Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2013

Αφρικανός ξυλοκόπησε αντιρατσίστρια ιατρό γυναίκα διευθυντή του ΕΟΠΥΥ στη Κυψέλη! Της έσκισε τα ρούχα και της έσπασε δύο δάκτυλα για ένα iphone..Το ακούσατε σε κάποιο ΜΜΕ;

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Νέμεσις επιβάλλεται όλο και συχνότερα στην Ελλάδα με θύματα τους "αντιρατσιστές/αντιφασίστες" που ξυλοκοπούνται, ληστεύονται, δολοφονούνται από τους "προλετάριους αδερφούς" τους, αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανα τρόπο την αποτυχία του πολυπολιτισμικού/πολυφυλετικού μοντέλου που ευαγγελίζεται ο καρκινωματικός διεθνισμός.


Ώρα 12 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννη και Δροσοπούλου στην Κυψέλη. Γυναίκα δέχεται άγρια επίθεση από σενεγαλέζο στη μέση του δρόμου. Την ξυλοκοπεί άγρια, την γρονθοκοπά στο πρόσωπο, την ρίχνει κάτω, της σπάει δυο δάχτυλα και της ξεσκίζει τα ρούχα για να της πάρει το iPhone που είχε σταμπάρει νωρίτερα.


Επί 10 λεπτά η γυναίκα έδινε μάχη να γλιτώσει από τα χέρια του αδίστακτου αλλοδαπού. Μαζεύεται κόσμος, επικρατεί πανδαιμόνιο και.....

δυο νεαρά παιδιά που εργάζονταν σε κοντινό συνεργείο ορμούν πάνω του και καταφέρνουν να τον εγκλωβίσουν. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ...

Λίγο αργότερα φτάνουν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι και.... συνέλαβαν τον σενεγαλέζο. Τον κρατούν στο Α.Τ της οδού Θύρας στην Κυψέλη. Αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος με τους οποίους επικοινώνησε το Makeleio.gr επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση μίλησε στο Makeleio και αποκάλυψε τα εξής: "Είμαι σύζυγος γιατρού, διευθυντή στον ΕΟΠΥΥ, που διατηρεί ιατρείο στην Κυψέλη και περιέθαλπτε δωρεάν όσους αλλοδαπούς είχαν την ανάγκη του. Δεν είμαι ρατσίστρια, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συνέβη μέρα μεσημέρι. Ζω από καθαρή τύχη"... 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σενεγαλέζος είχε διαβατήριο και άδεια παρανομής, εμφανίζεται ως παντρεμένος με ελληνίδα, αλλά αυτός ζει στη Βουλιαγμένη και η σύζυγός του στο Παγκράτι.

Τα στοιχεία της κυρίας είναι στη διάθεσή μας, αλλά δεν τα δημοσιοποιούμε για την προστασία της και μόνο.

 makeleio.gr

18 σχόλια:

  1. Επρεπε να μην τη βοηθησουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ που ηταν κοντα για να δει τη γλυκα η παλιοσυριζαια το να ζεις σε μια κοινωνια με μονο ευπαθεις ομαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι επρεπε. Αφηστε την να απολαυσει και αλλο την γλυκα του "πολυπολιτισμού".
      Ερχομαστε προδότες. Η σκληρή τιμωρία σας είναι ζητημα χρόνου.

      Διαγραφή
    2. Εμένα πάλι με προβληματίζει τι είδους άνθρωποι περίμεναν πρώτα να την κακοποιήσει καλά καλά τη γυναίκα ο τύπος πριν επέμβουν να την γλυτώσουν.

      Άστο φίλε. Οι μεταναστολάγνοι με γενικεύσεις σκέπτονται. Οι μεταναστοφάγοι κι αυτοί με γενικεύσεις. Οι γενικεύσεις είναι σημάδι ολοκληρωτισμού. Οι μετανάστες πρέπει πράγματι όλοι να φύγουν, απλούστατα γιατί δεν μας παίρνει σαν χώρα να τους αφομοιώσουμε. Όμως είναι τόσο άνθρωποι, τόσο καλοί, τόσο κακοί, τόσο αξιοπρεπείς, τόσο ξεφτίλες όσο και εμείς οι γηγενείς.
      Συνεπώς πρέπει να φύγουν ανθρώπινα. Μέ φύλλο πορείας και 200 ευρ΄΄εκαστος χαρτζηλίκι για να πάνε όπου θέλουν στην ΕΕ - στη βόρεια ευρώπη θέλουν να πάνε ούτως ή άλλως - ας τους διευκολύνουμε λοιπόν να πάνε, να τους λουστούν οι κυβερνήτες των Βορειοευρωπαίων που δημιούργησαν άλλωστε και το πρόβλημα.

      Εντωμεταξύ εξακολουθεί να με προβληματίζει ΠΩ΅ο δικός μας ο λαός, κατέληξε να περιμένει 10 λεπτά πριν επε΄μβει να σώσει μια γυναίκα (Ελληνίδα, αλλοδαπή, ό,τι να 'ναι) από έναν εγκληματία (αλλοδαπό, Έλληνα ό,τι να 'ναι)

      Διαγραφή
  2. Διευθυντής στον εοππύ ο σύζυγος, εμ βέβαια, άμα δήλωνε χρυσαυγίτης θα ήταν άνεργος όπως πολλοί επιστήμονες,νέοι πτυχιούχοι άνθρωποι.
    Αν κάνουν τέτοιες επιθέσεις σε αναγνωρίσιμους ανθρώπους βλ. Πλούταρχο, γύρευε τι διώξεις ζούμε όσοι ψηφίσαμε χρυσή αυγή μπας και σωθεί η Ελλάδα από όλα αυτά τα παράσιτα που μαζέψανε εδώ μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχαχα αλήθεια ε;; Και ήταν και αντιρατσίστρια ε;;Και ο Σενεγαλέζος 10 λεπτα την χτύπαγε, μέχρι να επέμβουν τα Ελληνόπουλα ε;;;; Και πρέπει να είμαστε πολύ μοσχάρια για να τα πιστεύουμε αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μοσχάρι είσαι έτσι και αλλιώς που δεν ψάχνεις να δείς αν πράγματι υπάρχει η είδηση η όχι.
      ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ,Η ΕΙΔΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΜΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ...
      Σε καλό μας θα είναι γιατί μπορεί να σε πετύχει και σένα κανένας σενεγαλέζος να σε στρώσει.

      Διαγραφή
    2. Πονάει, έτσι; πονάει ο Εθνικισμός ειδικά αν έχεις άπλυτη κωλοτρυπίδα, συριζάκι. Σκουλίκια σαν και σένα ή τον Αλέξη (τον Γρηγορόπουλο) αργά ή γρήγορα βρίσκουν τον μάστορά τους. Τράβα να κάψεις κανένα Ελληνικό μαγαζί τώρα, μήπως και σου δώσει ο μπαμπάς το νέο iphone.

      Διαγραφή
  4. Παραμένει αμετανόητη και τονίζει ότι δεν είναι ρατσίστρια και ας κόντευε να πεθάνει από τον αλλοδαπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας αναλογιστεί η κυρία αυτή αν την επόμενη φορά θα σταθεί το ίδιο τυχερή. Αυτή την φορά γλύτωσε την ζωή της, την επόμενη μπορεί να πάθει ότι έπαθε ο Κανταρης, από κάποιον μάλιστα που στο παρελθόν μπορεί να είχε περιθάλψει δωρεάν ο άντρας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να γεμίσουν οι δρόμοι με χιλιάδες κλώνους του Κορκονέα. Όλα τα σκουλίκια με πλούσιο μπαμπά - τύπου Γρηγορόπουλου θα λουφάξουν ή θα δουλέψουν στα κάτεργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς τον Κορκονέα που του διαλύθηκε η οικογένεια και ο γιος του είναι στην πρέζα, ενώ ο ίδιος με την συζυγό του με χρόνια αγωγή ψυχοφαρμάκων? Κατόρθωμα...

      Διαγραφή
    2. Εννοώ τον Κορκονέα που έκανε τα πλουσιόπαιδα να ξεφωνίζουν "Αλέξη, Αλέξη" με δάκρυα στα μάτια και iphone στην τσέπη. Εννοώ πως ο κατεστραμμένος απο τα αναρχοσκουλίκια τύπου Γρηγορόπουλου κ Νάσιουτζικ Κορκονέας πρέπει να βρεί ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

      Διαγραφή
    3. Άσε ρε τύπε το ηθικοπλαστικό. Ο Κορκονέας κατέστρεψε δύο οικογένειες για μη σοβαρό λόγο. Για να έχεις τέτοια πρότυπα σημαίνει ή ότι είσαι πιτσιρικάς ή ότι είσαι εκκολαπτόμενος εγκληματίας. Οι υπόλοιποι Έλληνες δεν γουστάρουμε τέτοιες λογικές και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι χρήσιμο με τη ζωή μας. Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις και νομίζεις ότι αξίζει.

      Διαγραφή
    4. Σε πολιτισμένες χώρες, όταν ένα αρχιδάκι προκαλεί έναν αστυνομικό πετώντας του ποτήρια, λέγοντάς τον μπάτσο, γουρούνι κλπ όλοι δίνουν φταίξιμο στο αρχιδάκι. Στην Ελλάδα έκαναν μια Αθήνα μπουρδέλο, με αλβανούς, πακι, αφγανούς να κάνουν κανονικό πλιάτσικο. Πιτσιρικάς δεν είμαι, ούτε εγκληματίας. Είμαι όμως υπέρ στο να θυμίζεις στους παρείσακτους αριστερούς υπάνθρωπους πως τα πρότυπά τους είναι απλώς αρχιδάκια.

      Διαγραφή
    5. Σε πολιτισμενες χωρες οι ανδρες που ειναι ανδρες και οχι κατα το ονομα μονο, δεν πυροβολουν ανηλικα βλαμενα παιδακια επειδη βριζουν,μια τετοια συμπεριφορα υποδηλωνει ατομο αδυναμο,κομπλεξικο,αρρωστο ψυχικα.Ο Ελληνας εθνικιστης λογω καταβολων και αιματος ειναι μακροθυμος,υπομονετικος,παιδαγωγος ειδικα σε ανηλικους γιατι αλιμονο αν περιμενουμε απο αναρχομπολσεβικους να διδαξουν τα παιδια μας.Ο Ελληνας κυριοι εχει μεγαλειο και σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη για τουτο και αφαιρει ζωη μονο για την προασπιση της πατριδος του καθως για τον ιδιο λογο προσφερει και την δικη του.

      Διαγραφή
  7. απλυτηηηη που τους στηριζεις φατην

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών