Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 25, 2013

Το ιουδαϊκό ιερατείο του εβραιομπολσεβικισμού ξεσκεπάζει και ο Πούτιν.."To 85% της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για τον εβραιομπολσεβικισμό διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι τουλάχιστον το 80 τοις εκατό των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι. 

"Σκέφτηκα κάτι μόλις τώρα: Η απόφαση για την εθνικοποίηση αυτής της βιβλιοθήκης έγινε από την πρώτη σοβιετική κυβέρνηση, η σύνθεση της οποίας ήταν 80-85 τοις εκατό εβραϊκή», δήλωσε ο Πούτιν στις 13 Ιουνίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο «Εβραϊκό Μουσείο και Κέντρο Ανοχής» της Μόσχας.
Ο Πούτιν αναφερόταν στη....
βιβλιοθήκη του ραβίνου Joseph I. Schneerson, του αποθανόντα ηγέτη του κινήματος Chabad-Lubavitch. Τα βιβλία, τα οποία διεκδικούνται από αντιπροσώπους της Χαμπάντ στις Ηνωμένες Πολιτείες, άρχισαν να μεταφέρονται στο Μουσείο στη Μόσχα αυτό το μήνα.

Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή της ομιλίας του Πούτιν στο Μουσείο, ο Ρώσος πρόεδρος προχώρησε και είπε ότι οι πολιτικοί στην κυρίως εβραϊκή σοβιετική κυβέρνηση «καθοδηγούνταν από ψευδείς ιδεολογικούς λόγους και υποστήριζαν την σύλληψη και την καταπίεση Εβραίων, Ρώσων Ορθόδοξων Χριστιανών, Μουσουλμάνων και μελών άλλων θρησκειών. Τους έβαζαν όλους στην ίδια κατηγορία.
(φυσικά τους εβραίους τους συμπεριέλαβε μόνο και μόνο για να μην τον πουν "αντισημίτη")
η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών