Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 27, 2013

Νέες φαιδρότητες Μπουτάρη: "Εγώ είμαι πατριώτης και οι Χρυσαυγίτες ανθέλληνες"

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Γ. Μπουτάρης αφού αναφερει ότι «εκδίδονται όλο και περισσότερες προειδοποιητικές οδηγίες από το εξωτερικό για τη δράση ρατσιστικών ομάδων στη χώρα μας, οι οποίες σαφώς και πλήττουν την εικόνα, αλλά και την οικονομία της Ελλάδας», τονίζει ότι «είναι αυτονόητο ότι η Χρυσή Αυγή, εκτός από τη συστηματική καλλιέργεια μίσους στην ελληνική κοινωνία, είναι βαθιά ανθελληνικό και αντιπατριωτικό μόρφωμα»
 
Ερωτηθείς δε ποιος είναι ο πατριώτης στις εποχές που ζούμε απάντησε: «Πιστεύω πως ο πατριωτισμός σχετίζεται με την πραγματική προσφορά του καθενός στην πατρίδα του. Με αυτήν την έννοια, επειδή αγωνίζομαι για το καλό της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, υπηρετώ και τα συμφέροντα της πατρίδας μου όσο καλύτερα μπορώ.Τι πιο πατριωτικό από το να ενισχύσεις την τοπική οικονομία. Με έχουν κατηγορήσει για ανθέλληνα, αλλά πιστεύω πως εστιάζουν σε λάθος κατεύθυνση. Αυτοί που υποσκάπτουν το συμφέρον της πατρίδας είναι υποστηρικτές των ιδεών της Χρυσής Αυγής".
 Ο άνθρωπος δηλαδή που διώκει τους Ποντίους για καταπάτηση χώρου που θα τελούνταν εκδηλώσεις εις μνήμην της Γενοκτονίας του Ελληνισμού, ενώ ταυτόχρονα ζητά την ανέγερση τζαμιού στη Θεσσαλονίκη και αναστήλωση του "πατρικού" του Κεμάλ, είναι....πατριώτης!!
Αν σε αυτά προσθέσουμε και τη δήλωση περί "τιμής" της Θεσσαλονίκης να φιλοξενεί το Gay - Pride μάλλον μιλάμε για....."εθνικιστή"!
 Πραγματικά δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω για τον μέθυσο, κατά δήλωσή του, δήμαρχο της πόλης που φέρει το όνομα της αδερφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
 

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΑΣ!!! Τι ειπε ο ανθρωπος παλι; πςςςςςςς ρε τον φιλοσοφο.... Εχει ακομα παραισθησεις απο το GAY Pr. που πηγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών