Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2013

Εβραϊκή παραφροσύνη: Ανακάλυψαν "αντισημιτική" τσαγιέρα!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί οι παράφρονες σιωνιστές εξουσιάζουν τον πλανήτη! Δαιμονοποιούν και τσαγιέρες! Πόσο μάλλον τους Έλληνες εθνικιστές!

Σφοδρή αντίδραση από τους Εβραίους αντιμετώπισε μια τσαγιέρα (ναι, τσαγιέρα!) που ισχυρίζονταν ότι "μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ"!

Η φασαρία για την τσαγιέρα, που πωλείται από το πολυκατάστημα JC Penny, ξέσπασε όταν κάποιοι...
«ευαισθητοποιημένοι» Εβραίοι άρχισαν να κυκλοφορούν μια αφίσα από μια διαφημιστική πινακίδα η οποία, όταν προσαρμοστεί στο Photoshop και παρουσιαστεί θολή, μπορεί να θεωρηθεί ότι μοιάζει με τον Χίτλερ!

Ο παραλογισμός αυτού του ισχυρισμού, ενισχύεται από το γεγονός ότι η εικόνα πρέπει να τροποποιηθεί ψηφιακά για να μοιάσει σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τσαγιέρα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το JC Penney να αφαιρέσει τελικά την διαφημιστική πινακίδα κοντά στο Culver City της Καλιφόρνια.


Όσο και διασκεδαστικό ή παρανοϊκό μπορεί να φανεί το περιστατικό, (που είναι και τα δύο), μερικοί λένε ότι αποκαλύπτει μια βαθύτερη πλευρά της ψυχολογίας των Εβραίων για το πώς βλέπουν τον υπόλοιπο κόσμο.

Ερμηνεύοντας από ψυχολογικής πλευράς το φαινόμενο ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν δύο κλασικά συμπτώματα της παράνοιας: ψευδαισθήσεις μεγαλείου και παραληρητικές ιδέες καταδίωξης.

Ίσως κάποιοι πουν ότι αυτά μπορεί να πάθεις όταν θεωρείς ότι είσαι ο «εκλεκτός λαός του Θεού», καλύτερος από όλους τους άλλους.

Το αξίας 40 δολαρίων προϊόν κατέβηκε επίσης από την ιστοσελίδα της εταιρείας, ήδη από την Πέμπτη.

Η «τσαγιέρα - Χίτλερ» πάντως έγινε ήδη sold-out και αρκετοί την έχουν δείξει στο eBay, με λίστα πωλητών που την πουλάνε για 160 δολάρια.

Πάντως ας έχουν υπόψιν τους όλα αυτά οι διάφοροι ΒενιζελοΡουπακιώτηδες και ας προστατέψουν επιτέλους την άδολη δημοκρατική μας κοινωνία από απειλητικές τσαγιέρες που προάγουν την εχθροπάθεια, τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό.

πηγή

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ξέρεις τι σκέφτηκα εγώ; τύπωμα η φωτογραφία σε λευκό μπλουζάκι για το καλοκαίρι...χχααχαα

      Διαγραφή
  2. Σύμφωνα με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο που κατατίθεται στη βουλή προς ψήφιση...

    Άρθρο 3 Παράγραφος 4..."Οποιοδήποτε αντικείμενο που φέρει ή ομοιάζει προς ναζιστικό σύμβολο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης από 15 έως 20 χρόνια..."

    Ωχ...ωχ...ωχ...δεν την βλέπω καλά την τσαγιέρα...την βλέπω να σκουριάζει μέσα στη φυλακή...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιά όσους χρειάζονται άμμεση βοήθεια.

    Ανακοίνωσις:

    "Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ"

    Βασιζόμενοι σε πολυετή εμπειρία με θετικότατα αποτελέσματα παρομοίων οργανώσεων σε Ευρώπη και Αμερική, ανακοινώνουμε την ίδρυση καί στήν Ελλάδα του "Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ", που θα δέχεται άνδρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας με σκοπό να μοιράζονται την εμπειρία τους, στη αντοχή του ανθρώπινου χαρακτήρα τους καθώς και την ελπίδα για μια ανθρώπινη συμπεριφορά μεταξύ τους αλλά και μέσα στην κοινωνία που ζουν. Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας μας, η μόνη προϋπόθεση για την δωρεάν έγγραφη στην "Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ" είναι μια αυθόρμητη και δυνατή επιθυμία να σταματήσει κάποιος να σκέπτεται ότι ανήκει σε μια ανώτερη εβραϊκή φυλή.
    Ο βασικός αλλά και πρωταρχικός σκοπός της "Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ" είναι να βοηθήσει τους εβραίους να απαλλαγούν από κάθε αίσθηση της ανωτερότητας που έχουν, σε σχέση με τους συνανθρώπους τους και να αγκαλιάσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ανεξάρτητα από την κληρονομιά, την εθνικότητα, τη θρησκεία ή τη φυλή.
    Η "Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ" πρόκειται να ακολουθήσει όσο το δυνατόν τα πρότυπα του επιτυχημένου μοντέλου του "Ανώνυμου Αλκοολικού" που έχει τόσο μεγάλη επιτυχία με τους Αλκοολικούς σε Ευρώπη και Αμερική.
    Έχει αποδειχθεί μέσα από πολυετή εμπειρία ότι η μεγαλύτερη πρόκληση τόσο για τους εβραίους όσο και για τους αλκοολικούς είναι το να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ένα τεράστιο πρόβλημα με τον εαυτόν τους.
    Πρέπει να ξεπεράσουν (οι Εβραίοι) έναν "κυκεώνα άρνησης" που υφίστανται καθημερινά, και επιβεβλημένα χρειάζονται τη βοήθεια των συνανθρώπων τους για να ιαθούν από την "ψυχολογία του περιούσιου" που υποφέρουν και στην συνέχεια να βοηθηθούν στην επίλυση του σοβαροτάτου
    κοινού προβλήματος τους.
    Οι ομάδες διαλόγου θα περιλαμβάνουν όχι περισσότερα από 15 άτομα κάθε φορά, θα πλαισιώνονται δε από ειδικούς ψυχίατρους και ψυχολόγους οι οποίοι θα συμμετέχουν στην συζήτηση.

    Σας πληροφορούμε ότι αρχικά ανοίξαμε γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σκοπεύουμε την ίδρυση παρομοίων γραφείων σε Βόλο, Λάρισα, Γιάννενα, Ροδο, Χανιά και άλλες Ελληνικές Πόλεις.
    Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποταθούν για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στά Γραφεία μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.




    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μη βγει καμια κουφαλα και με πει αντισιμητη, γιατι η ανωθι ανακοινωση ειναι καθαρα μια "επιθεση" αγαπης και συμπονοιας προς τους συμπολιτες μας εβραιους.

      Θα συμφωνησουν μαζι μου ολοι της συνταγματικης σφεντονας του Τουρκογλου.


      Πατρικιος

      Διαγραφή
    2. Ανωθεν ρε!


      Πατρικιος

      Διαγραφή
  4. «Hi Kitler»: Γάτες που μοιάζουν με τον Χίτλερ!

    http://perierga.gr/2012/07/hi-kitler-%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών