Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2013

Παραδοχή "συνταγματικού τόξου" για Χρυσή Αυγή: "Το πρόβλημα είναι κοινό"!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ελαφροδεξιά και αριστερά, τώρα που επελαύνει η Χρυσή Αυγή, αφήνουν τις ψευτοδιαφορές τους και συντάσσονται εναντίον του μόνου κινδύνου των σιωνιστικών αφεντικών τους, του Εθνικισμού.

Αποκαλυπτική ήταν η δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη, εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ μέχρι πρότινος, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχετικά με τα κίνητρα των κομμάτων για τα τέσσερα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια που κατατέθηκαν. Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το ζήτημα, θυμίζουμε, η Χρυσή Αυγή είχε τονίσει ότι ο σκοπός αυτών των νομοσχεδίων είναι η ανάσχεση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που γιγαντώνεται στην Ελληνική κοινωνία. Αυτό ακριβώς το κίνητρο αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε στην εκπομπή αυτή.

Ας δούμε, προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, τις δηλώσεις του κ. Μιχελάκη: «7,2% έφευγε προς...
τη Χρυσή Αυγή από το ΣΥΡΙΖΑ, 7% από τη Νέα Δημοκρατία. Αναφέρω αυτά τα δύο κόμματα για να πιάσω ετερόκλητες ιδεολογικές παρατάξεις. Το πρόβλημα είναι κοινό. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να ξαναγυρίσουν εκεί που ήταν πριν από την κρίση. ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτό; Νέα Δημοκρατία; ΠΑΣΟΚ; ΔΗΜΑΡ; Από παντού φεύγουν. Και φεύγουν για συγκεκριμένους λόγους».

Αποδέχεται, λοιπόν, ο Μιχελάκης τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή ενώνει το σύνολο του Ελληνικού Λαού που εξαπατούσαν επί δεκαετίες τα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Αποδέχεται ότι όλοι χάνουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή και ως εκ τούτου χάνουν ψήφους τα συμφέροντα που αυτά τα κόμματα εκπροσωπούν. Όμως ακόμα δεν έχει προσδιορίσει τα κίνητρα των «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων, γεγονός που το κάνει στην συνέχεια, διευκρινίζοντας και τους «συγκεκριμένους λόγους» για τους οποίους ο Λαός αφήνει το κόμμα των πολιτικών κομμάτων.

«Δεν κατάλαβαν ότι έκοβε από παντού. Και ότι ξαφνικά δημιουργήσαμε μέσα στους κόλπους του πολιτικού συστήματος αυτό το μόρφωμα. Να δούμε λοιπόν το θέμα του νομοσχεδίου. Άρα δεν είναι επικοινωνιακό, είναι θέμα ουσίας και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Και όσοι λένε ότι να το κάνει η Νέα Δημοκρατία γιατί φοβάται μη χάσει ψήφους. Θέλει κανείς να φεύγουν από οποιοδήποτε κόμμα, και από τη Νέα Δημοκρατία και από το ΣΥΡΙΖΑ και από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΔΗΜΑΡ, άνθρωποι και να πηγαίνουν εκεί; Δεν είμαστε ικανοί να τους κρατήσουμε με ιδέες και πολιτικές; Είμαστε ανίκανοι; Άρα δεν θέλουμε, γι' αυτό πάμε να το διορθώσουμε

Το ζητούμενο, λοιπόν, για το πολιτικό σύστημα είναι οι ψήφοι που χάνουν και αυτό θέλουν να το διορθώσουν με τα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια και τις διώξεις. Αυτό είναι το κίνητρο πίσω από τα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια. Η διάσωση του πολιτικού συστήματος, το οποίο έφερε τους Έλληνες στην απελπισία είναι το ζητούμενο. Ο Ελληνικός Λαός δίνει ήδη την απάντηση του και στο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο και στην «πρεμούρα» του πολιτικού συστήματος να συνεχίσει να τον καταδυναστεύει. Απαντά γιγαντώνοντας την Χρυσή Αυγή και γυρίζοντας την πλάτη στα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Τρεις σημειώσεις, χάριν υστερογράφου, που αξίζουν να γίνουν για τις δηλώσεις Μιχελάκη, αλλά και για την εκπομπή γενικότερα, είναι οι εξής:

1) Στην ίδια εκπομπή ήταν ο γελοιογράφος Στάθης, ο οποίος είπε ότι δεν πρέπει να απορρίπτεται το μίσος συλλήβδην, αφού το μίσος ενάντια στον «φασισμό» είναι καλό. Άρα για αυτούς υπάρχει καλό και κακό μίσος. Για εμάς το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί ως καλό είναι η αγάπη για τους Έλληνες. Αδιαφορούμε για όλα τα άλλα και ιδιαιτέρως για τα συμφέροντα των κομμάτων της κλεπτοκρατίας.

2) Ο κ. Μιχελάκης απάντησε ουσιαστικά γιατί φεύγουν από τα κόμματα οι Έλληνες και έρχονται στην Χρυσή Αυγή. Γιατί είναι ανίκανοι! Ανίκανοι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων, αφού εξυπηρετούν  μονίμως τα συμφέροντα ξένων, είτε λαθρομεταναστών, είτε διεθνών τοκογλύφων. Γι' αυτό έρχεται η Χρυσή Αυγή! Για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

3) Το άγχος του Μιχελάκη δεν ήταν μόνο για τις διαρροές της ΝΔ, αλλά και του Σύριζα. Δυστυχώς, κύριοι για εσάς ούτε μια συγκυβέρνηση δεν σας σώζει!

πηγή

3 σχόλια:

  1. Ωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχ .......... τί μάς έκανε ή Χυσή Αυγή .... ώχ καί πάλι ώχ ....
    Αυτό σκέφτεται ό Μιχελάκης . Αναπολώντας άλλες εποχές .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΑ τα πάει περίφημα προς το παρόν αλλά θα έσπαγε το φράγμα της κορυφής εαν εμπλούτιζε την ρητορική της και με κείμενα σαν το παρακάτω
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2989.html#.UbYetMr4ams
    Σε κάποιο σημείο αναφέρεται και στην ΧΑ (επιδερμικα μπορώ να πώ) και φυσικά το κάνει ο αρθρογράφος αφού προέρχεται απο αριστεριστική εφημερίδα (athens voice)
    Αυτά όμως που γράφει είναι πράγματα που τα συζητάει ο κόσμος μαζί με το τεράστιο θέμα του ρατσισμού εναντίων των Ελλήνων και την κατάντια της λαθρομετανάστευσης.
    Είναι χρυσή ευκαιρία για την ΧΑ να υιοθετήσει και θέσεις για τα οικονομικά όπως στο άρθρο.
    Είναι λογικές και ο κόσμος θα τις επιβραβεύσει, απο κεί και μετά θα είναι πραγματικά αδύνατο να πιάσουν την ΧΑ.
    Χρειάζεται μια καινούρια Ελλάδα και μόνο η ΧΑ μπορεί, ας το τολμήσει!
    Θα είμαστε όλος ο λαός μαζί της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών