Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2013

Ξεπουλήθηκε η ΔΕΣΦΑ στους Αζέρους - Δορυφόρος της Τουρκίας η χώρα μας!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα δημοσιογραφικά ανδρείκελα βαφτίζουν το ξεπούλημα της Ελληνικής ενέργειας στους ξένους ως επιτυχία! Το ξεπούλημα είναι κίνηση προδοτική, όποιο ποσό και να μας δώσουν. 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες το ιδιότυπο θέατρο που έχουν χτίσει οι ταγοί της συγκυβέρνησης με τους δημοσιογράφους, προκειμένου να συγκαλυφθούν οι πραγματικά σοβαρές ειδήσεις και να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος ασχολούμενος με ζητήματα ήσσονος σημασίας, όπως η ΕΡΤ και τα τερτίπια των συγκυβερνώντων. Σε αυτή την προσπάθεια αποπροσανατολισμού προσέφεραν τις υπηρεσίες τους όλα τα αποκόμματα του «συνταγματικού τόξου», από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, μέχρι την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Ένα από τα ζητήματα που ήταν υψηλά στην επικαιρότητα, πριν επιβληθεί εμπάργκο στην πληροφόρηση των Ελλήνων ήταν και...
το θέμα του ξεπουλήματος της ΔΕΣΦΑ. Είχαμε γράψει για το σκάνδαλο της αναγκαστικής απόσυρσης όλων των ανταγωνιστών της αζέρικης Socar και για την προσφορά της που έπεσε από τα 460 εκατ. ευρώ στα 430 εκατ. ευρώ, δείχνοντας ότι τόσο οι προσκείμενοι στους τούρκους αζέροι, όσο και η κυβέρνηση γνώριζαν τι πρόκειται να γίνει. Τελικώς η τελική προσφορά είναι ακόμα χαμηλότερη και ανέρχεται στα 400 εκατ. ευρώ, δείχνοντας την περιφρόνηση των τούρκων και των αμερικανοσιωνιστών απέναντι στους λούστρους τους, τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Η συγκεκριμένη προσφορά, είναι κατά πολύ χαμηλότερη της αρχικής προσφοράς των Ρώσων, οι οποίοι ως γνωστόν, απέσυραν εν τέλει το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά της ΔΕΣΦΑ, ελέω των κυβερνητικών παλινωδιών.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, είναι σαφέστατα εξόχως επιζήμια για τα εθνικά μας συμφέροντα. Διότι καθιστά την Ελλάδα ενεργειακό όμηρο της Τουρκίας, η οποία μπορεί όποτε το θελήσει να προβάλλει εμπόδια απροσπέλαστα για την ελληνική πλευρά. Με απλά λόγια, η κυβέρνηση των υποτακτικών του μνημονίου κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι της προκειμένου η χώρα να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξάρτηση από τον αμερικανικό παράγοντα, ο οποίος στην περιοχή αναγνωρίζει μια μεγάλη περιφερειακή δύναμη, την Τουρκία και ένα κράτος δορυφόρο της τελευταίας, την Ελλάδα.

Τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της προδοτικής κυβέρνησης, πανηγυρίζουν για το ξεπούλημα, παρουσιάζοντάς το ως την πρώτη πετυχημένη ενέργεια στο τομέα των αποκρατικοποιήσεων! Αναλογιζόμενος κανείς το κυβερνητικό φιάσκο με την εξέλιξη σε ένα τόσο κρίσιμο τομέα, αυτόν της ενέργειας, δύναται να αντιληφθεί το μέγεθος της προδοσίας που συντελείται στις πλάτες του Ελληνικού Λαού και προς όφελος των εξωγενών εκείνων παραγόντων, οι οποίοι στηρίζουν και επιβάλλουν τις θέσεις τους στην κυβέρνηση των αχυρανθρώπων του Αντώνη Σαμαρά.

πηγή

3 σχόλια:

  1. Μαλάκες ή προδότες; Μάλλον και τα δύο σε εκρηκτικό μίγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα δεν είναι το ύψος του τιμήματος αλλά ότι αυτές οι επιχειρήσεις είναι αφ΄ενός κοινωφελούς χαρακτήρος αφ΄ετέρου
    δε κατέχουν στρατηγική θέση στην Οικονομία.
    Τα οποιοαδήποτε χρήματα που θα εισπραχθούν, θα δοθούν στους τοκογλύφους για να αποπληρωθούν τα χρέη που σώρευσε ο λεγόμενος πολιτικός κόσμος στις πλάτες των Ελλήνων.
    Οι νταβατζήδες της οικονομίας έχουν πάρει μερίδιο στην παραγωγή ηλεκτρικής ενεργείας αφαιρόντας έργο από την ΔΕΗ.

    Εκατομύρια ευρώ οφείλουν στην ΔΕΣΦΑ οι Περιστέρης της ΤΕΡΝΑ, οι συνεταίροι Μυτιληναίος και Βαρδινογιάννης. Αγοράζουν φυσικό αέριο από την ΔΕΣΦΑ για να παράγουν ηλεκτρισμό και δεν ...πληρώνουν. Πωλούν μετά στην ΔΕΗ ακριβά με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οι καταναλωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράφεις σε άσχετη ανάρτηση.
    Γνωρίζουμε ποιοι είστε.

    Είστε μικροί εβραίοι γι΄αυτό και θα πεθάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών