Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 29, 2013

Ο JEFFREY ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ…

Αν και η είδηση προέρχεται από ένα καθαρά και ξάστερα καθεστωτικό, άρα καλά πληροφορημένο εκ των έσω ΜΜΕ («Τα Νέα» και τη στήλη «Μικροπολιτικός»), σας τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, γιατί μας φαίνεται απίστευτη:

«Αφήνει το εξωτερικό και ετοιμάζει περιοδείες σε διάφορα μέρη της χώρας ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο ίδιος σε.....
έναν μικρό κύκλο συνεργατών, προτίθεται να οργανώσει ομιλίες και στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια να περιοδεύσει σε διάφορες πόλεις, με σκοπό να κατοχυρώσει το δικαίωμά του στην ελευθερία του λόγου».

Βέβαια, αμφιβάλλουμε αν θα κάνει τέτοια… αποκοτιά, αλλά για καλό και για κακό φροντίστε εσείς οι Έλληνες της επαρχίας να μην πετάτε οτιδήποτε σαπίζει (ντομάτες κ.τ.λ.). Μπορεί να σας χρειαστούν, για να του δείξετε την… ευγνωμοσύνη σας για τα καλά που έκανε στο λαό και στον τόπο…

ethnikismos.net

2 σχόλια:

  1. Νομίζω οτι ειναι ύστατη προσβολή της ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑΣ προσωπικότητας του Μεγάλου Ναπολέοντα να παραλληλίζεται έστω και σατυρικά με το συγκεκριμένο ανθρωποειδές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην λυπηθειτε τις σαπιες ντοματες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών