Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 02, 2013

Ο αηδιαστικός ανθέλληνας Θεοδωρίδης του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπά, με αφορμή το χoρό του Ζαλόγγου

Το να προσπαθείς να αποδείξεις τις ανθελληνικές θέσεις και προδοτικές ιδέες των ανθρώπων του Σύριζα είναι σαν να κλέβεις γλειφιτζούρι από νήπιο! Οι άνθρωποι που συγκροτούν το συνονθύλευμα του Alexis και γενικότερα η αριστερά του "αντιρατσισμού" δεν το κρύβει πως οι έννοιες Φυλή, Έθνος, Πατρίδα, Ιστορική Μνήμη τους είναι παντελώς άγνωστες και προωθούν συστηματικά την εξαφάνισή τους. Είναι λογικό λοιπόν να μισούν θανάσιμα την Χρυσή Αυγή, τα Ιδανικά μας και οτιδήποτε έχει σχέση με Ελλάδα. Για κακή τους τύχη όμως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα μείνει για πολλά χρόνια για το δίκαιο των Ελλήνων!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ...


Όσο για τον ανθελληνισμό του Σύριζα, αρκεί να διαβάσετε το σχόλιο του Νάσου Θεοδωρίδη στο Facebook προς υπεράσπιση της Ρεπούση:"Το θέμα δεν είναι αν έχει ή όχι δίκιο η Ρεπούση για το θέμα του χορού Ζαλόγγου, που κατά πάσα πιθανότητα έχει, καθώς από μύθους ο εθνικισμός μας έχει συνηθίσει... Το θέμα είναι ότι αν τυχόν ΟΝΤΩΣ συνέβη αυτό το φριχτό περιστατικό δείχνει απόλυτα μια συλλογική πολιτική παράνοια, από τη στιγμή που γυναίκες, μέσα στο φανατισμό μιας άνωθεν επιβαλλόμενης πατριδολαγνείας, φτάνουν στο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ να υπερβούν ακόμα και το μητρικό ένστικτο, και να σκοτωθούν μαζί με τα παιδιά τους, χάριν άψυχων εδαφών..."

 Τα σχόλια περιττεύουν...


πηγή

16 σχόλια:

  1. Τι ζώον! Υπάλληλος του Σώρρος, κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι μονο απο υπαλληλικι που το κανει...Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι θηλυπρεπεις...
      Αν προσεξεις το στυλ του,για αντρας δεν του βγαινει, και απο απορριψη σε απορριψη, κατι τετοιοι ( απο μικροι...) τελικα το γυρνανε.. Το "ειρηνιστικο"κινημα τους απαλασσει απο αντρηλικια, και τους δινει αποδεκτο διαυλο προβολης, χωρις να δειχνουν το κουσουρι τους....

      Διαγραφή
  2. Κόψε φάτσα. Εαν αυτός είναι Ελλην, εγω είμαι εξωγήϊνος. Κάποιος τούρκος πεμπτοφαλαγγίτης είναι με ελληνικό επώνυμο. Τετοιο ανθελληνικό απόβρασμα δεν εχει ξαναεμφανιστεί. Αυτόν θα τον χωσει στην φυλακή ο αντιρατσιστικός νόμος των "δυναμεων του συνταγματικού τόξου", ή το να υβρίζεις την Ελλάδα και τους Ελληνες δεν είναι ρατσισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει αναρωτηθει αραγε τι θα εκαναν οι τουρκοι στις σουλιωτισες εαν τις επιαναν ζωντανες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή η γιαγιά σου έκατσε στους Αλβανούς και τους Τούρκους που ερχόταν δεν σημαίνει ότι θα το έκαναν όλες μαλάκα. Και το φρικαλέο ξέρεις ποιος είναι πουτάνας γιε... ότι για να φτάσει μία μάνα να πάρει το παιδί της αγκαλιά και να αυτοκτονήσουν... φαντάσου πουλημένε τι θα γινόταν αν δεν το έκαναν, προτίμησαν να πεθάνουν παρά να υποστούν αυτά που εσύ εξυμνείς.

    Ξέρεις για ποιον λόγο αυτοκτονούν άνθρωποι, γιατί ο θάνατος είναι καλύτερος από την άλλη τους επιλογή, και η άλλη τους επιλογή ήταν να τις πάρουν σε χαρέμια, πουτάνες σκλάβες για την υπόλοιπη ζωή τους και τα παιδιά τους με το παιδομάζωμα, με πλύση εγκεφάλου να πολεμούν την ίδια τους την χώρα όταν μεγαλώσουν γιατί δεν τους δόθηκε ευκαιρία να μάθουν ποιοι είναι και ποιους υποστηρίζουν.

    Αναρχοκουμούνι, ε αναρχοκουμούνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ .... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για όλους αυτούς τους ανθέλληνες...ο χορός του Ζαλόγγου δεν έγινε ποτέ, το κρυφό σχολειό είναι ένα παραμύθι, στη Σμύρνη οι Έλληνες συνωστίστηκαν, οι σφαγές των Ποντίων και των Μικρασιατών από τους Τούρκους είναι αποκυήματα της φαντασίας των παππούδων και των γιαγιάδων που έζησαν την εποχή εκείνη και φυσικά οι Έλληνες κάθε άλλο παρά με ηρωϊσμό πολέμησαν το '40 στα βουνά της Πίνδου...και γενικώς κάθε ιστορικό γεγονός που περιλαμβάνει ψήγμα ηρωϊσμού από πλευράς των Ελλήνων ή βαρβαρότητας εις βάρος των Ελλήνων θεωρείται ως μη γενόμενο...
    Το μόνο αναμφισβήτητο ιστορικό γεγονός που θα πρέπει να διδάσκεται και να αναφέρεται δια της βίας σε όλες τις ιστορίες όλων των λαών της γης είναι το "ολοκαύτωμα" των εβραίων...όποιος ιστορικός ερευνητής τολμήσει καν όχι να πραγματοποιήσει μία ιστορική έρευνα για το γεγονός αυτό αλλά απλώς να εκφράσει επιθυμία να το κάνει θα διώκεται ποινικά, θα φυλακίζεται και θα εξορίζεται μετά δημεύσεως της περιουσίας του...έτσι επιτάσσουν οι "δημοκρατικές" εποχές που ζούμε...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Αφηστε το ρουφιανο Θεοδωριδη κατα μερος.
    Αυτοι ειναι ο εχθρος του Ελληνιμσου

    Αντιγραφω απο αλλου:

    "Αλανθαστος ΠΑΛΙ ο Πατρικιος.

    Μολις προ ολιγου στο Σκαϊ στην εκπομπη του Τραγκα

    Μιμη Παπανδρεου (πρωην Καπποπουλου):
    “Οι εβραιοι απαιτησαν απ’ τον Αντρεα να διαγραψη το θρησκευμα απ’ τις ταυτοτητες ειδ’ αλλως ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ……ΦΥΛΑΚΗ.”
    Οι Γερμανοι και οι εβραιοι τοποθετησαν πρωθυπουργο τον Σιμητη ο οποιος τους εκανε ΟΛΑ τα κεφια

    Μην νομιζετε λοιπον οτι κυβερνουν την Ελλαδα οι ΣαμαραοΚουβελοΣυνταγματοΤσιπρολαγνοι.

    Οι εβραιοι ειναι οι ΜΟΝΟΙ υποβολεις στους ελληνοφωνους ρουφιανους των “αντιρατσιστικων νομων”

    Οι εβραιοι με πληρεξουσιους τους Αμερικανους “κυβερνουν” ολο το Δυτικο Κοσμο. Στην Ανατολη ριχνουν βομβες απεμπλουτισμενου ουρανιου ενω στην Παλαιστινη τους καινε με βομβες φωσφωρου.

    Η σημερινη “Γερμανια” ειναι εβραϊκη ΑΕ.

    Διαβαστε τα Πρωτοκολλα
    Αυτοι ειναι οι εχθροι οχι μονο της Πατριδας μας αλλα του Κοσμου ολου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάζοντας το facebook του Θεοδωρίδη, διάβασα ένα σχόλιό του που λέει "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ". Λοιπόν, δε νομίζω πως είναι "περιούσιος" ή πεμπτοφαλαγγίτης ή υπάλληλος κλπ. Μαλάκας είναι. Εμετικός, ναί. Ανθέλληνας, ναί. Πληρωμένος, όχι. Ένας απλός, αφελής, μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστευετε ακομα πως μπορουμε να ανασαινουμε τον ιδιο αερα με αυτους τους εμετους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΑΧΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Η ΡΕΠΟΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι αρχίδι.Τελικά οι μεγαλύτεροι ανθέλληνες είναι Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορει να τον σκοτωσει παρακαλω καποιος; δεν πρεπει να αναπνεει τον ιδιο αερα με μας αυτο το αρχιδι. μαχαιρι και στο φουρνο γρηγορα παρακαλω για να μη μολυνει και το χωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν και αν θα γίνουμε Συρία κάτι τύπους σαν κι αυτόν, καθώς επίσης και όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που μας κατάντησαν έτσι τα τελευταία 40 χρόνια, όταν τους πιάνω, θα τους καθίζω σε μια καρέκλα με το στήθος γυριζμένο προς την πλάτη της καρέκλας, θα τους δένω πάνω στην καρέκλα(για μη μπορούν να σηκωθούν), θα τους κόβω την καροτίδα με φαλτσέτα και θα τους βάζω να βλέπουν τη ροή του αίματός τους μέχρι να ξεψυχήσουν...τώρα με ξεσκίζουν αυτοί γιατί ειμαι νομοταγής πολίτης(με χίλιες θυσίες προσπαθώ να μεγαλώσω τα τρια παιδιά μου, να πληρώνω το στεγαστικό μου δάνειο και την στυγερή εφορία, ενώ δεν έχω κλέψει ούτε δεκάρα στη ζωή μου). Οταν όμως γίνουμε Συρία, τότε θα κρατάω Καλαζνικωφ και, τότε....ποιός είδε το Θεό και δεν φοβήθηκε...ακόμη κι αυτοί οι ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ θα μοιάζουν παιδάκια μπροστά μου....!!!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών