Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2013

ΠΡΟΣ STATE DEPARTMENT: Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΤΕΤΟΡΑΤΟ ΣΑΣ! ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Σχεδόν δύο αιώνες ξενοκρατίας μετρά η νεώτερη ιστορία του Έθνους μας και όμως κάποιοι επιμένουν να θέλουν την Ελλάδα προτεκτοράτο. Και γιατί να μη το θέλουν, αφού πρόθυμοι συρρέουν στο κάλεσμά τους οι φιλόδοξοι, οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί και κάθε είδους ερπετό από τον βούρκο του πολιτικαντισμού. Όχι! Δεν έχει γραφτεί η αληθινή Ιστορία αυτού του τόπου.

Κανένας δεν είπε ποτέ στον Λαό πως στα 1946 ανέσυραν από το πουθενά μία επιστολή του τότε πρωθυπουργού, Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα, επιστολή του 1941 και τον ανάγκασαν σε παραίτηση. Η τελευταία ευκαιρία για.....
εθνική συμφιλίωση είχε χαθεί. Από τη μια μεριά ο Ζαχαριάδης και από την άλλη οι άνθρωποι των Άγγλων. Τους οποίους Άγγλους διαδέχθηκαν στην υψηλή εποπτεία αυτής της χώρας οι Αμερικάνοι. Έτσι ακολούθησε μια ανείπωτη αλληλοσφαγή, η οποία προκάλεσε μεγαλύτερες καταστροφές από όσες ο Πόλεμος σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΓΚΟΥΛΑΓΚ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ
Μέγα πρόβλημα των ξένων και φυσικά πρώτα απ’ όλα των ΗΠΑ, η δυναμική παρουσία επιτέλους, ενός ελεύθερου και αδέσμευτου εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα, της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον Αλέξη Τσίπρα και το κόμμα του, ένα ξεκάθαρα αριστερό κίνημα, που στις τάξεις του υπάρχουν από σταλινικοί μέχρι τροτσκιστές και αναρχικοί.  
Είναι, μας λένε οι άρχοντες των ΜΜΕ «ευαίσθητοι» για τα ανθρώπινα δικαιώματα… Πριν λίγες ημέρες, ένας αριστερός «διανοούμενος», ο Σλαβόι Ζίζεκ, είπε παρουσία του Τσίπρα: «Θα έστελνα στα γκουλάγκ όποιον δεν υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ»! και τι έκανε ο Αλέξης; Χειροκρότησε! Χειροκρότησε την αναφορά στα γκουλάγκ, όπου μαρτύρησαν από τον μεγαλύτερο δολοφόνο του 20ου αιώνα, τον Στάλιν, δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων!  
Σιωπή και από τους «ευαίσθητους» του «όμορφου» κόσμου των ΜΜΕ. Δεν βρέθηκε κανάλι να θυμηθεί αυτό που έκανε ο Τσίπρας πριν λίγες ημέρες, ενώ θυμούνται τι έγραψαν οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πριν από 30 χρόνια! Επιλεκτική μνήμη, χοντροκομμένη προπαγάνδα μέσα στα πλαίσια μιας κόκκινης χούντας, η οποία εξουσιάζει τον τόπο τα τελευταία 39 χρόνια με την βοήθεια της ένοχης σιωπής της ψευτοδεξιάς. Σκέπτεστε, αλήθεια, να υμνούσε κάποιος το Άουσβιτς και το Νταχάου και να χειροκροτούσε ένας βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τι θα γινόταν στα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων του καθεστώτος και στα κανάλια της διαπλοκής; 
Το πρόβλημα των ορφανών του Μαρξ, το μεγάλο πρόβλημα σε όλα τα παπαγαλάκια του δελτίου των οκτώ, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τι σύμπτωση είναι και πρόβλημα των δήθεν αντιπάλων τους, της αντίπερα του Ατλαντικού ακτής! Αυτών, για τους οποίους φώναζαν και φωνάζουν μέχρι και σήμερα το σύνθημα «φονιάδες των λαών αμερικάνοι»! Τους ενώνει ένας δήθεν «αντιφασισμός». Έτσι, λοιπόν, με μεγάλη ικανοποίηση είδαν τα συντρόφια του προτεκτοράτου την έκθεση του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών, του γνωστού State Department κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 
STATE DEPARTMENT ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, για όσους δεν το γνωρίζουν, δεν αναγνωρίζει την νομοθεσία περί εγκλημάτων πολέμου, βάσει της οποίας έχουν φυλακισθεί και δικαστεί στην Χάγη Σέρβοι και Κροάτες, ενώ την ίδια στιγμή, ο αμερικανικός στρατός ευθύνεται για χιλιάδες δολοφονίες αμάχων σε Αφγανιστάν και Ιράκ… Παρ’ όλα αυτά έχουν το θράσος να παριστάνουν τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα εξέδωσε το State Department και την ετήσια έκθεσή του για την Ελλάδα από την οποία και τα παρακάτω:  
«Τον περασμένο Μάιο, οι Έλληνες ψηφοφόροι, με ποσοστό περίπου 7%, επέλεξαν μέλη της Χρυσής Αυγής, μια ανοικτά αντισημιτικής και ξενοφοβικής πολιτικής παράταξης, να τους εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας. Ο Πρόεδρος της συγκεκριμένης παράταξης έχει αρνηθεί δημοσίως και επανειλημμένως το γεγονός ότι συνέβη το Ολοκαύτωμα, ενώ συχνά στο παρελθόν σε δημόσιες εκδηλώσεις χαιρετούσε ναζιστικά τους οπαδούς του. Τον Οκτώβριο του 2012 μέλος της Χρυσής Αυγής διάβασε στη Βουλή αποσπάσματα από τα «πρωτόκολλα των Γηραιών της Σιών». Η επίσημη εφημερίδα των Χρυσαυγιτών καταφέρθηκε κατά της διδασκαλίας της ιστορίας του Ολοκαυτώματος στα σχολεία. Η ίδια εφημερίδα, με αφορμή την επίσκεψη του διευθύνοντος συμβούλου της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, έγραψε ότι το Εβραϊκό λόμπι και ο Σιωνισμός συνωμοτούν εναντίον της Ελλάδας.»
Αυτό που δεν γνωρίζουν όσοι διάβασαν την έκθεση αυτή του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ, είναι ότι στην Αμερική κυκλοφορούν ελεύθερα τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και λειτουργεί επίσης ελεύθερα το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα Αμερικής με σύμβολο μάλιστα τον αγκυλωτό σταυρό! Στην χώρα τους, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός της πολιτικής ελευθερίας, γιατί έτσι επιβάλλει το Σύνταγμά τους. Στην Ελλάδα, όμως, θέλουν να επιβάλουν νόμους, οι οποίοι δεν ισχύουν στην χώρα τους. Αυτό και μόνον δείχνει το πόσο υποκριτές είναι.  
Όσο για την επίσκεψη του διευθύνοντος συμβούλου της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής, δεν γράψαμε ότι ο σιωνισμός «συνωμοτεί κατά της Ελλάδος», αλλά τονίσαμε το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι το σιωνιστικό λόμπι τις τελευταίες δεκαετίες σταθερά υποστηρίζει τα τουρκικά συμφέροντα στις ΗΠΑ. Στην ίδια έκθεση, παρακάτω, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας την επιχειρηματολογία και την λάσπη του μαρξιστικού υποκόσμου της χώρας μας, μας καταγγέλλει για… βίαιες επιθέσεις, ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν μας περιορίζει. Ιδού τι γράφει το σχετικό απόσπασμα: 
«Η ελληνική κυβέρνηση δημοσίως καταδικάζει τα ρατσιστικά επεισόδια και τις βίαιες επιθέσεις εναντίων μεταναστών, ωστόσο ανεξάρτητοι παρατηρητές καλούν τις ελληνικές αρχές να κάνουν περισσότερα για τον περιορισμό των βίαιων επιθέσεων, τυφλού μίσους, από τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η Human Rights Watch, κατηγορούν την ελληνική αστυνομία ότι έχει κάνει πολύ μικρή προσπάθεια για τον περιορισμό των βίαιων ενεργειών της συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης… Ο αμερικανός πρέσβης και άλλοι 19 αξιωματούχοι συναντήθηκαν με Έλληνες ομολόγους τους  και ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει δράση για την Χρυσή Αυγή και τις αντισημιτικές πράξεις της, όπως τις επιθέσεις κατά των μεταναστών»
Αδικεί την ελληνική κυβέρνηση το State Department, αφού τόσο αυτή, όσο και τα κανάλια και οι φυλλάδες έχουν αναλάβει δράση κατά της Χρυσής Αυγής, ψευδολογώντας, συκοφαντώντας, κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι τους για να την σταματήσουν! Όμως, δυστυχώς για αυτούς, αλλά και για τους αμερικάνους φίλους τους, ο λαός δεν τους ακούει…
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ
Έτσι είχαν συνηθίσει για χρόνια πολλά οι κύριοι του State Department, έτσι πράττουν και σήμερα. Παριστάνουν τους… δημοκράτες και αγνοούν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα πολιτικό κόμμα με εκλεγμένους βουλευτές στο κοινοβούλιο, το οποίο εκπροσωπεί ένα σεβαστό τμήμα αυτού του λαού. Αγνοούν ότι το φρόνημα δεν διώκεται και αδικήματα γνώμης η ελληνική νομοθεσία όπως και στην νομοθεσία των ΗΠΑ δεν υπάρχουν!  
Εντελώς διαφορετική είναι βεβαίως η ιστορία της χώρας τους. Μιας χώρας που κτίστηκε επάνω στο αίμα των ιθαγενών, τους οποίους σφαγίασαν τυχοδιώκτες, που πήγαν στην μεγάλη αυτή χώρα, που είναι σήμερα οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Φαντάζονται ίσως πως η Ελλάδα είναι το φαρ ουέστ της εποχής των κάου-μπόυδων και ότι μπορούν να εξοντώσουν ή να περιορίσουν σε ελεγχόμενους καταυλισμούς τους ιθαγενείς, εμάς τους Έλληνες, και να αποικίσουν την χώρα με πρόθυμους σε αυτούς υποτακτικούς, οι οποίοι θα φτιάξουν ένα πολυεθνικό πολυπολιτισμικό κράτος, πρόθυμο πιόνι στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης.  
Κάνουν λάθος! Η δική μας Ελλάδα, η Ελλάδα των ονείρων μας, δεν είναι προτεκτοράτο. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Σε αυτήν την Γή, την ποτισμένη με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, γεμάτης Αίμα και Δόξα, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται.

Διαβάστε και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών