Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 25, 2013

Εξαρθρώθηκε νέα εγκληματική - δολοφονική συμμορία στην Ηλεία...Μαντέψτε! Είναι και αυτοί αλβανοί

Εξαρθρώθηκε η πολυμελής εγκληματική οργάνωση που έκανε βίαιες ένοπλες ληστείες στην Ηλεία, με τα μέλη της να χρησιμοποιούν βία και να πυροβολούν τα θύματά τους στις ληστείες. Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της οργάνωσης, από τα οποία, δύο είναι έγκλειστα σε σωφρονιστικά καταστήματα της Χώρας.

Από την έως τώρα έρευνα έχει εξιχνιασθεί η δολοφονία του 63χρονου βενζινοπώλη στην Κάτω Παναγιά, στις 31 Μαΐου, ακόμα δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, πέντε ληστείες και μία κλοπή, σε καταστήματα και σπίτια της περιοχής.

Η εγκληματική οργάνωση, αποτελούνταν από οκτώ υπηκόους Αλβανίας (επτά άνδρες και μια γυναίκα).

Έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα.....
δύο Αλβανοί ηλικίας 28 και 23 ετών,
ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας άλλων πέντε μελών της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ενός 27χρονου, ο οποίος είχε αρχηγικό ρόλο.

Πώς "δούλευαν" οι σκληροί κακοποιοί

Κύριο χαρακτηριστικό της δράσης της εγκληματικής ομάδας είναι ότι τα μέλη της όταν έκαναν τις ληστείες, είχαν βαρύ οπλισμό και δεν δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν σωματική βία και να πυροβολήσουν κατά των θυμάτων τους, με σκοπό να τα τραυματίσουν ή ακόμα και να τα σκοτώσουν! Κάπως έτσι "λειτούργησαν" και στην περίπτωση του άτυχου βενζινοπώλη, που τελικά άφησε την τελευταία του πνοή...

Εκτός από αυτή την περίπτωση, μεταξύ άλλων είχαν χτυπήσει έναν 55χρονο στη Γαστούνη και πυροβόλησαν στον αέρα για να του πάρουν τα 1.200 ευρώ που είχα πάνω του. Επίσης, είχαν πυροβολήσει 26χρονο υπάλληλο βενζινάδικου για να τον ληστέψουν αλλά και έναν 46χρονο στην Κυλλήνη, μέσα στο σπίτι του, επίσης για να τον ληστέψουν.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι οι κακοποιοί σχεδίαζαν ληστεία και σε τράπεζες της περιοχής.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πειραιώς για παρόμοια αδικήματα, ενώ τόσο αυτός όσο και ο 23χρονος συνεργός του είχαν μπει παράνομα στη χώρα μας.

Έχουν κατασχεθεί:
Ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου kalasnikov .
Δύο λοστοί.
Ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσο διάπραξης αδικήματος.
Πληθώρα καρτών sim.

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας, της κλοπής και της κατοχής και χρήσης πυροβόλων όπλων και πολεμικού τυφεκίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΤΙ,ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ.ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ,ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΡΑΤΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξω ΟΛΟΙ οι ΑΛΒΑΝΟΙ απο την ελλαδα μας!Οι πρωην ρακενδυτοι του συστηματος χοτζα συντομα θα πανε σπιτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών