κάθε είδους λύκους φέροντες προβιά αμνού. (το τελευταίο για τους αυτοαποκαλούμενους δημοκράτες).

    Υ.Γ. Λέτε με τα παραπάνω να με κατηγορήσει για ρατσισμό εναντίον του σχεδόν συνόλου βολευτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών