Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2013

Έτοιμοι για συγκυβέρνηση: Ο Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε το φλερτ με Σύριζα!


Έτοιμοι για συγκυβέρνηση: Ο Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε το φλερτ με Σύριζα!

Τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου της Μεταπολίτευσης, όχι απλώς ανησυχούν από την αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής, αλλά τρέμουν και μάλιστα το δείχνουν! Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανόλης Κεφαλογιάννης προχώρησε σε μια δήλωση, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει τη θέση της Χρυσής Αυγής, πως προκειμένου να μη χάσουν την κουτάλα, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μπορούν να συμμαχήσουν ακόμη και με το διάβολο! Μια παραδοχή που είχε κάνει και πριν ένα μήνα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο γραμματέας λοιπόν, της ελαφροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας, η οποία ενδύεται τον.....
μανδύα του πατριωτισμού μονάχα κατά την προεκλογική περίοδο, οπότε και έχει ανάγκη τις ψήφους των πατριωτών, αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό πως θα πρέπει να αφεθεί ανοιχτό το παράθυρο της συνεργασίας ακόμη και με το Σύριζα! Όπερ σημαίνει πως είναι τέτοιες οι ενδείξεις των δημοσκοπήσεων (των χαλκευμένων που δημοσιοποιούνται αλλά και των μυστικών), ώστε να απαιτείται από τώρα η λείανση του εδάφους προκειμένου να γίνει πιο εύκολα αποδεκτή από τις κομματικές βάσεις των δύο, η εκλογική τους συνεργασία, ούτως ώστε να ανακοπεί η πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Το ότι στόχος αυτής της ανίερης συμμαχίας, η οποία παρεμπιπτόντως λειτουργεί ήδη στο παρασκήνιο και αναμένεται να συμβεί και στο προσκήνιο, είναι η Χρυσή Αυγή και η τρομακτική δυναμική της, γίνεται ολοφάνερο από την επίθεση του κυρίου Κεφαλογιάννη προς τη Χρυσή Αυγή, για την οποία, αντί πολιτικών επιχειρημάτων, δηλώνει τα εξής: «Η Χρυσή Αυγή, είναι ένα κόμμα που μισεί όλους τους άλλους. Είναι μια κωμωδία της πολιτικής σκηνής ακόμα και ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματα». Όλο και πιο ελαφριά δηλαδή, γίνεται η παράταξη της δεξιάς, καθώς ο αγώνας για να περισωθούν τα κεκτημένα (λαφυραγώγηση των δημόσιων ταμείων, μίζες κλπ) απαιτεί να ξεπεραστούν τα αναχρονιστικά πολιτικά ιδεολογήματα του φιλελευθερισμού και του μαρξισμού. Ή αλλιώς, η μάσα ενώνει όλους τους μεταπολιτευτικούς απατεώνες, οι οποίοι επί δεκαετίες εξαπατούν και κατακλέβουν τον Ελληνικό Λαό. Προς τούτο, αναμένεται με έκδηλη αγωνία η συμπαράταξη των πλαστικών σημαιών της ψοφοδεξιάς, με τις ερυθρές των μαρξιστών του Σύριζα, ενάντια στους κακούς Εθνικιστές που έρχονται.
Με άλλα λόγια, στο συνεταιρισμό για χάρη της μεταπολιτευτικής και μνημονιακής κονόμας των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, νομοτελειακά θα εισχωρήσει και ο Mr Alexis με τους συμμορίτες του, διότι η Χρυσή Αυγή απειλεί να τινάξει την μεταπολιτευτική απάτη στον αέρα! Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις από πλευράς Σύριζα, το οποίο θα πρέπει να εξηγήσει στο «προλεταριάτο-των δημοσίων υπαλλήλων- της σοσιαλιστικής επανάστασης» την σύγκλιση με τους μνημονιακούς κεφαλαιοκράτες! Καθίσταται βέβαιο, πως τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τηλεοπτικοί σταθμοί, εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα, θ’ ανοίξουν την συζήτηση περί της αναγκαιότητας του σχηματισμού ενός ευρέως και ενιαίου μετώπου κατά του Εθνικισμού. Σε αυτό το μέτωπο χωρούν άπαντες(ΚΚΕ και Καμμένος δεν εξαιρούνται βεβαίως), προκειμένου να σταματήσουν την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Οι παλαιότερες στημένες διαμάχες θα παραγκωνιστούν, διότι… προέχει το καλό της δημοκρατίας. Ποιας δημοκρατίας; Αυτής των μιζαδόρων και κλεφτών, οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και… ωραίοι, την ίδια ώρα που τα κορόιδα οδηγούνται στη φυλακή για χρέος ελάχιστων χιλιάδων.
Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρα και με κάθε ειλικρίνεια δηλώσει στον Ελληνικό Λαό πως πέρα από την καθεστωτική τρομοκρατία των διαπλεκόμενων μέσων ενημέρωσης και τα ψευτοδιλήμματα των πολιτικών αγυρτών, οι αντίπαλες ιδεολογικές και πολιτικές παρατάξεις στην Ελλάδα, είναι δύο: Η πρώτη περιλαμβάνει όλα τα κόμματα του «συνταγματικού» τόξου, τους απατεώνες δηλαδή που πλούτισαν και πλουτίζουν στο όνομα της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας. Η δεύτερη είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή, που έρχεται χάριν Θείας Δίκης, να θέσει ένα οριστικό τέρμα στην εξαθλίωση και τον εξευτελισμό του Λαού μας από τις πολιτικοοικονομικές κλίκες οι οποίες επί δεκαετίες τον κυβερνούν. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, οι λυσσασμένοι μας εχθροί, ενώνονται αλλά επί της ουσίας, το μόνο το οποίο δύνανται να ενώσουν είναι τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν και τα κόμματα-σφραγίδες των ελάχιστων εναπομεινάντων υποστηρικτών τους. Αντιθέτως, η Χρυσή Αυγή έρχεται για να ενώσει το Λαό μας και να διαμορφώσει μια Πατρίδα αντάξια των προσδοκιών του. Ως εκ τούτου, δεν υφίστανται ούτε διλήμματα, ούτε δισταγμοί: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

7 σχόλια:

  1. Όπως είχαν και παλαιότερα προβλέψει οι συναγωνιστές της ΧΑ, πρώτον αναχώματα θα υπάρξουν και θα διαλυθούν όπως τα προηγούμενα. Δεύτερον, τα ανθελληνικά αποκόμματα δεν θα έχουν κανέναν ενδοιασμό να συνεργαστούν, διότι πρόκειται για μια συμμορία από καιροσκόπους και απατεώνες. Θα διαλυθούν όλα και θα μετασχηματιστούν αλλάζοντας εμφάνιση αλλά πάλι με τους ίδιους καιροσκόπους και απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήδη οι συχνές αναφορές περί "δημοκρατικού συνταγματικού ουράνιου τόξου" προετοιμάζουν τον κόσμο για μία τέτοια σύμπραξη που θα περιλαμβάνει άπαντες εναντίον της Χρυσής Αυγής...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ..ΚΟΜΜΑΤΑ (?) ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ,ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαιμονίζονται όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του "δημοκρατικού ουράνιου τόξου" όταν τους θίγεις το "εβραϊκό ολοκαύτωμα" αλλά για τα ολοκαυτώματα των Ελλήνων, των Αρμενίων και των άλλων λαών είναι δεκτικοί ως προς την αμφισβήτιση και την απόρριψη τους...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  5. Αναμενόμενο...
    Η κουτάλα είναι μεγάλη υπόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών