Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2013

Αλβανικές εκλογές 2013 με δολοφονίες και βίαιες συγκρούσεις


Αλβανικές εκλογές 2013 με δολοφονίες και βίαιες συγκρούσεις

Σήμερα διεξάγονται στην Αλβανία οι βουλευτικές εκλογές, 7.000 υποψήφιοι 66 κομμάτων διεκδικούν 140 βουλευτικές έδρες και όπως σε κάθε αναμέτρηση εκλογική δεν έλειψαν και αυτή την φορά οι δολοφονίες και οι τραυματισμοί κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας!

Ένας 52χρονος, μέλος της επιτροπής εκλογικού κέντρου στην πόλη Λάτς στην βόρεια Αλβανία δολοφονήθηκε με πυροβόλο όπλο μετά από λογομαχία με δύο άτομα για τα πολιτικά. Στο ίδιο συμβάν ακόμα δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.
Δεν είναι η πρώτη φορά που....
στην Αλβανία κατά την διάρκεια των εκλογών αναφέρονται παρατυπίες, βίαια επεισόδια και δολοφονίες. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1990 που έπεσε το κομμουνιστικό καθεστώς και μετά, τα αποτελέσματα των εκλογών δεν γίνονται αποδεκτά από τις αντίπαλες παρατάξεις. Για την διεξαγωγή των φετινών εκλογών έχουν κινητοποιηθεί 6.000 αστυνομικοί και περίπου 1.000 εκλογικοί παρατηρητές  από την ευρωπαϊκή ένωση και άλλους διεθνείς οργανισμούς, ενώ στην τελευταία απογραφή του 2011 ο πληθυσμός της Αλβανίας ήταν μόνο 2.831.741!

Αναλυτές εκφράζουν φόβους ότι και αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα θα αμφισβητηθούν ξανά. Το 2009 οι διενέξεις και η ανεξέλεγκτη πολιτική βία ώθησαν τα τρία από τα επτά μέλη της εκλογικής επιτροπής σε παραίτηση με αποτέλεσμα να μην επικυρωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών και να μην ανακοινωθεί ο νικητής της ψηφοφορίας!
Αυτή η τριτοκοσμική χώρα με μηδέν πολιτικό πολιτισμό, με μηδέν υποδομές και ευνομία μας "τροφοδοτεί" με  εγκληματίες από τις φυλακές τους και τις παραστρατιωτικές οργανώσεις τους. Αυτή η χώρα που δεν μπορεί να έχει μια πολιτισμένη εκλογική αναμέτρηση είκοσι και πλέον χρόνια μετά τον "εκδημοκρατισμό" της, έχει το θράσος να μιλάει για εδαφικές διεκδικήσεις και για "δικαιώματα" των αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα. Στην Αλβανία ο ένας  δολοφονεί τον άλλο για ασήμαντους λόγους και θεωρούν αυτονόητο ότι αυτό πρέπει να κάνουν και στην Πατρίδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών