Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2013

Ακόμη μια γροθιά στο κατεστημένο...Από σήμερα και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη...


Ξεκινά αύριο η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής: ΖΩΝΤΑΝΑ από το XAgr.net!

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22.00 για μία ώρα σχολιάζουμε τις πολιτικές εξελίξεις και ενημερώνουμε για την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος.

Με τον Ηλία Κασιδιάρη και με τη συμμετοχή βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών, η ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net αποτελεί πλέον το.....
μοναδικό ελεύθερο βήμα για τους Έλληνες Εθνικιστές. Δεν είναι τυχαίο πως εδώ και έναν ολόκληρο μήνα κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έδωσε τον λόγο ούτε για ένα λεπτό σε στέλεχος του τρίτου κόμματος της χώρας (ή μήπως του δεύτερου...). Προσπαθούν να κόψουν τη φωνή μας και την επικοινωνία μας με τον ελληνικό λαό. Απαντάμε με το τελευταίο μέσο που παραμένει ελεύθερο - το διαδίκτυο - και ξεκινάμε τη δική μας διαδικτυακή τηλεόραση.
Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22.00 και θα έχει ωριαία διάρκεια. Παρουσιάζει ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με στελέχη και βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος. Η θεματολογία ποικίλει: πέρα από την πολιτική επικαιρότητα θα σας ενημερώνουμε για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής, θα αναγγέλλουμε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, ενώ συχνά θα υπάρχουν ιστορικά και ιδεολογικά αφιερώματα. Το κοινό μπορεί να επικοινωνεί μέσω διαδικτύου με on line μηνύματα που θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Χρυσής Αυγής (210-6985121). Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα ζωντανών τηλεφωνικών παρεμβάσεων Ελλήνων τηλεθεατών από όλο τον κόσμο.

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΑΣ!!!
    Καλη αρχη!!! Οσο γινεται να αφυπνησουμε περισσοτερους ΕΛΛΗΝΕΣ για να γινουμε ακομη πιο ισχυροι.... Μπραβο κ παλι Μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών