Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 11, 2013

Νέα κατορθώματα των "ευπαθών"...Έκλεψαν το σπίτι και έχεσ@ν όλα τα δωμάτιά του!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να κληθούν άμεσα οι αναρχοσυμμορίτες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ εθελοντικά να βοηθήσουν στο καθάρισμα των περιττωμάτων των προστατευόμενων τους... 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν μπορούσε να πιστέψει τις εικόνες που έβλεπε όταν άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα...

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε σπίτι στην περιοχή του Μιντιλογλίου που μπήκε στο στόχαστρο διαρρηκτών. Οι δράστες δεν αρκέστηκαν στο να κάνουν άνω κάτω τους χώρους του σπιτιού, αρπάζοντας χρήματα και αντικείμενα αξίας, αλλά προτού φύγουν φρόντισαν να… αφοδεύσουν σε διάφορα σημεία! 

Μέχρι και οι αστυνομικοί της σήμανσης ασφάλειας της Πάτρας που έσπευσαν στην περιοχή για να καταγράψουν το περιστατικό και να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα, έδειχναν έκπληκτοι, αφού όπως έλεγαν δεν είχαν ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο στην καριέρα τους. 

Σύμφωνα με....
δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρισαν τις ακαθαρσίες που είχαν αφήσει πίσω τους οι διαρρήκτες. Και όχι μόνο σε ένα σημείο του σπιτιού, αλλά σε περισσότερα. Στην κουζίνα, στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα! Όσο για την ταυτότητα των δραστών, βάσει των πληροφοριών που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από γείτονες που τους είδαν, επρόκειτο μάλλον για τρεις τσιγγάνους. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται...
newsit

1 σχόλιο:

  1. Να τα πούμε άλλη μια φορά. Οι "ευπαθείς" είναι παράδειγμα μή προσαρμογής. Περιφέρονται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης δεκάδες, ίσως εκατοντάδες χρόνια και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ενσωματωθούν. Τώρα, βάλε 10.000 τέτοιες φυλές από την Αφρική και την Ασία και σκέψου αν αυτοί θα ενσωματωθούν ποτέ και μάλιστα σε έναν λαό που θα είναι μειονότητα, δηλαδή τους Έλληνες. Μόνον η Χρυσή Αυγή μπορεί να λύσει το πρόβλημα διότι έχει και τη βούληση και την ικανότητα να φέρει αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών