Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 05, 2013

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ;

KAMINHS
Προχθές, «θαυμάσαμε» τους άνδρες της ασφαλείας του άθεου, αμερικανοκομμουνιστή και λαθρολάγνου Καμίνη, «επί τω έργω». Ποιος όμως τους πληρώνει τους κυρίους αυτούς; Θα γυρίσουμε το χρόνο πίσω, στις 30 Ιουλίου του 2011 και θα πάμε σ’ ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Βαθύ Κόκκινο» (πρόκειται για μια από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ), που αποκαλύπτει τα εξής: 
«Ότι θα είχε αντιδράσεις ενός κοινού φασίστα ο δήμαρχος Αθήνας δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Επίσης μας είχε κάνει εντύπωση η......
ανασφάλεια που νιώθει κι έτσι υποχρεώνει τους πολίτες της Αθήνας να πληρώνουν –μέσω του προϋπολογισμού του Δήμου- 45.000 ευρώ τον μήνα για να έχει πολυάριθμη προσωπική φρουρά από μπάτσους να τον φυλάνε (από ποιους άραγε);».
Από το ίδιο δημοσίευμα, και δυο κουβέντες για τη σχέση του λαθροδημάρχου με το χρήμα: «Επίσης μείναμε άφωνοι διαβάζοντας την αγωγή που κατέθεσε και απαιτεί από το κράτος 289.220,08 ευρώ (το δεκαδικό προσέξτε που δείχνει τον άνθρωπο που ούτε δεκάρα δεν αφήνει να πέσει κάτω..) γιατί, λέει έπαιρνε λιγότερα ως συνήγορος του Πολίτη που τον είχε διορίσει το ΠΑΣΟΚ…».
Τα σχόλια δικά σας!
(ΥΓ): Τώρα βέβαια, τα συριζάκια χειροκροτούν τον Καμίνη και την αστυνομική καταστολή, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία… 

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. Ο "σοσιαλιστής" δήμαρχος των λαθραίων και των ανώμαλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε χαιρόσουν να περπατάς στην νυχτερινή Αθήνα. Τώρα δεν τολμάμε να βγούμε ούτε έξω από τα σπίτια μας. Και πιό πολύ φταίς εσύ με τις ισλαμοφιλίες σου και αυτά που πας να κάνεις. Πως τολμάς βρε αλήτη καμίνη -που να ψηθής σε καμίνι, κακό χρόνο νάχεις- και μιλάς; Τολμάς ρε σκουπιδι να πάρεις την οικογένεια σου και να περπατήσεις έξω ακόμα και το πρωί; Φυσικά και δεν τολμάς και το ξέρεις πολύ καλά.. Αλλά είσαι τόσο σάπιος, πουλημένος και ανίκανος για το οτιδήποτε οπότε που να βρείς το θάρρος να παραδεχτείς τις μαλακίες σου. Πάρτους και στο σπιτι σου ρέ να σας πηδάνε οικογενειακώς αφού εχεις τετοιο έρωτα με τους λαθροισλαμοφασίστες .Και τολμάς κιόλας να θέλεις επανεκλογή ρεμάλι του κερατά. Αντε στα κομμάτια καλύτερα. Πηγαινε να κρυφτεις πίσω από κανένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι μη φας κανένα χαστούκι. Γιατι μόνο για χαστουκάκια είσαι μυξιάρικο απόβρασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουτε μερα δεν τολμαμε να βγουμε με αυτους τους σιχαμενους σε καθε φαναρι......

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών