Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2013

Νίκος Μιχαλολιάκος: "Η Αθήνα θα έχει σε ένα χρόνο Χρυσαυγίτη Δήμαρχο"

O γ.γ του Λαϊκού Συνδέσμου εξέφρασε τη βεβαιότητά πως επόμενος δήμαρχος της Αθήνας, θα προέρχεται από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, ενώ χαρακτηρίζει βόμβα το μεταναστευτικό και «πρόκληση» την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό.

Η Χρυσή Αυγή περνά στην αντεπίθεση μέσω media, με την έκδοση νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας, καθώς και ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού, μέσω Διαδικτύου.

«ΕΜΠΡΟΣ» είναι ο τίτλος της νέας εφημερίδας, που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως αύριο Παρασκευή, και η οποία «θα είναι προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού», σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εκδοτική ομάδα, που έχει επικεφαλής τον πρωτοεμφανιζόμενο στο χώρο των media Δημήτρη Βλαχόπουλο.

Στη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζουν πως....
πρόκειται για «μία καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία» η οποία όμως θα υποστηριχτεί από το κόμμα, κυρίως μέσω της ιστοσελίδας του, ενώ θα ζητηθεί από στελέχη, μέλη και φίλους του, να γραφτούν συνδρομητές, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει το Εμπρός ως «φωνή» του εθνικιστικού χώρου στην Ελλάδα.

«Η εφημερίδα μας φιλοδοξεί να εκφράσει κάθε Έλληνα Πατριώτη, να γίνει δική του φωνή και να πει αλήθειες που τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν ή διαστρεβλώνουν», δήλωσε η κυρία Ειρήνη Δημοπούλου, που μαζί με τον Τάκη Παναγόπουλο και τον Γιώργο Φράγκο, αποτελούν την συντακτική επιτροπή της εφημερίδας. Ο τελευταίος, υπήρξε στο παρελθόν συντάκτης στον Αδέσμευτο Τύπο και στέλεχος του γραφείου τύπου του πρώην δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο σημερινός εκδότης, έγινε κάτοχος του τίτλου «ΕΜΠΡΟΣ», που υπήρξε ιστορική εφημερίδα από το 1896 έως το 1969 που έκλεισε. Πρόκειται για μία εφημερίδα που σημάδεψε τον ελληνικό Τύπο.
Εκδόθηκε το Νοέμβριο του 1896 από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καλαποθάκη, μία από τις σημαντικότερες μορφές της ελληνικής δημοσιογραφίας, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος του «Μακεδονικού Κομιτάτου», που συστάθηκε για να ενισχύσει τον αγώνα των Ελλήνων στην Μακεδονία, απέναντι στα σχέδια της Βουλγαρίας.

Γρήγορα η εφημερίδα πέτυχε μεγάλες κυκλοφορίες «χάρις εις την πληρότητα και την ενημερότητα της ύλης του, την διαρκή βελτιωσίν του και την ενεργόν και μαχητικήν αναμιξή του εις όλα τα φλέγοντα προβλήματα που ενδιέφεραν το Έθνος και τον λαόν» αναφέρει ο Κώστας Μάγερ στο έργο του «Ιστορία του ελληνικού Τύπου».

Η εφημερίδα κυκλοφορούσε, με διαστήματα έως το 1969.

Εκτός από τον έντυπο τύπο, η Χρυσή Αυγή δίνει προτεραιότητα και στη χρήση νέων τεχνολογιών, με τη λειτουργία διαδικτυακού ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού. Στα νέα γραφεία του κόμματος, επί της Κατεχάκη, έχουν στηθεί τα αναγκαία studio, απ' όπου βουλευτές και στελέχη παρουσιάζουν ραδιοφωνικές εκπομπές ενώ σήμερα το βράδυ, «πρεμιέρα» κάνει η εκπομπή σχολιασμού του κόμματος, με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος θα απαντάει και σε ερωτήσεις του κοινού.
defencenet

Το υπόλοιπο ρεπορτάζ διαβάστε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" που κυκλοφορεί αύριο εκτάκτως στα περίπτερα όλης της χώρας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών