Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΤΕ ΘΑ… ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ!

Τα… τροπάρια του συστήματος, που τους γυρίζουν μπούμερανγκ.

Σε μεγάλη σύγχυση βρίσκεται το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή και δεν ξέρει τι να κάνει για να το εξουδετερώσει. Δοκιμάζει το ένα κόλπο, αποτυγχάνει και στο τέλος τους γυρίζει και μπούμερανγκ. Δοκιμάζει, το δεύτερο, το τρίτο, το δέκατο, η ίδια πάντα κατάληξη! Άρχισαν (όλοι μαζί, με μια φωνή…) με το γνωστό τροπάριο: «είναι ναζί, θαυμαστές του Χίτλερ» κ.τ.λ. Πάπαλα! Συνέχισαν με το «είναι κακοποιοί, συμμορία, άνθρωποι της νύχτας» κ.τ.λ. Ξανά μανά πάπαλα! Δοκίμασαν το «είναι τραμπούκοι, αγράμματοι, ανορθόγραφοι, απολίτιστοι» κ.τ.λ. Τζίφος! Μετά μας είπαν «αντίχριστους», «ειδωλολάτρες», «τέρατα» κ.τ.λ. Τσίου-τσίου το πουλάκι! Πήγαν παρακάτω με… αποκαλυπτικά δημοσιεύματα ξεπουλημένων φυλλάδων: «σφάζονται στη Χρυσή Αυγή», «ο Κασιδιάρης κάνει κόμμα», «ο..... Παππάς έχει φτιάξει ομάδα» κ.τ.λ. Το ρούφηξαν το… αυγό τους! Έπειτα (οι αριστεροί μόνο…) μας κατήγγειλαν ως «όργανα του συστήματος», «ανθρώπους του κεφαλαίου», «χρηματοδοτούμενους από τους εφοπλιστές» κ.τ.λ. Γέλαγε ο κόσμος! Και για να μην πολυλογάμε –το… ρεπερτόριό τους έχει κι άλλα πολλά- δεν τους βγαίνει τίποτα! Ο κοσμάκης δε μασάει με τίποτα! Ε, τρελαίνονται μετά ή δεν τρελαίνονται;
Νέα βρώμα, με πολλούς αποδέκτες.

Τώρα έβγαλαν μια νέα βρώμα: «αργά ή γρήγορα, θα συγκυβερνήσουν με την ΝΔ». Η βρώμα προήλθε από μία δήλωση που φέρεται να έκανε -off the record- σε δημοσιοκάφρους ο στενός συνεργάτης του (φον) Αντωνάκη και γραμματέας της συγκυβέρνησης Τ. Μπαλτάκος: «Απευκταίο αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο η ΝΔ να υποχρεωθεί να κυβερνήσει μετά τις επόμενες εκλογές με τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής». Ύπουλη βρώμα, με πολλούς αποδέκτες! Κατ’ αρχάς τους τίμιους πατριώτες που φεύγουν από την πουλημένη ΝΔ και που στις επίσημες δημοσκοπήσεις υπολογίζονται σε άνω του 12%. Τους λέει, που πάτε, καθίστε εδώ, μη φεύγετε, έτσι κι αλλιώς σε μας θα σας ξαναφέρει η Χρυσή Αυγή! Κατά δεύτερον στον υπόλοιπο κόσμο και ειδικά σε όσους πέρυσι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας ότι είναι… αντισυστημικό κόμμα (μιλάμε για περίπου τόσους όσους φεύγουν από την ΝΔ). Τους λέει, μην πάτε στην Χρυσή Αυγή, θα σας χρησιμοποιήσουν ως «προίκα» για να συγκυβερνήσουν και να πιάσουν υπουργικές καρέκλες! Τέλος, απευθύνονται στους ίδιους τους ήδη χρυσαυγίτες και τους λένε: θα σας πουλήσει η Χρυσή Αυγή, όπως έκανε η Εθνική Παράταξη και οι Αδωνο-πλευρο-βορίδηδες του ΛάΟΣ!
Η… έμμετρη απάντηση του Αντίοχου.

Σε όλες αυτές τις τιτίκες και τις καρακαϊδόνες που τα διαδίδουν αυτά τα σάπια, θα απαντήσω… έμμετρα:
Όταν ασπρίσει ο κόρακας,
Το χιόνι σαν μαυρίσει
Γινούνε του σπανού τα γένια
Κι ο ήλιος βγει απ’ τη δύση
Τότε και η Χρυσή Αυγή
Με την Νου-Δού θα συγκυβερνήσει!
Τα… κουλά του Κούλογλου από το… Νταχάου.

Και μη νομίζετε πως αυτές οι βρώμες βγαίνουν μόνο από τη διαβόητη «Ομάδα Αλήθειας» της Νουδούλας. Το ίδιο ποίημα, ελαφρώς παραλλαγμένο (για να γίνει πιο πιστευτό) άδει και η αριστερά (και η… πρόοδος), δια στόματος Κούλογλου. Ιδού τα… κουλά του (μονίμως κρατικοδίαιτου και αβροδίαιτου) τσιρακιού του ΣΥΡΙΖΑ: «… Αυτές οι γραμμές γράφονται σε μια καντίνα στο στρατόπεδο του Νταχάου, όπου έχω βρεθεί γυρνώντας ένα ντοκιμαντέρ για την Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ήταν οι παραβιάσεις των δημοκρατικών κανόνων με τις συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μέχρι ο μειοψηφικός Χίτλερ να καταλάβει την εξουσία. Η ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά δεν τρέφει αυταπάτες ότι από τις εκλογές που προκαλεί, αν δώσει το πράσινο φως η Μέρκελ, θα κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία. Υπολογίζει όμως να συμμαχήσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αν όχι κατ’ ευθείαν με την Χρυσή Αυγή λόγω των διεθνών αντιδράσεων, αλλά με κομμάτια που θα αποσπάσει από αυτήν. Ο συνήθως λαλίστατος Μιχαλολιάκος πήρε το μήνυμα, επικροτώντας ουσιαστικά το ολοκαύτωμα της ΕΡΤ και των ανθρώπων της… Διαφορετικά, αν το μείγμα τυχοδιωκτισμού και εκδικητικότητας της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά δώσουν ραντεβού με την Χρυσή Αυγή, το δικό μας επόμενο ραντεβού θα είναι στη Μακρόνησο».
Η επόμενη συγκυβέρνηση: ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ!

Λοιπόν, για να μη μας κοροϊδεύει ο Κούλογλου και ο κάθε Κούλογλου, θα διακινδυνεύσω σήμερα μια πρόβλεψη. Η επόμενη συγκυβέρνηση του τόπου θα είναι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ! Όσο κι αν το σύστημα δεν τη θέλει αυτή την εξέλιξη (γιατί επιθυμεί πάντα να έχει στην αντιπολίτευση μια… ρεζέρβα, μια δική του δήθεν εναλλακτική λύση), θα αναγκαστεί να καταφύγει σ’ αυτή την ύστατη λύση λόγω των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν στις επόμενες εκλογές – όποτε κι αν αυτές γίνουν. Εξηγούμαι: οι επόμενες εκλογές θα γίνουν μέσα σε συνθήκες άγριας πόλωσης, η οποία θα συνθλίψει τα 4 από τα κόμματα που βρίσκονται σήμερα στη βουλή (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Κόμμα Καμμένου και ΚΚΕ), με πιθανότατο αποτέλεσμα κάποια απ’ αυτά να μείνουν εκτός βουλής. Καθόλου δεν αποκλείεται να μείνουν στην απ’ όξω και τα 4! Αλλά, κι αν μπουν 1-2 από δαύτα, θα έχουν από 10 βουλευτές το πολύ και δε θα μπορέσουν να σχηματίσουν βιώσιμη συγκυβέρνηση με έναν εκ των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε, εκ των πραγμάτων, και με την επίκληση του κινδύνου της Χρυσής Αυγής, θα γίνει αναπόφευκτα ο… ιστορικός συμβιβασμός και θα προκύψει… μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Και τότε, θ’ αρχίσει το… μεγάλο γλέντι!
Ψυχάρης: Επικίνδυνη η Χρυσή Αυγή, ακίνδυνο το ΚΚΕ.

Ποια είναι η άποψη του συστήματος για τις πολιτικές δυνάμεις; Ας δούμε τι λέει ένας… ειδικός, ο… ΔΟΛάρχης Ψυχάρης του «Βήματος» σε άρθρο του με τον τίτλο «Η Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη»: «Κοιτάζει ο πολίτης προς τα αριστερά και δεξιά - και τι αντικρίζει; Στο ένα άκρο συρρικνωμένο το ΚΚΕ ασκείται στην επαναστατική γυμναστική. Ακίνδυνο το σφυροδρέπανο, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνη απέναντι η… σβάστικα που κατέχει θέσεις στη Βουλή των Ελλήνων… Προς τα δεξιά πάλι κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τον Πάνο Καμμένο. Είναι έτοιμος να συνεργασθεί με οποιονδήποτε.». «Επικίνδυνη», λοιπόν, η Χρυσή Αυγή (γνωστό, μας τα’ παν κι άλλοι), «ακίνδυνο» το ΚΚΕ, της… πλάκας ο Καμμένος.
Αμερικανός διπλωμάτης: οι κουκουέδες είναι δικοί μας άνθρωποι!

Δεν είναι βέβαια ο Ψυχάρης ο πρώτος που χαρακτηρίζει «γραφικό» και «ακίνδυνο» το σφυροδρέπανο ΚΚΕ. Άλλοι, όμως, ακόμα πιο… ειδικοί από τον Ψυχάρη, υποστήριξαν κάτι πολύ χειρότερο για το ΚΚΕ, πως είναι ακίνδυνο επειδή βρίσκεται στην υπηρεσία τους! Όπως για παράδειγμα ο Τζον Μπρέιντι Κίσλινγκ, πολύπειρος διπλωμάτης –και ίσως όχι μόνον…- με μακρά υπηρεσία στην αμερικάνικη πρεσβεία της Αθήνας (παραιτήθηκε το 2003 διαφωνώντας με την εισβολή στο Ιράκ), ο οποίος στο εξαφανισμένο (για προφανείς λόγους…) βιβλίο του «Μαθήματα Διπλωματίας» (εκδόσεις Λιβάνη): «Ως γραμματέας Β΄ του Πολιτικού Τμήματος της πρεσβείας συνήθιζα να κάνω μια αρκετά μακρινή διαδρομή προς την έδρα του ΚΚΕ, σ’ ένα απόμακρο εργατικό προάστιο της Αθήνας… Όταν μετά τις εκλογές του 1989 προέκυψε αδιέξοδο και οι κομμουνιστές πήραν μέρος στον κυβερνητικό συνασπισμό, είχα σχέσεις που μπορούσα να επικαλεστώ και ήξερα ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας». Εδώ τα σχόλια περιττεύουν!
 
 Αντίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών