Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2013

ΑΘΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ – ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΠΑΥΛΕ Κ.ΛΠ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

Με χυδαία ύβρη κατά της Παναγιάς, ολοκληρώνει «βαθυστόχαστη» ανάλυσή του για το σύνθημα-κλισέ «εσύ τι προτείνεις», που χρησιμοποιούν οι εκφραστές του δήθεν μονοδρόμου του Μνημονίου, ο γνωστός εκλεκτός του SYRIZA και του mister Tsipra προσωπικώς – αμερικανοκομμουνιστής, με το διαδικτυακό όνομα “pitsirikos”. Ιδού η χυδαιότητά του, σ’ όλο της το θλιβερό μεγαλείο:
ΑΔΨΑΔΨ
Και βέβαια, από τέτοιους άθεους κομμουνιστοσυμμορίτες δε θα μπορούσε να περιμένει κανείς σεβασμό στην Πίστη του λαού.
Αλλά, αυτά να τα βλέπουν κάποιοι λίγοι, μοιραίοι και.....
άβουλοι μητροπολίτες, που δήλωναν αναιδώς πριν από λίγο μόλις καιρό πως προτιμούν τους άθεους από τους χρυσαυγίτες! Για να δούμε τώρα, θα τολμήσουν να υπερασπιστούν τα όσια και τα ιερά από το κουρδισμένο αληταριό του φιλτάτου τους SYRIZΑ, ή θα κάνουν τους ανήξερους;

4 σχόλια:

  1. αμερικανοκουμουνιστης ? απο ποτε αμερικη και κουμουνισμος πανε μαζι ? ειναι οπως λεμε αναρχοκουμουνια ? και σιγα τη βρισια δηλαδη , τραβα σε κανα χωριο σε μεσσηνια λακωνια να ακουσεις παναγιες για καλημερα , και ειναι και δεξιοι , σε βρισκω αδιαβαστο , ειμαστε το μοναδικο εθνος που βριζει ετσι αισχρα τα θεια , αυτυο δειχνει τη χρονικη συνεχεια απο τα αρχαια χρονια και την επιβολη με το ζορι της χριστιανικης θρησκειας στην ελλαδα τα χρονια του βυζαντιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ 10.58 ΔΙΑΒΑΣΕ ''ΘΕΟΔΟΤΟ'' , ''ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ'' , ''ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ'' ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΚΔ.ΠΕΛΑΣΓΟΣ). ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΝΕ (ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΟΤΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΘΥΜΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ, ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΠΕ


    Πόσο είχαν απογοητευθεί οι Φαρασιώτες, τότε με την Ανταλλαγή, όταν έρχονταν με το καράβι στην Ελλάδα! Δυο ναύτες μάλωναν και έβριζαν τον Χριστό και την Παναγία. Τους φάνηκε πολύ βαρύ! Σού λέει: «Έλληνες, Χριστιανοί, να βρίζουν τον Χριστό και την Παναγία!». Τους άρπαξαν και τους πέταξαν στην θάλασσα. Ευτυχώς ήξεραν κολύμπι και γλύτωσαν. Ακόμη και όταν βρίζουν κάποιον άνθρωπο, πρέπει να τον υπερασπίσουμε, πόσο μάλλον τον Χριστό!

    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών