Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2013

Εμετικές σκηνές στην ΕΡΤ: Βροντοφώναξαν "ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" και κάλεσαν σε νέο εμφύλιο!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι μπολσεβίκοι χάνουν την κρατική φωνή τους. Δεν υπάρχει λόγος στεναχώριας, υπάρχουν τα υπόλοιπα κανάλια των καπιταλιστών μεγαλοεργολάβων για να συνεχίσουν την κομμουνιστική διαπαιδαγώγηση.

Αυτό για όσους "στηρίζουν" τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, την αριστερά και τα σχετικά "συνδικάτα"!

Για να μην νομίζουν οι Έλληνες ότι οι Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες είναι αυτοί που επιθυμούν νέο εμφύλιο! Μόλις τολμήσει κάποιος να αμφισβητήσει την κυριαρχία της αριστεράς στη χώρα οι αριστεροί απειλούν με εμφύλιο!

Βέβαια να μην νομίζει η ηγεσία της Διεθνιστικής και αντεθνικής αριστεράς ότι με απειλές μπορεί να τρομάξει τους Έλληνες πατριώτες. Πέρασαν οι καιροί που τρομοκρατούσατε το κόσμο δίχως να παίρνετε απάντηση!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



πηγή

8 σχόλια:

  1. http://www.triklopodia.gr/2013/06/blog-post_9568.html

    Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές ; Δημοσκόπηση της Τρικλοποδιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTA TA KΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμετικές σκηνές από εμετικούς υπανθρώπους....ονειρεύονται νέους μελιγαλάδες και νέα γκούλανγκ με live μετάδοση από την ΕΡΤ...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15 Ιουνίου 2013 - 7:38 μ.μ. Μουνακι, εμεις αφιερωνομαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον παθιαρη κωλο της μαννας σου !!! Που τον δινει και δωρεαν στον Εθνικισμο !!!

      Διαγραφή
  4. Το ερώτημα είναι το που το απευθύνουν το σύνθημα οι βρωμερές αυτές ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, διότι το καθεστώς που τους έκλεισε ήταν αυτό που εδώ και τόσα χρόνια τους συντηρούσε ετσι και αλλιώς και τους είχε διαμορφώσει κατά αυτόν τον τρόπο.
    Πάντως όχι απλά σας περιμένουμε αλλα αναμένουμε εναγωνίως να επιχειρήσετε νέους μελιγαλαδες, αυτήν την φορά θα σπάσει μια και καλή το εβραιομπολσεβικικο καθεστωτικό απόστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15 Ιουνίου 2013 - 7:39 μ.μ. Μουνακι, εμεις αφιερωνομαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον παθιαρη κωλο της μαννας σου !!! Που τον δινει και δωρεαν στον Εθνικισμο !!!

      Διαγραφή
  5. Υπάρχουν παιδάκια 4 και 8 ετών, υπάρχουν 15-18 ετών σφαγμένα από τους ΕΑΜΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ του αρχιδολοφόνου Βελουχιώτη. Σύνολον 2.500 ψυχές. Όοοοολοι αυτοί ήταν συνεργάτες; Και από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Άνθρωποι οικογενειάρχες ήταν. Άμαχοι. Απλώς δεν ανήκαν στό συνάφι τους. Άλλά το (από)κομα της προδοσίας του εγκλήματος και του αίματος (κατά τα λεγόμενα του Γέρου της δημοκρατίας Γεωργίου Παπανδρέου) έπρεπε να το κάνουν διότι έτσι τους επέβαλε η τότε μαμά Ρωσία κσι σε αυτούς έδιδαν λογαριασμό. Τι προδότες τάχα φασίστες κλπ τσαμπουνάνε. Τελικά ούτε η μαμά δεν τους δέχθηκε όταν πλέον κυνηγημένοι σαν εγκληματίες κατέφυγον εκεί διότι έφεραν την κατάρα του αίματος. Δυστυχώς δεν τους έγινε η χάρη και δεν Σοβιετοποιηθήκαμε χάριν στούς αθάνατους αυτούς ήρωες για να ήμαστε ελεύθεροι σήμερα έμεις. Διαβάστε και κανα ντοκουμέντο της εποχής εκείνης. Πηγαίνετε σε αυτό το θυσιαστήριο διαβάστε τα πραγματικά τους ονόματα μαζί με την ηλικία τους και θα καταλάβετε ποιούς έσφαξαν με τα τσεκούρια μαχαίρια καο κονσερβοκούτια. Αυτή την αντίσταση έκανε ο αιμοχαρής και απελευθέρωσε τα χώματα όπως το επεφημούν οι νοσταλγοί κρατικοί υπάλληλοι της ΕΡΤ και τους χρυσοπληρώναμε και από πάνω; Άλλα λόγια δεν υπάρχουν, η σιωπή μας προς απάντησή των, και ο νοών νοήτω. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής15 Ιουνίου 2013 στις 8:16 μ.μ.

      Μωρη ξεκωλιαρα !!! Και με τον συναγωνιστη αυτον ανοιξες λακριντι?? Μα εισαι τελειως πουτανα!!!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών