Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 27, 2013

Η "Καθημερινή" παραδέχεται...Κακοστημένη mediaκη προβοκάτσια η στάση του Δραγασάκη στη Βουλή εναντίον της Χρυσής Αυγής!!!

Ακόμα και στον καθεστωτικό μνημονιακό Τύπο της "Καθημερινής" μπορούν να γίνουν... λάθη και να ξεφύγουν απόψεις που λένε την αλήθεια. Μια από αυτές ήταν το σχόλιο του Σωκράτη Τσιχλιά, το οποίο παραδέχεται την αποτυχία του συστήματος να χρεώσει το γνωστό επεισόδιο στην Βουλή ανάμεσα στον προεδρεύοντα Δραγασάκη και τον συναγωνιστή Ηλιόπουλο στην Χρυσή Αυγή και το χαρακτηρίζει ως μια αποτυχημένη προβοκάτσια.
Χωρίς περαιτέρω σχόλια παραθέτουμε αυτούσιο το εν λόγω άρθρο:

"Παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή. 
Το διακεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Γ. Δραγασάκης, ως προεδρεύων του σώματος, καβγάδισε την περασμένη εβδομάδα μέχρις εσχάτων με τον μαυροντυμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Π. Ηλιόπουλο. Όπως παρακολούθησε το πανελλήνιο στις εκατοντάδες φορές τηλεοπτικής αναμετάδοσης του συμβάντος, ο κ. Ηλιόπουλος δέχθηκε την επίθεση του προεδρεύοντος επειδή προσεφώνησε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ αγγλιστί «Μr. Tsipras» αντί του ελληνικού «κ. Τσίπρας», ενώ επίσης τόλμησε να πει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός». Εκτός εάν αυτό που εξόργισε το προεδρείο είναι ότι χαρακτήρισε «σούπα» την επερώτηση του κ. Τσίπρα. Λίγο αργότερα, όλη η «προοδευτική» δημοσιογραφία με φλογερές ανταποκρίσεις και αναλύσεις κατακεραύνωσε τη Χρυσή Αυγή κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά και στον χαρακτηρισμό «γίδια» που εξαπέλυσε ο Ηλιόπουλος όταν οι παριστάμενοι βουλευτές των άλλων κομμάτων καταχειροκροτούσαν τις ενέργειες του προεδρείου. Η φαρσοκωμωδία ολοκληρώθηκε με αρκετές υστερίες τηλεπαρουσιαστών, που έφριτταν λάιβ με το «χάιλ Χίτλερ» που ακούστηκε στην αίθουσα και το οποίο υποτίθεται ότι είχαν εκστομίσει οι Χρυσαυγίτες. Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένα σκέρτσο του κωμικού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Πάντζα.
Είναι προφανές ότι το παρανοϊκό αυτό σκηνικό στήθηκε στο πλαίσιο του πολιτικού παρασκηνίου που παίζεται με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Επρόκειτο για μία σχεδιασμένη πρόκληση εναντίον της Χρυσής Αυγής, μπας και πέσει κανένα μπουνίδι ή ακουστεί καμιά χοντράδα και πιεστεί λίγο περισσότερο ο Αντώνης Σαμαράς να ψηφίσει το νομοσχέδιο. Επρόκειτο προφανώς για κορυφαία πολιτική ανοησία. Ούτε ο Σαμαράς πιέστηκε ούτε οι Χρυσαυγίτες έπεσαν στη λούμπα. Η δε κατάφωρη αδικία που υπέστη ο βουλευτής Ηλιόπουλος ένα αποτέλεσμα μόνο μπορεί να φέρει: να τον ηρωοποιήσει στα μάτια όλων εκείνων των πλανημένων συμπολιτών μας που βλέπουν στη Χρυσή Αυγή έναν αντισυστημικό τιμωρό. Εάν αυτό επιθυμούν τα σαΐνια του δημοκρατικού τόξου, το πέτυχαν. Η απαρέγκλιτη εφαρμογή των νόμων, τα πολιτικά επιχειρήματα και βεβαίως περισσότερη αλήθεια και δικαιοσύνη στη διακυβέρνηση είναι ο μόνος τρόπος για να ανακοπεί το ρεύμα προς τον φασισμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών