Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2013

“ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…” ΟΧΙ… ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ!!

Εν ταις ημέραις μας, εάν κάποια Κράτη διαμαρτύρονται  εναντίον μας, τούτο γίνεται προς το θεαθήναι και σύμφωνα με τήν επιθυμία μας καί τίς διαταγές μας… 
Θα κυβερνήσωμεν δια χειρός στερεάς, διότι έχομεν να κάμωμεν με συντρίμματα ενός κόσμου, άλλοτε μεν ισχυρού, σήμερον δε υποτεταγμένου εις ημάς…
Εμείς είμαστε εκείνοι εκ των οποίων προέρχεται ο τρόμος, όστις έχει το παν καταλάβει…
Έχομεν εις την υπηρεσίαν μας ανθρώπους όλων των αρχών, καί όλων των δογμάτων. Επανορθωτάς της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστάς, στασιαστάς και παντός είδους ουτοπιστάς. Έχομεν ζεύξει όλον τον κόσμον εις την εργασίαν. Έκαστος εξ αυτών υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθώντας να ανατρέψη παν ό,τι μένει ακόμη όρθιον.
Εθέσαμεν χείρα εις την..... Δικαιοσύνην, εις τας Εκλογάς, εις τον Τύπον, εις την ατομικήν ελευθερίαν, και προ παντός εις την Εκπαίδευσιν και την ανατροφήν, οί οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελευθέρας υπάρξεως.
Έχομεν αποκτηνώσει και διαφθείρει την Χριστιανικήν νεολαίαν δι’ ανατροφής, βασιζόμενης επί αρχών και θεωριών ψευδών τάς οποίας εμείς ενεπνεύσθημεν… 
Πρωτοκολο 9ο
Ποίον ρόλον παίζει τώρα ο Τύπος;
Χρησιμεύει μόνο στό να αναφλέγη τα πάθη, ή στό να συντηρή τους εγωισμούς των κομμάτων. Είναι μάταιος, άδικος, ψευδής, και το πλείστον των ανθρώπων δεν εννοεί καθόλου εις τι χρησιμεύει.
Θα τού βάλουμε σαμάρι και θα του βάλωμεν καί ισχυρά χαλινάρια…
Θα δημιουργήσωμεν ειδικόν φόρον επί του Τύπου, θα απαιτώμεν εγγύησιν, δια την ίδρυσιν εφημερίδων ή τυπογραφείων.
Έτσι θα προφυλάσσεται η Κυβέρνησίς μας από πάσαν επίθεσιν εκ μέρους του τύπου. Και επ’ ευκαιρία θα επιβάλλωμεν άνευ οίκτου πρόστιμα. Χαρτόσημον, εγγυήσεις και πρόστιμα θα δίδωσι τεράστιον εισόδημα εις το Κράτος.
Θα πλήξωμεν τόν Τύπο όπως και κάθε έντυπον, με δασμούς εις χαρτόσημα κατά φύλλον και με ενέχυρα. Τα βιβλία, κάτω των 30 φύλλων, θα φορολογώνται διπλασίως. Θα τα κατατάξωμεν εις την κατηγορίαν των φυλλαδίων, αφ’ ενός ίνα ελαττώσωμεν τον αριθμόν των περιοδικών, τά οποία είναι το χειρότερον των δηλητηρίων, αφ’ ετέρου δε, ίνα υποχρεώσουμε τους συγγραφείς να παράγουν συγγράμματα τόσον μικρά, ώστε ολίγοι να τα διαβάζουν… 
Πρωτοκολο 12ο
Τα παραπάνω αποσπάσματα προέρχονται από τα πρωτοκολλά των Σοφών  της  Σιών μπορεί να γραφτήκαν πολλά χρόνια πριν όμως τώρα περισσότερο από ποτέ  εφαρμόζονται και ασκούνται πάνω  στην μάζα από τα ΜΜΕ. Τα ονομάζουν  και  4η εξουσία  δεν είναι  λίγες  οι  φορές που στην  χωρά μας  που αυτή τους η ιδιότητα έχει πάρει  σάρκα και  οστά.  Πολλές φορές  μέσα από γκρίζα προπαγάνδα και  από ανυπόστατα αλλά πομπώδη  δημοσιεύματα  κατεύθυναν την μάζα. Τα ΜΜΕ ελέγχονται πλήρως από μεγαλοεπιχειρηματίες. Αυτοί που επιτρέπουν να ασκηθεί  αυτή η πίεση σκέπτονται απλά και μόνον τις τσέπες τους και όχι για το δικαίωμα ή την ανάγκη του κοινού να γνωρίζει. Είναι φανερό  το χέρι που πληρώνει τα ΜΜΕ ελέγχει επίσης και το στόμα τους.
Πολλές φορές λοιπόν οι λαοπλάνοι  προπαγανδιστές των κεντρικών  δελτίων των 7 και  8  έχοντας διαφορετικές εντολές από τα εκάστοτε αφεντικά τους  είχαν συγκρουστεί.   Ένα χρόνο τώρα όμως έχει υπογράφει  μεταξύ τους μια συμφωνία. Συμφωνία λάσπης ψεύδους και  συκοφαντίας εναντία στον μοναδικό πολίτικο εκφραστή των  Ελλήνων Εθνικιστών.  Την Χρυσή Αυγή.  Σχεδόν πάντα με απουσία ενδείξεων και όχι στοιχείων αλλά με τις μαρτυρίες ανύπαρκτων πρόσωπων  η ανωνύμων καταγγελιών προσπαθούν να σπιλώσουν αυτόν τον υπερπάντων αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή. Εναντία σε κάθε σάπιο και φαύλο που λειτούργει εναντία  στο έθνος.
Το ίδιο λοιπόν έπραξαν και προ ημερών οι κυρίες Ακριβοπουλού και Καλογεροπουλου  και μάλιστα δυο φορές σε κεντρικά δελτία ειδήσεων στα οποία  λασπολόγησε.  Την μια αναφερόμενη στον πρόεδρο των μικροπωλητών  ο  όποιος ζήτησε την μόνιμη παρουσία της Χρυσής Αυγής στις αγορές ώστε να δουλεύουν οι Έλληνες μικροπωλητές , του είπε ότι βρίσκονταν εκεί χρυσαυγίτες με μαχαίρια χωρίς φυσικά να μπορέσει να δείξει έστω και μια φωτογραφία και λίγες μέρες μετά ανέφερε ότι τα «παιδιά με τα μαύρα» έσφαζαν ξένους στην Ομόνοια χωρίς φυσικά και αυτό να μπορεί να το αποδείξει.  Βεβαίως δεν πήρε θέση για τους χιλιάδες  κατακρεουργημένους από τους λαθρομετανάστες Έλληνες  που έχουν χάσει την ζωή τους. Άλλωστε οι Έλληνες είναι δευτέρας διαλογής  πολίτες. Η λάσπη είναι κάτι που καλύπτει για λίγο ακόμα και την πιο φωτεινή πηγή φωτός όμως σύντομα καθαρίζει και η αλήθεια φαίνεται και θα φάνει όταν η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού αναλάβει τα ηνία.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ELNEWS – HELLENICPRIDE
«Τα ΜΜΕ ελέγχονται πλήρως από το χρήμα. Αυτοί που επιτρέπουν να ασκηθεί αυτή η πίεση σκέπτονται απλά και μόνον τις τσέπες τους και όχι για το δικαίωμα ή την ανάγκη του κοινού να γνωρίζει. Όπως φαίνεται το χέρι που πληρώνει τα ΜΜΕ ελέγχει επίσης και το στόμα τους»

2 σχόλια:

  1. Κάθε βράδυ σχεδόν μαζεύωντε σέ συναξούλες όλοι οί υπηρέτες-φιλιπινέζες μέ ...Ελληνικά ονόματα στά κανάλια τών περιούσιων καί δέν έχουν άλλο θέμα παρά μόνο τή χρυσή αυγή .
    Δέν υπάρχουν πλέον διαφορές μεταξύ τους νοιάζωντε ό ένας γιά τόν άλλο γιά τίς διαρροές του πρό τή χρυσή αυγή !!! Τέτοιο αλτρουισμό δέν έχουμε ξαναματαδεί ....
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ! ΟΣΟ ΞΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΩΠΑΚΙΑ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών