Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 30, 2013

Όλο το “συνταγματικό τόξο” στην παρουσίαση λιβελογραφήματος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Όλο το “συνταγματικό τόξο” στην παρουσίαση λιβελογραφήματος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Από Τατσόπουλο μέχρι Λιάνα Κανέλλη και Βορίδη μέχρι Φράγκο Φραγκούλη...
 
Έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον παράγοντα εκείνο, ο οποίος κατάφερε να ενώσει όλες τις πολιτικές παρατάξεις, για πρώτη φορά από το 1974. Η θεωρία του "συνταγματικού τόξου", των "δημοκρατικών δυνάμεων", του "αντιφασιστικού μετώπου", καθημερινά, πέρα από την όποια θεωρητική του πλευρά, βρίσκει και πρακτική εφαρμογή. Μια ακόμη τέτοια ένδειξη ήταν η χθεσινή παρουσία βο(υ)λευτών, όλου του πολιτικού φάσματος, στην Παλιά Βουλή για την παρουσίαση ενός βιβλίου - λιβελογραφήματος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Διάφοροι εκπρόσωποι του...
μεταπολιτευτικού καθεστώτος μαζεύτηκαν για να διαγωνιστούν στο ποιος θα φανεί περισσότερο ερειστικός απέναντι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ήσαν ο Μάκης Βορίδης (ΝΔ), Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ), Εύη Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ), Γιάννης Πανούσης (ΔΗΜΑΡ), Λιάνα Κανέλλη (ΚΚΕ) και ο Αλέκος Αλαβάνος. Την συζήτηση συντόνιζε ο διευθυντής του Βήμα fm Βασίλης Χιώτης, ενώ κάπου εκεί ήταν και ο συγγραφέας του συγκεκριμένου βιβλίου. Παρατηρώντας την σύνθεση του "πάνελ" θα δούμε ότι αντικατοπτρίζει, με όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, το σύγχρονο πολιτικό σύστημα. Επελέγη ο... αφρός της καθεστωτικής πολιτικής, προκειμένου να λοιδορηθεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Βασίστηκαν πάνω στο ρυπαρογράφημα ενός τύπου, ο οποίος θεώρησε ως "λειτούργημα" τη συγγραφή μυθευμάτων, ψεμάτων, κουτσομπολιών, συκοφαντιών, ισχυρισμών, για να κάνουν μονόλογο, δείχνοντας πόσο υποκριτές και ανίκανοι είναι στο να αντιμετωπίσουν έντιμα και στα ίσα τον ιδεολογικό τους αντίπαλο.

Αδυνατώντας να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα στους εκπροσώπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (γι’ αυτό άλλωστε αρνούνται να συμμετέχουν σε συζητήσεις μαζί μας), προτιμούν να κινούνται εκ του ασφαλούς, κάνοντας διαλόγους μεταξύ τους. Δείχνουν, έτσι, το πώς αντιλαμβάνονται την υγιή αντιπαράθεση θέσεων, τον πλουραλισμό στην άποψη, την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Οι εκπρόσωποι ενός αποτυχημένου πολιτικού συστήματος,  οι οποίοι μέρα με τη μέρα γίνονται ολοένα και πιο λαομίσητοι, έριξαν και πάλι τον εαυτό τους πολύ χαμηλά, εγκρίνοντας με την παρουσία τους ένα ρυπαρογράφημα, του οποίου το περιεχόμενο δεν κάνει ούτε για χαρτί τουαλέτας, λόγω του υπερβολικού όγκου μελανιού που συσσώρευσε. Ένα "βιβλίο" με περιεχόμενο πολύ χαμηλού επιπέδου, εκδιδόμενο επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... πουλάει.
Φυσικά, δεν είναι το πρώτο βιβλίο που αναφέρεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο. Είναι λυπηρό, όμως, και ταυτόχρονα ενδεικτικό του αδιεξόδου, της ανηθικότητας και της ανυποληψίας, στις οποίες έχουν βυθιστεί οι ποικιλόμορφοι εχθροί μας, το ότι έχουν επιλέξει αυτό τον τρόπο, προκειμένου να αντιπαρατεθούν μαζί μας. Την επικέντρωση, δηλαδή, στην μυθομανία, την συκοφαντία, την λασπολογία, την παραχάραξη κάθε αντικειμενικότητας, την διαστρέβλωση της Αλήθειας. Τους αφήνουμε στην μιζέρια, την κακομοιριά τους και την συναναστροφή μεταξύ τους. Εμείς, Πιστοί στην ιδεολογία μας, το Κίνημά μας, τον Αρχηγό μας, Ταγμένοι σ’ έναν προορισμό που οδηγεί στην Εθνική Απελευθέρωση, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Λαϊκή Ευημερία, συνεχίζουμε ακάθεκτοι να κερδίζουμε καθημερινά τις μάχες μας, στα πλαίσια του Μεγάλου Πολιτικού Πολέμου που διεξάγουμε.
Υ.Γ. Σε... αναμμένα κάρβουνα μας άφησε ο έγκριτος συγγραφέας του λιβελογραφήματος, καθώς όπως αποκάλυψε στην χθεσινή παρουσίαση έχει πολύ ακόμα υλικό για την Χρυσή Αυγή και κυρίως για τους "μυστικούς χρηματοδότες". Αναμένουμε λοιπόν με προσμονή τα νέα παραμύθια, καθώς τα ψέμματα γίνονται ολοένα και πιο διασκεδαστικά.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

2 σχόλια:

  1. Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες...
    Κουρασμένοι και προβληματισμένοι οι θιασώτες του "συνταγματικού ουράνιου τόξου" κάθονται στις καρέκλες τους σκεπτόμενοι την πιθανότητα του καρδιακού εμφράγματος εάν σηκωθούν από αυτές...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κυανερυθρο καθεστωτικό μπολσεβικαριο, ένα σώμα μια ψυχή για άλλη μια φορά στην ιστορία.
    Μετα την ολοήμερη υστερία των εβραιοκαναλων, τους ανύπαρκτους "σφαγμένους" εισβολείς, τις προβοκάτσιες, τα ψεύδη, τα αντιλευκα="αντιρατσιστικα" αφιερώματα, τις εβραιχολιγουντιανες ταινίες βγάζουν και βιβλία.
    Σε λιγο καιρο θα θεσπίσουν και ειδικό μάθημα στα δημοτικά και τα γυμνάσια και εαν όλα αυτά δεν τους αποφέρουν τα αναμενόμενα, θα επαναφέρουν τον νομο εναντίον της Χρυσής Αυγής, που θα εχει και περισσότερες διευκρινίσεις απο πριν, "οταν λεμε ρατσισμό εννοούμε μονο τον ρατσισμό των λευκών εναντι των μη λευκών και των μη Ευρωπαίων" μετά τις διευκρινίσεις για τους Μουσουλμανους.
    Γενικώς δεν ειναι δόκιμο πλέον να συγχυζόμαστε για την αυτονόητη απόρροια αυτής της μιαρής διεθνούς νόσου και του εγχώριου καρκινικού της μορφώματος, θα πρέπει να βλέπουμε τα τραγελαφικά και αυτονόητα για νοήμονες υποπροϊόντα του παροξυσμού της, προ της αντιμετωπίσεως του κοινού εχθρού τους, διοτι το να βλέπεις Σταλινικούς, βλέπε Κανελη μαζι με ακραιφνείς εβραιοκαπιταλιστες νεοφιλελεύθερους βλεπε Βοριδη, να αγωνιούν εν αρμονία και δημοσίως οπως και να το θωρείς, ειναι μια ηθική δικαίωση και μια επιβεβαίωση ολων όσων εδώ και δεκαετίες φωνάζουμε εμείς οι εθνικοσοσιαλιστές.
    Το κτήνος με το καπιταλιστικό σώμα και το μπολσεβίκικο πνεύμα αυτή η τερατογενεση της κοινής Ιουδαϊκής μήτρας έριξε παταγωδώς την μάσκα του και το πρόσωπο του είναι όντως φρικτό.
    Άλλος ένας τραγέλαφος είναι το γεγονός οτι το Ελληνικό έθνος είναι όντως απρόβλεπτο και καταδικαστικό, και το διεθνές καθεστώς δεν είχε χρόνο να αποτρέψει την "τραγωδία" του εθνικισμού, εξαναγκάζεται πλέον να εκτίθεται και έχω την εντύπωση ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ πλέον μη έχοντας τον χρονο της εμμέσου διεργασίας εναντίον ενός συγκεκριμένου πολιτικού φορέα, κάνοντας άμεσες και κάθετες κινήσεις πανικού δείχνοντας σε ΟΛΟΥΣ ακόμα και στους πλέον ανεγκέφαλους το πραγματικό του χαρακτήρα και ρόλο το πραγματικό του γονιδίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών