Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 28, 2013

Προλειαίνουν το έδαφος για συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα υπό τον τρόμο του 20% της Χρυσής Αυγής

Κλικ για να διαβάσετε
Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται όλο το κλεπτοκρατικό τόξο, το οποίο αντικρίζει πια κατάματα την οδυνηρή για αυτούς αλήθεια, ότι η Χρυσή Αυγή αγγίζει και ξεπερνά ίσως το 20%. Αυτό που γνώριζαν όλοι στα κομματικά γραφεία, ήρθε και ως επιβεβαίωση με συγκλονιστικές εικόνες από την μαζική αυθόρμητη συγκέντρωση συμπαράστασης την Πέμπτη στον σταθμό Λαρίσης κατά την διάρκεια της "απαγορευμένης" διανομής τροφίμων μόνο για Έλληνες. Η ήττα για το "συνταγματικό τόξο" είναι πια ολοφάνερη και αργά ή γρήγορα όλοι το ομολογούν.
Ύστερα και από.....
τις μυστικές δημοσκοπήσεις που αποκαλύπτουν το τεράστιο μέγεθος της αποδοχής και της ραγδαίας ανόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία, έχουν όλοι πια συμβιβαστεί με την ιδέα πως η μόνη λύση στο... αδιέξοδο που λέγεται Χρυσή Αυγή για το "συνταγματικό τόξο" είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα αποσπάσματα από το σημερινό άρθρο του Μανώλη Κοττάκη στην εφημερίδα "Δημοκρατία" με τίτλο: Σκηνή μέλλοντος, αναφερόμενος στην ιδιόμορφη συγκατοίκηση Δραγασάκη - Μεϊμαράκη στο προεδρείο της Βουλής.
"Ποιος άνοιξε πρώτος την βεντέτα; Η Χ.Α. ή ο αντιπρόεδρος που πέταξε έξω από την Ολομέλεια βουλευτή της, επειδή τόλμησε να αποκαλέσει τον Τσίπρα "Mr Alexis"; Από την άλλη, τι μήνυμα νομίζουμε ότι εισπράττει η κοινωνία από την φωτό Μεϊμαράκη - Δραγασάκη; Μήπως, για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, περνά η εικόνα ότι το παλαιό πολιτικό σύστημα συσπειρώνεται όταν στριμώχνεται από τις καταγγελίες της "αναιδούς" Ακροδεξιάς;

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τη λογική αυτών των κινήσεων, αγαπητέ πρόεδρε. Καταφέρατε όλοι μαζί, Βουλή, κυβέρνηση, μέσα σε μία εβδομάδα, με τις απαγορεύσεις και τους υψηλούς συμβολισμούς, να τους κάνετε ακόμη περισσότερο νοματαίους, και μάλιστα ενώ είναι αποκλεισμένοι από τα κανάλια. Πολιτικό σύστημα ιδανικό αυτόχειρα πρώτη φορά βλέπω!
Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω στην κίνηση Μεϊμαράκη να σταθεί δίπλα στον Γιάννη Δραγασάκη είναι πολιτική: Να συνηθίσουμε με την ιδέα συνύπαρξης Αριστεράς - Δεξιάς και να μην εντυπωσιαστούμε αν κάποτε, στο μακρινό μέλλον, συγκροτήσουν οικουμενική κυβέρνηση δημοκρατικού τόξου απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Μόνο που, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να έχει εκτοξευθεί το κόμμα Μιχαλολιάκου στο 20%... Το εύχεται κανείς;"
Ένα και μοναδικό σχόλιο θα κάνουμε στο άκρως αποκαλυπτικό σχόλιο του αρθρογράφου. Η συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα δεν είναι για το μακρινό, αλλά για το πολύ κοντινό μέλλον, καθώς είτε κάποιοι το εύχονται είτε το απεύχονται η εκτόξευση της Χρυσής Αυγής στο επίπεδο του 20% είναι πραγματικότητα κι αυτό αποτελεί την μοναδική ελπίδα για τον χειμαζόμενο Ελληνικό Λαό.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Από την πρώτη στιγμή το λέω, ο σύριζα δεν είναι ιδεολογική οργάνωση.
    Είναι πολιτικό κόμμα συμφερόντων, με στόχο την κατάκτηση της εξουσίας.
    Ιδεολογούν προσχηματικά μόνο όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των μεγαλοβαμπίρ τύπου Σόρος, όντας υπάλληλοί του, αλλά ιδεολόγοι δεν είναι σε κάθε περίπτωση.
    Ο Τσίπρας είναι ο ΓΑΠ νούμερο 2, δεν τον εμποδίζει καμιά απολύτως δέσμευση να μην συνεργαστεί με τη ΝΔ.
    Έτσι και αλλιώς εκεί πάει το πράγμα, αφού τα κουκιά ήδη δεν βγαίνουν...

    Για κάποιους πιο οξυδερκείς παρατηρητές, η συμφωνία έχει ήδη ολοκληρωθεί ως εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης.

    Το εναλλακτικά σχέδια είναι:

    α. Αν βγει πρώτο κόμμα ο σύριζα, τρικομματική κυβέρνηση με πασόκ δημάρ και αν δεν βγαίνουν, με ανοχή ανεξ. ελλ.

    β. Αν βγει πρώτος ο σύριζα αλλά η δημάρ μείνει εκτός -πολύ πιθανό σενάριο- συνεργασία σύριζα πασόκ με ανοχή από νδ, ανεξ. έλληνες

    β. 1,2 υπάρχει πάντα και η προοπτική συνεργασίας με τους ανεξ.ελλ

    β.3 στα μεγάλα ζόρια υπάρχει η ψήφος ανοχής του κκε, που έτσι και αλλιώς τα συνηθίζει αυτά τα μεσοβέζικα (βλ. εξεταστική για ΓΑΠ)

    γ. Αν βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα, συνεργασία με πασόκ, ή ανεξάρτητους έλληνες και ανοχή από δημάρ αν είναι εντός Βουλής, ειδάλλως αν οι δημαρηδες είναι εκτός, πιο πιθανό, ανοχή από κκε

    δ. Στην έσχατη των εσχάτων, ελέω του φόβου της χρυσής αυγής, εξετάζουν από ψήφο ανοχής σύριζα σε ΝΔ μέχρι κανονική συνεργασία...

    Οι εναλλακτικές πληθαίνουν με το σκεπτικό να μπουν άλλα κόμματα στη Βουλή.

    Πάντως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα τα βρουν αν χρειαστεί, έστω και με το στυλ του Κουβέλη.
    Επαναληπτικές εκλογές για στάχτη στα μάτια, τρομοκράτηση ψηφοφόρων αι μετά συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών