Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 30, 2013

Δεν τελειώνει το μίσος της Ρεπούση για το Έθνος μας..."Μύθος" ο Χορός του Ζαλόγγου για την μπολσεβίκα βουλευτή του Κουβέλη...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι "πατριώται" της ΝΔ ετοιμάζονται εντούτοις να τροποποιήσουν ελάχιστά τον "αντιρατσιστικό" νόμο-έκτρωμα του "συντρόφου" της Ρεπούση, Ρουπακιώτη και να απαλείψουν τις γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου και της Σμύρνης από τις διατάξεις του.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ...;
 
Nέο αναθεωρητικό κτύπημα στην ελληνική Ιστορία από την βουλευτή της κυβερνητικής ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση η οποία με συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, χαρακτήρισε τον χορό του Ζαλόγγου "Εθνικό Μύθο"!

Συγκεκριμένα ερωτηθείσα για τον χορό του Ζαλόγγου απάντησε ότι «Κάθε λαός δημιουργεί εθνικούς μύθους». Δηλαδή ήταν μύθος (αναφέρεται ως ιστορικός γεγονός από τουλάχιστον τρεις ιστορικούς και χρονογράφους της εποχής ότι οι Σουλιώτισες έπεσαν στον γκρεμό για να μην ατιμαστούν από τους Τούρκους)...

Για το βιβλίο της Ιστορίας και τον ‘’συνωστισμό’’, είπε ότι
«υπήρξε μεγάλη εκμετάλλευση. Ακόμα φέρνουν στην επιφάνεια βιβλίο που έγραψα και η λέξη συνωστίζονται διορθώθηκε αμέσως. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό σχολικό βιβλίο, είχε μια ατυχή έκφραση, διορθώθηκε αμέσως. Δεν υπήρχε η λέξη ''συνωστισμός'' υπήρχε το ρήμα στην περιγραφή μιας αθρόας προσέλευσης. Εμείς αμέσως είπαμε πως δεν είναι σωστή η λέξη συνωστισμός επειδή προσβάλλει τις μνήμες ανθρώπων. Δεν θέλαμε να πούμε ότι στη Σμύρνη έγινε συνωστισμός».

Πρόσθεσε ότι «γενικότερη τάση της ιστορίας είναι να μαθαίνουμε από το παρελθόν για να προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας. Πιο πάνω είναι το να μπορεί κανείς να διαβάζει ιστορικά τα πράγματα, να μη στέκεται σε μια αλήθεια αλλά να βλέπει και τις άλλες αλήθειες».

Μεταξύ άλλων, η Μ.Ρεπούση ζητά να δοθεί το δικαίωμα υιοθεσίας και στους ομοφυλόφιλους, υπερασπίζεται τη θέση της για τις γενοκτονίες, επικαλούμενη τα σταλινικά εγκλήματα, χαρακτηρίζει, ουσιαστικά, «εθνικό μύθο« το χορό του Ζαλόγγου και, αναφερόμενη στο παλαιό βιβλίο της Ιστορίας, εξηγεί ότι δεν γράφτηκε ποτέ η λέξη «συνωστισμός», αλλά... το ρήμα!

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής της κυβερνητικής βουλευτού, είναι τα εξής:
«Εφόσον η Πολιτεία αναγνωρίζει το δικαίωμα της υιοθεσίας σε ετεροφυλόφιλους οφείλει να το αναγνωρίζει και σε ομοφυλόφιλους» δήλωσε αρχικά η Μαρία Ρεπούση.
«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη συζήτηση σε ό,τι αφορά την ανάγκη του παιδιού να ταυτίζεται με ένα συγκεκριμένο φύλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει στην Ελλάδα αυτή η ομοφοβία. Η διαφορετικότητα είναι δικαίωμα του καθενός. Η ταυτότητα του φύλου είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια δικαιώματα» πρόσθεσε.

Με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ τάχθηκε κατά της ποινικοποίησης της μνήμης: «Είμαι κατά της ποινικοποίησης της μνήμης. Το ελληνικό Κοινοβούλιο ψήφισε τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Αρμενίων. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστορική επιστήμη είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τις πολιτικές αποφάσεις και μάλιστα να τιμωρούνται όσοι έχουν διαφορετική άποψη. Δεν έχω καμία επιφύλαξη με τη διάταξη που προτείνει το σχέδιο νόμου του Ρουπακιώτη» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, η κυρία Ρεπούση σχολίασε: «Χώρες της Βαλτικής έχουν χαρακτηρίσει γενοκτονίες τα σταλινικά εγκλήματα. Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα εγκλήματα της Βαλτικής γενοκτονίες; Δεν είναι ότι οι ιστορικοί αρνούνται αυτά τα εγκλήματα. Κορυφαίο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι το Ολοκαύτωμα. Οι ιστορικοί, είμαστε πιο προσεκτικοί με τη χρήση των όρων. Δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν εγκλήματα».
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επισήμανε ακόμη: «Δεν θέλουμε να ποινικοποιείται η ελεύθερη έκφραση ή η έκφραση άλλης άποψης. Είμαστε κατά της ποινικοποίησης της μνήμης, η πλειοψηφία είναι κατά» και, αναφερόμενη στην επιστολή που έστειλε, δήλωσε ότι «η επιστολή μου ήταν ιδιωτική που απευθύνθηκε σε συναδέλφους μου. Έλεγα ότι ενδέχεται στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο να υπάρχει διάταξη για ποινικοποίηση της μνήμης. Ήταν μια επιστολή που έλεγε ‘’στο βαθμό που υπάρχουν αντίστοιχες προβληματικές διατάξεις έχετέ το υπόψη σας’’. Αν υπερασπίζομαι ό, τι υπερασπίζομαι, είναι γιατί δεν θέλω να βγαίνουν νόμοι για το τι θα λένε και θα γράφουν οι ιστορικοί».
«Το πρόβλημα μ' αυτό το σχέδιο νόμου το έχουν αυτοί που ασκούν ρατσιστική βία και αυτοί που παρακινούν σε ρατσιστική βία. Η Πολιτεία οφείλει να περιφρουρήσει αν ο λόγος είναι ρατσιστικός και οδηγεί σε πράξη βίας. Υπάρχει αναγκαιότητα να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία» πρόσθεσε.
Για τη Χρυσή Αυγή, η Ρεπούση δήλωσε πως «η ΧΑ υποσκάπτει τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος, χρησιμοποιώντας τα ίδια τα όπλα που της δίνει η Δημοκρατία».
Ερωτηθείσα αν νιώθει θύμα, η κυρία Ρεπούση απάντησε: «Ασκείται μια τρομοκρατία στη δική μου περίπτωση. Η Δημοκρατία μας έχει να χάσει από αυτή την άσκηση πίεσης και τρομοκρατίας. Δεν αισθάνομαι θύμα. Οι τακτικές ιεράς εξέτασης έχουν περάσει. Διεκδικώ το δικαίωμά μου να απαντώ με το δικό μου τρόπο, δεν πρόκειται κανείς να με βάλει στη λογική του μαύρου-άσπρου. Καμιά φορά κάνω το λάθος να μιλώ στην πολιτική με ιστορικούς όρους. Διεκδικώ μια ιστορική καθαρότητα».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

6 σχόλια:

 1. Αυτή ρε είναι δικιά μας... δεν εξηγείται αλλιώς το πόσο μας βοηθάει με τις μαλακίες της.. χαχαχαχαα!

  ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!;
  Μετά απορούν πως ο κόσμος τους έχει πάρει με τις πέτρες;!

  Μωρή ρεπούστη! Θέλετε δε θέλετε τελικά θα γίνουμε κυβέρνηση ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ!

  αι στα τσακίδια τσόκαρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ30 Μαΐου 2013 - 9:38 μ.μ.

  Θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο 8:06.

  Πραγματικά η Ρεπούστη δουλεύει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τις μαλακίες που λέει.

  Βεβαίως προσωπικά είμαι σίγουρος ότι η Ρεπούστη έχει στρατολογηθεί και μισθοδοτείται από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

  Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά είναι γνωστό ότι οι τούρκοι στρατολογούν και χρησιμοποιούν καθηγητές, δημοσιογράφους, πολιτικούς κλπ σε διάφορες χώρες για να προωθούν την προπαγάνδα τους.

  Είμαι βέβαιος ότι και αυτή η καριόλα τα παίρνει από την ΜΙΤ.

  Δεν πειράζει όμως, βούτυρο στο ψωμί μας βάζει με αυτά που λέει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καθηγητές, ναι, καθηγητές, σας διαβεβαιώνω ότι πολλοί από αυτούς είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άλλοι είναι απλώς ξένοι, δηλαδή, αλλοεθνείς - αλλά ελληνόφωνοι - οπότε δεν τους νοιάζει η Ελλάδα και η ιστορία της έτσι κι αλλιώς. Παράδειγμα ένα ίδρυμα ΕΛΙΑΜΕΤ ή κάπως έτσι μαζί με τα παρακλάδια του.

   Διαγραφή
 3. Έλλην Εθνικιστή,αν πέρασει ο "αντιρατσιστικός νόμος" η ΧΑ μπορεί άνετα να στρέψει το μαχαίρι που προσπάθησε να καρφώσει το εβραιοκινούμενο ελλαδικό κατεστημένο στην πλάτη της, κατευθειαν πάνω σε κάτι εθνοπροδότες τύπου Ρεπούση, Δραγώνα και Χατζηοσμάν, με απανωτές μηνύσεις εναντίον τους για ρατσισμό κατά των Ελλήνων!

  Ένας δόκιμος όρος επίσης που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η "ελληνοφοβία" όπως έχουν φτιάξει οι εβραίοι αντίστοιχους όρους "ξενοφοβία" "ομοφοβία" κλπ.

  Χτυπήστε τους με τα ίδια τους τα όπλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΓΛΩΣΑ ΕΙΝΑΙ RE-{ΑΙΔΟΙΟ} ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!! re--pussi {δειτε πως ειναι στα αγγλικα και γραψετε το} ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ρε---πουση ειναι!!!! {ΤΙ----Μ@ΝΙ ΕΙΝΑΙ}

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πρέπει να σε πάρει στο τσαντήρι ο λαλάκης εσένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών