Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 22, 2013

Μήνυμα του Διαχειριστή του blog ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ για τις "επιθέσεις" των αναρχοκομμουνιστών

Συναγωνιστές, φίλοι και αναγνώστες του blog,

Εδώ και περίπου ένα μήνα θα έχετε διαπιστώσει ότι, κατ' εντολή φυσικά, οι κομμουνιστικές - αναρχοκατσαρίδες μολύνουν συστηματικά το blog με τα περιττώματα τους.

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή σας στις εμετικές προκλήσεις των θρασύδειλων σκουπιδιών και να σας ζητήσω την κατανόηση για ορισμένα μηνύματα δικά σας που "κόβονται" λόγω των ύβρεων, καθώς το επίπεδό μας είναι σαφώς ανώτερο και δεν θέλω να πληγεί το κύρος των συζητήσεων/αναρτήσεων.

Μου προτάθηκε να αφαιρέσω τα σχόλια αλλά δεν έχω σκοπό να το κάνω γιατί αποδείχθηκε η ενότητα απέναντι σε κάθε εχθρό.

Κλείνω λέγοντας πως μετά από έρευνα, και ας το πάρουν σαν απειλή τα σκουλήκια του αναρχοκομμουνισμού, βρήκα ότι ο ένας λογαριασμός ταυτίζεται με το blog Skandaloblog και άλλος με το blog "εχθρος του μαλάκα" (Αυτογνωσία...;!).

(Προτείνω να μην τα διαβάσει κανένας και ούτε ασχοληθείτε μαζί τους. Ο λόγος που τα γράφω είναι άλλος και είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι τον κατανοούν.)

Την τρίτη διεύθυνση ip ακόμη δεν την ταύτισα ωστόσο είναι εν γνώσει μου ο.....
αριθμός της και η περιοχή (Ν. Σμύρνη) από όπου και εκπέμπει.

Καταλήγω με ένα σύνθημα που στα αυτιά των υπανθρώπων του εβραιομπολσεβικισμού ηχεί σαν νεκρώσιμη ακολουθία της ιδεολογίας του:

 "ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ"

Και πάλι σας χρωστάω ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" για την ομοψυχία και τη δύναμη που δείχνετε για την υπεράσπιση του blog και κατ' επέκταση της ΙΔΕΑΣ που υπερασπιζόμαστε όλοι.

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΣΗ

23 σχόλια:

  1. Eνα ειναι το κακο ,διαχειριστη,οτι καναμε και λιγη πλακα με τις αναρχοαδελφες και τωρα θα τους στερηθουμε!! Επειδη ειναι χεστηδες ,φοβουμαι οτι θα την κανουν με ελαφρα πηδηματακια...Τελος παντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έρθει η ώρα που τα σκουπίδια θα καούν στην χωματερή ώστε να μπορούμε να αναπνεύσουμε ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ!!! Τά γενήματα εχιδνών θα τα εξολοθρεύση για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ η μπότα τών πραγματικών ΕΛΛΗΝΩΝ.Οι εβραιομπολσεβίκοι θα παταχθούν ξανά και τα γενήματα τού μπεναρόγια θά γυρίσουν στίς φωλιές τους εκεί όπου ανήκουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα τους το ειχα πει,μην σπασει το ποδι του και μαθευτει ποιες ειναι οι κατσαριδες και τοτε θα τρεχουν τα ποδαρακια τους να μην τους χε.ει ο κωλος τους,να λοιπον που το εσπασε.Συναγωνιστες τα εχουν δωσει ολα,προσπαθουν με ολες τους τις δυναμεις να περιορισουν την ΧΑ τελευταια δημοσκoπηση δινει στην ΧΑ 8% σε λιγο θα λενε οτι δεν μπαινουμε ουτε στην βουλη.Εγω ομως λεω ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ για να θυμηθουμε την ρηση - κινηση - του μεγαλου Ελληνα Κολοκοτρωνη που σαν σημερα ξεστομισε, ξεκινωντας αγωνα εναντια στον αρχιπροδοτη Δ.Νενεκο. Συνεργατη και σωτηρα του τουρκοαιγυπτιου εισβολεα ιμπραημ.Φωτεινο παραδειγμα ο θεοδωρος Κολοκοτρωνης που δεν διστασε χρησιμοποιωντας ολα τα μεσα να εξολοθρευσει τους νενεκους της εποχης του για να σωσει την πατριδα του.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22 Ιουνίου 2013 - 5:23 μ.μ. Σχετικα με την Γαμοπορεια του κωλου της μαννας σου : Αφου τσακωθηκαμε λιγο μεταξυ μας για το ποιος θα σου πρωτογαμησει την μαννα, επιτεθηκαμε στον παθιαρη αυτο κωλο ,που η ηρωιδα μαννα σου μας δινει τοσο ηδονικα, χωρις να κανουμε αναστροφη !! Διαφοροι συναγωνιστες κυττουσαν απο ασφαλη αποσταση περιμενοντας την σειρα τους... Στην συνεχεια αποχωρησαμε αποδομωντας την αισχρη προπαγανδα, οτι η μαννα σου δεν δινει κωλο !! Αποφασισαμε οπως και οι συναγωνιστες απο Αγρινιο, Καβαλα, κλπ. να χωνομαστε στην τρυπα του κωλου της μαννας σου με αποφασιστικοτητα !! Με το συνθημα "Γαμηστε αυτον τον κωλο σε καθε γειτονια "!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακληση προς τον διαχειριστη: Μην του σβηνεις τα μυνηματα του αναρχοπουστακου...Χαλας ολη την πλακα !!

      Διαγραφή
    2. Ζήτω το άπλυτο μουνόχειλο της μάνας σου

      Διαγραφή
    3. Το υβρίδιο με ανθρώπινα γονίδια,τί ψάχνει να βρή?

      Διαγραφή
  6. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής22 Ιουνίου 2013 στις 6:00 μ.μ.

    Και απο μενα παρακληση προς τον διαχειριστη, να μην μου φοβιζει την "κοπελλα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάγια τακτική των αναρχοκομμουνιστών είναι να μπαίνουν σε blog και να τα ανακατεύουν υβρίζοντας και απειλώντας διότι απλά δεν έχουν και κάτι ουσιαστικό να πουν...
    Πάντως η ανάρτηση των σχολίων τους δείχνει κυρίως την ιδεολογική τους γύμνια...ο μύθος της αριστεράς των ετοιμόλογων και γεμάτων επιχειρημάτων εκπροσώπων της έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος διότι απλούστατα τώρα υπάρχει αντίλογος σοβαρός και εθνικιστικός που αποκρούει τα ιδεολογικά τους φλυναφήματα...
    Εδώ είμαστε έτοιμοι να αντικρούουμε τα όποια σοβαρά επιχειρήματα διαθέτουν (που τελικά αποδεικνύεται ότι δεν είναι και πολλά) και να γελάμε με τα υβριστικά σχόλια που αναρτούν...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε,σεις ! Γι αυτο εξαφανιστηκε η αδερφη τοσες μερες? Απο φοβο? Αυτοι ειναι που ειναι αναρχιδοι ολοι τους, αν τους βγαλεις λιγο στο φως, κατουριουνται... Κριμα ομως, γιατι ειχε πλακα, ειδικα με τις απαντησεις καποιων συναγωνιστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέ εδώ είμαι ! Αλλά είμαι απασχολημενη με κάτι χρυσαυγητικα μαναρια. Τα λέμε αργότερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής22 Ιουνίου 2013 στις 6:26 μ.μ.

      Μωρη !! Καθεσαι και σε αλλους??? Θα σε σκισω!!

      Διαγραφή
  10. επισκεφτηκα το προαναφερθεν "σκανδαλομπλογκ"...βριθει απο λαθρολαγνια και μισος για την ΧΑ και καθε τι ελληνικο. στις αναρτησεις τους ομως σχεδον κανενας επισκεπτης δεν γραφει σχολια. Απ οτι φαινεται ειναι μαστουρωμενοι στον μπαφο, αφου χαρακτηριζουν "χρυσαυγητη" τον ...Λοβερδο, και αποκαλουν ... ναζιστη τον συμβουλο του υπουργου Εσωτερικων Ιωαννη Κωτουλα! μπαφαλομπλογκ και μπαχαλομπλογκ στη κυριολεξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονάει που έχει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, ε? Ενώ το blog του μαλακο-Paspartoy, σέρνεται... Αφού οι νεοναζοί/νεοχαζοί είναι θλιβερή μειοψηφία και σύντομα τελειωμένοι.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23 Ιουνίου 2013 - 2:07 π.μ. Ποναει, ποναει, οχι οπως ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ, που δεν ποναει ποτε, οσοι Εθνικιστες και αν τον πηδανε !!!!

      Διαγραφή
  11. Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχολούμαστε με άτομα που δεν αξίζουν. Όλα αυτά συμβαίνουν από τον πανικό που τους έχει πιάσει. Πρωτομπήκαμε στη Βουλή και γύρισαν τα πάνω κάτω. Πίστευαν ότι μετα την επανάσταση ο εθνικισμός θα εξαφανιζόταν και τώρα τρίβουν τα μάτια τους με όσα συμβαίνουν. Κάθε ένα από τα αριστερά πολιτικά εκτρώματα και περιττώματα που μπήκαν στο Κοινοβούλιο δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από προδοτικούς αγώνες. Τον τελευταίο καιρό πίστεψαν ότι έφτανε η ώρα να κυβερνήσουν. Και εδώ είναι που έσπασαν τα μούτρα τους. Ο Εθνικισμός είναι εδώ ισχυρότερος και δραστικότερος. Τρομάζουν τις εκλογες. Τρομάζουν να δούν περισσότερους Εθνικιστές βουλευτές στη Βουλή. Βλέπουν ότι εκτοπίζονται. Βλέπουν ότι παντού χάνουν. Εντός και εκτός Βουλής. Διοτι απεναντί τους δεν βρίσκουν μπούληδες κουκουλοφόρους, ούτε γνωστούς αγνωστους των εξαρχείων, ούτε φλούφληδες και πισωγλέντηδες του Κολωνακίου αλλά Ελληνόψυχους έτοιμους να τους κάνουν την μούρη κρέας. Να τους σπάσουν τ αρχίδια. Ελληνες που τιμούν την σημαία και δεν την καίνε. Τολμήστε ρε παιδαρέλια των μπαμπάδων σας και θα γίνετε ωραία πρωτοσέλλιδα όταν θα σας βρούν δεμένους χειροπόδαρα σε δέντρα και κολώνες χωρις βρακιά και κουκούλες. Πέρασε η εποχή που αλωνίζατε ελεύθερα. Χωθήτε στις κρυψώνες σας και παιξτε κανένα online στο xbox η στειλτε κανα μυνηματάκι σε καμμιά γκομενίτσα στο facebook. Εξω μυρίζει μπαρούτι.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Φέρτε τις κοπρολάγνες τις μάνες σας και κάντε μου αέρα στ'αρχίδια.

      Διαγραφή
  12. Πασπαρτού, μη σκιάζεσαι για τα μυνήματα μας, ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, εμείς θα τους ξεχέζουμε ανάμεσα...
    Επίσης δεν θα ήταν και άσχημο σιγά σιγά να βλέπαμε και άλλα στοιχεία τους ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών