Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 05, 2013

Οι εβραίοι βομβάρδισαν την Συρία την Μεγάλη Παρασκευή


Καταπατώντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και με δεδομένη την ένοχη σιωπή των διεθνών οργανισμών και της «πολιτισμένης» Δύσης, η ισραηλινή αεροπορία προχώρησε σε βομβαρδισμό  εντός του συριακού εδάφους. Αμερικανικά και διεθνή πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν την είδηση πως τη Μεγάλη Παρασκευή ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν στόχο στη συριακή επικράτεια. Αμερικανικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για στρατιωτική φάλαγγα η οποία μετέφερε πυραύλους οι οποίοι προορίζονταν για την οργάνωση Χεζμπολάχ στο Λίβανο. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση η οποία πραγματοποιήθηκε από την πολεμική αεροπορία του Ισραήλ σε συριακό έδαφος, όχι όμως από συριακό αλλά από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου. Πράγματι, σε ανακοίνωσή του ο στρατός του Λιβάνου επιβεβαιώνει πως.....
«ισραηλινά μαχητικά πετούσαν επί ώρες στον εναέριο χώρο της χώρας» απ’ όπου πιθανώς έπληξαν φορτίο πυραύλων το οποίο μεταφερόταν προς το Λίβανο και τη σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ.
Ο πρεσβευτής της Συρίας στον ΟΗΕ δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, δηλώνοντας πως δεν είναι ενήμερος, ενώ εκπρόσωπος της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον ανέφερε με θράσος και αυθάδεια πως «δεν σχολιάζουμε τις αναφορές αυτές αλλά μπορούμε να πούμε ότι το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να αποτρέψει τη μεταφορά χημικών όπλων ή τέτοιου είδους όπλων μέσω του συριακού καθεστώτος σε τρομοκράτες, κυρίως στην Χεζμπολάχ του Λιβάνου». Με απλά λόγια, το διεθνές δίκαιο ισχύει για όλα τα κράτη εκτός από το Ισραήλ, το οποίο δε δίνει λογαριασμό πουθενά, προβαίνοντας σε ενέργειες παράνομες οι οποίες αντιβαίνουν τους διεθνείς κανονισμούς. Είναι τέτοιου μεγέθους η ασυδοσία του κράτους του Ισραήλ ώστε μόλις αυτή την εβδομάδα ο εβραίος υπουργός άμυνας παραδέχθηκε την ισραηλινή επιδρομή επί συριακού εδάφους στα τέλη του Ιανουαρίου.
Αμερικανοί αξιωματούχοι αλλά και ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα, αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση, επισήμαναν όμως πως «υπάρχουν στοιχεία για τη χρήση χημικών όπλων από το συριακό καθεστώς». Εντούτοις, η συμπλήρωση του προηγούμενου με τη φράση «δε ξέρουμε πότε, που και με ποιο τρόπο χρησιμοποιήθηκαν», φράση που χρησιμοποίησε ο αμερικανός πρόεδρος, έρχεται να επαληθεύσει τις πληροφορίες για την δημιουργία κλίματος από τις αμερικανικές και ισραηλινές δυνάμεις, προκειμένου να δρομολογηθεί επέμβαση κατά του Καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί και με την απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ για ανοιχτή πλέον χρηματοδότηση των ανταρτών και των ισλαμιστών μισθοφόρων, οι οποίοι ευθύνονται για σειρά ειδεχθών και αποτρόπαιων εγκλημάτων εις βάρος του συριακού λαού και δη των Χριστιανών της Συρίας.
Αξίζει να επισημανθεί πως η ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπουργείο εξωτερικών δια στόματος Αβραμόπουλου, έχει λάβει σαφή θέση υπέρ των ισλαμιστών δολοφόνων και εγκληματιών πολέμου, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση για να ρίξουν το καθεστώς Άσαντ, έχοντας αιματοκυλήσει τον συριακό λαό. Οι καταγεγραμμένες επιθέσεις σε βάρος χριστιανών μάλιστα, αποσιωπούνται από τα εγχώρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία κατά τ’ άλλα, υπερασπίζονται τις αρχές του ανθρωπισμού και το διεθνές δίκαιο, στηρίζοντας την ασυδοσία των εν Ελλάδι λαθροεισβολέων μουσουλμάνων. Εν προκειμένω, το ανθελληνικό Κράτος και η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη συντάσσονται με εκείνους οι οποίοι καταπατούν τους διεθνείς κανόνες, σφαγιάζουν αθώους και τολμούν να κάνουν υποδείξεις για ρατσισμό και μίσος στην Ελλάδα.

2 σχόλια:

  1. Τωρα και θα σας βαλουμε ολους φυλακη που μας κατηγορατε τους οβριους μας.
    Αντισιμητες..........



    Ρουπακιωτης-Δενδιας-ΚΙΣ και στο βαθος AJC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οβριοι, ένας λαός πού τό 2-3 % οί ΛΕΥΙΤΕΣ δηλαδή οί ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ - ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ , πού έχουν ποδηγετήσει τό υπόλοιπο 98 % μέ τίς ...ιδέες τους καί τά πιστεύω τους !!!
    Βέβαια οί ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ είναι καί οί πραγματικοί ιδιοκτήτες τού εβραικού κράτους , όπου μόχθησαν μέ τήν δημιουργία τών δύο παγκοσμίων πολέμων πού προξένησαν , νά τό ιδρύσουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών