Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2013

Αυτά μας έφερε το "Δημοκρατικό τόξο"..Αμαλιάδα : Μαθητές δεν έδωσαν εξετάσεις λόγω πείνας!!

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: To "succes story" της Ελλάδος και της Ηλείας, κατά Σαμαρά και ΓΑΠ αντίστοιχα, περιλαμβάνει την πείνα και το αίμα των Ελλήνων και ως θυσία στα λόγια αυταρέσκειας των πολιτικάντηδων.
 
Ημέρες κατοχής ζει η πατρίδα μας, με τους υπεύθυνους αυτής της δραματικής κατάστασης να αδιαφορούν πλήρως με τις τραγικές καταστάσεις που ζει η κοινωνία μας. Μετά από τρία χρόνια μνημονίου και συνεχιζόμενων περικοπών, όλο και περισσότερα παιδιά βιώνουν ημέρες ένδειας και φτώχειας.
 
Τα παιδιά της οικογένειας που φοιτούν και στο 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας δεν πήγαν να γράψουν διαγώνισμα τις προηγούμενες ημέρες, αφού οι δυσκολίες διαβίωσης δεν άφηναν πολλά περιθώρια.
 
Η υποδιευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε την..... Ανθρώπινη Αλληλεγγύη και την Πέμπτη, μόλις έπειτα από δύο ημέρες, κλιμάκιο της οργάνωσης, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Λαγκαδινό βρέθηκε στο Περιστέρι του δήμου Ήλιδας και επισκέφθηκε την πολύτεκνη οικογένεια της κ. Ανδριάνας, προσφέροντας ηθική και υλική συμπαράσταση.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με το ilialive, ανάλογα περιστατικά, όπου μαθητές δεν προσήλθαν στα διαγωνίσματα του σχολείου τους ήταν αρκετά και η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη μέσω του δασκάλου του χωριού, ειδοποίησε όλες τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, να προσέλθουν στα γραφεία της οργάνωσης στην Αμαλιάδα για να λάβουν τρόφιμα και ρούχα για τα παιδιά, όπως κι έγινε.
  
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ...
    Γ Α Μ Η Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ Τ Ο Σ Π Ι Τ Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών