Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 02, 2013

Νέα δολοφονία Ελλήνων από λαθροεποίκους...Πακιστανός ο δράστης που το είχαν εργάτη στην οικία τους!!!

 - 56 χρόνων γυναικολόγος ο σύζυγος, 54 χρόνων συνταξιούχος τραπεζικός η γυναίκα..

- Η γυναίκα χτυπήθηκε με τσιμεντένια πλάκα στο κεφάλι, ενώ ο άνδρας πιθανότατα με καποιο ξύλο.

Συνελήφθη πριν από λίγο στην Νέα Λάμψακο ο Πακιστανός εργάτης της οικογένειας για την δολοφονία του ζεύγους. Έχει μεταφερθεί ήδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας..όπως αναφέρει το eviazoom.

- Το διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν.....
η κόρη των θυμάτων ανησύχησε επειδή δεν σήκωναν το τηλέφωνο
- Το ζευγάρι βρέθηκε μέσα στα αίματα, στο σπίτι του στην Ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι
- 56 χρόνων γυναικολόγος ο σύζυγος, 54 χρόνων συνταξιούχος τραπεζικός η γυναίκα

Συγκλονισμένη η Εύβοια από το διπλό φονικό που αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στο Αλιβέρι.
Ένα ζευγάρι βρέθηκε άγρια δολοφονημένο μέσα στο σπίτι του στην Ακτή Νηρέως.
Η κόρη του ζευγαριού, που μένει στην Αθήνα προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει με τους γονείς της όμως εκείνοι δεν σήκωναν το τηλέφωνο.
Ανήσυχη απευθύνθηκε στην αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι για επιτόπια έρευνα.
Οι αστυνομικοί πήδηξαν τη μάντρα και είδαν αρχικά πεσμένη στην αυλή την 54χρονη γυναίκα.
Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου βρήκαν δολοφονημένο και τον 56χρονο γυναικολόγο.
Και οι δύο ήταν μέσα στα αίματα ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα χτυπήθηκε με τσιμεντένια πλάκα στο κεφάλι, ενώ ο άνδρας πιθανότατα με καποιο ξύλο.
Το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, γεγονός που φαίνεται να απομακρύνει το ενδεχόμενο της ληστείας και να οδηγεί τους αστυνομικούς στο σενάριο ότι κίνητρο της διπλής δολοφονίας ήταν οι προσωπικές ή επαγγελματικές διαφορές, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Οι δράστες φεύγοντας, κλείδωσαν πίσω τους το σπίτι με τα δύο πτώματα, ενώ διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους τα κλειδιά...
Ο θάνατος τους έχει προσδιοριστεί χρονικά απο τον ιατριδικαστή περίπου στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Το ζευγάρι είχε κι ένα γιο που σπουδάζει στην Αγγλία.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές ατόμων που κατα καιρούς βοηθούσαν το ζευγάρι στις δουλειές του σπιτιού.
eglimatikotita.gr

4 σχόλια:

  1. Από την στιγμή που τον Πακιστανό τον είχαν για εργάτη τους, δεν τους λυπάμαι καθόλου. Προτιμούσαν τον λαθρομετανάστη για να τον πληρώνουν μαύρα χρήματα και να τον έχουν αδήλωτο, μπας και κλέψουν από το κράτος κανα φράγκο, από την στιγμή που στην Εύβοια η ανεργία των Ελλήνων χτυπάει κόκκινο.

    Αυτή θα είναι και η μοίρα του κάθε συμφεροντολόγου ψευτοανθρωπιστή από εδώ και εμπρός, αυτοί που τους υποστηρίζουν και τους ταΐζουν θα είναι και τα πρώτα θύματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...συνταξιουχος 54 ετων αλλως τε. ετσι μαθαν ετσι καναν μεχρι που το βρηκαν προφανως. παρα ταυτα, να χαιρεσαι δεν ειναι τετοιο νεο...

      Διαγραφή
  2. Όπως πολύ σωστά τονίζεται ένας λαθρομετανάστης εργάτης δεν είναι μόνο ένας Έλληνας άνεργος αλλά και ένας εν δυνάμει δολοφόνος για αυτόν που τον προσλαμβάνει...
    Κρίμα για το ζευγάρι αλλά ας γίνει τουλάχιστον μάθημα σε όλους την επόμενη φορά όσους θέλουν να προσλάβουν έναν λαθρομετανάστη στη δούλεψη τους μόνο και μόνο για να γλιτώσουν μερικά ευρώ (γιατί ως γνωστόν η ποιότητα εργασίας που προσφέρουν οι λαθρομετανάστες είναι ούτως ή άλλως χαμηλού επιπέδου...)

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ειμαστε ειλικρινεις!Οι Αθανατοι Ελληνες,παραμενουν δουλοκτητες στην ψυχη και οταν δοθει η ευκαιρια,το δειχνουν καθαρα.Απο την μεταπολιτευση και μετα εκδηλωθηκε αυτη η ταση,στην αρχη με τις Φιλιπινεζες για οσους θυμουνται και στην συνεχεια με τους Αλβανους,που εισαν και πολυ ευπροσδεκτοι,ας μην κρυβομαστε εκτος απο τους εργολαβους και τους μεγαλοαγροτες και ο καθε φλητσουρας ηθελε τον Αλβανο του και η καθε Κατινα την Φιλιπινεζα της! Την κατασταση αυτη ειχε τοτε διακωμωδησει πολυ ευστοχα και ο Χαρυ Κλυνν.Δεν ειναι λοιπον οι λαθρο,υπευθυνοι για την ανεργια των Ελληνων,γιατι αυτοι προσφερονται μονο ως δουλοι και κανεις Ελλην δεν γουσταρει να ειναι δουλος,ακομα και αν πειναει! Απλως,τωρα ξυνισε η σουπα και δεν τους θελει κανεις στην Ελλαδα και σωστα,αλλα εγω δεν τους ηθελα απο τοτε!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών