Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 28, 2013

Μια οφειλόμενη απάντηση στον θολοκουλτουριάρικο οχετό της Ακρίτα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα ζάπλουτα μαρξιστικά απόβλητα από τις καπιταλιστικές φυλλάδες υβρίζουν τους φτωχούς Έλληνες και τους Εθνικιστές. Τιμή μας!

Τις περισσότερες φορές οι επιθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι ανάξιες αναφοράς και σχολιασμού, καθώς έτσι δίνεις υπόσταση σε κομπλεξικά υποκείμενα που ζουν στον αριστερό ψευτοπροοδευτικό μικρόκοσμό τους. Μεγαλωμένοι στα πούπουλα και την χλιδή αδυνατούν και ποτέ δεν θα καταφέρουν να αντιληφθούν πως...
ζει και παλεύει για τον επιούσιο ο μέσος Έλληνας, ούτε ποτέ θα συμμεριστούν τις ανησυχίες τους για την Πατρίδα.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Έλενα Ακρίτα, σύζυγος του Δημαρίτη Κυρίτση (αν δεν ταιριάζαν, δεν θα συμπεθεριάζαν...), η οποία εξαπέλυσε ένα οχετό κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή την τελευταία διανομή τροφίμων. Λογικά δεν θα έπρεπε να απαντήσουμε στην εν λόγω κυρία, αλλά οφείλουμε να το πράξουμε προς υπεράσπιση των χιλιάδων συμπολιτών μας που δέχθηκαν με αξιοπρέπεια την αρωγή των Ελλήνων Εθνικιστών στην τελευταία μαζική δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Είπε λοιπόν ο στόμας της μεγάλης σεναριογράφου: "Όσοι, δηλαδή, δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι καλοταϊσμένοι, με σπιταρόνες, με 4×4, χαβιάρια και αστακομακαρονάδες;... Καλύτερα να τρως απ’ τα σκουπίδια παρά απ’ τα σκ…".  Ευχόμαστε στην κα Ακρίτα να μην νιώσει ποτέ την ανέχεια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια συνέλληνες. Γιατί αν βρεθεί στην θέση τους, θα καταρρεύσει, καθώς δεν διαθέτει το ψυχικό σθένος, την αγωνιστικότητα, το ήθος και την αξιοπρέπεια να παλέψει για την ζωή της. Όσο για τα λεγόμενα περί ακαθαρσιών, αυτά επιστρέφονται, καθώς είναι ξεκάθαρο ποιοι έχουν μολυνθεί τόσο πολύ στον εγκέφαλο που δεν βλέπουν ένα χιλιοστό μακρύτερα από τις παρωπίδες τους. Περαστικά σας...

πηγή

8 σχόλια:

  1. Φαίνεται ότι τα γνωρίζει τα σκατά καλύτερα απ' όλους η συγκεκριμένη για να τα επικαλείται...
    Όπως λέει και η ρήση..."Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια..."

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΚΡΙΤΑ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μιά κρατικοδίαιτη,θολοκουλτουριάρα και αριστερούλα με δεξιές τσέπες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριτα προνομιουχα ακου αυτο γιατι ξερω οτι σε φοβιζει.Ετοιμη? ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ακριτα το τελος ερχεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O πατέρας της Ακρίτα ήταν ο Λουκής Ακρίτας, επιχειρηματίας στο χώρο των εκδόσεως, διετέλε δι΄ολίγον υφυπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση της Ενώσεως Κέντρου μέχρι του αιφνιδίου θανάτου του.
    Η μητέρα της Σύλβα Ακρίτα μεταπολιτευτικώς προσεχώρησε στο κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου με το οποίο εξελέγη βουλευτής, όπως και ο επί έτη εραστής της Αναστάσιος Πεπονής.
    Ο παππούς της από την πλευρά της μητέρας της ήταν ο βιομήχανος Κων.Γιαβάσογλου, πρόεδρος του συνδέσμου πλεκτοβιομηχάνων. Ο Γιαβάσογλου προπολεμικώς διετέλεσε γερουσιαστής με το κόμμα φιλελευθέρων, μεταπολεμικώς επολιτεύθη με τον Ελληνικό Συναγερμό του στρατάρχου Παπάγου, εχρημάτισε υφυπουργός Κοινωνικης Προνοίας μεταξύ 1954-55.
    Ο Κυρίτσης είναι εραστής της από το 1992, όταν ήταν ακόμα σύζυγος του ηθοποιού Αρζόγλου.Ο πατέρας του κατεδικάσθη τετράκις εις θάνατον λόγω της συμμετοχής του σε σφαγές πατριωτών με τον ΕΛΑΣ. Ηταν συμμαθητής με τον Κουβέλη στο Λύκειο Τρικκάλων.

    Αλκμάν Μάκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομιλούμε δηλαδή περί ολoκλήρου γενεαλογικού δένδρου..."αγωνιστών της...δημοκρατίας" και "υπηρετών του...λαού και της...φτωχολογιάς"...
      Από την ιστορία των προγόνων της φαίνεται ότι εμπνεύστηκε η συγκεκριμένη τύπισσα και έγραψε τα "αθάνατα" αυτά μυθιστορήματα που κληροδότησε ως "παρακαταθήκη" στις επόμενες γενιές Ελλήνων...που παρακολουθούν ΕΡΤ και MEGA...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  6. 20 της εκατο χρυση αυγη ερχεται και τρεμετεολοι που ρουφηξατε το αιμα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιά ποιά "κουλτούρα" μιλάνε οι άθλιοι;
    Για τα μνημειώδη μουσικά έργα που έκαναν
    "καραμούζα" στα τρισάθλια προεκλογικά
    γραφεία τους, όπως τα "καρμινα μπουράνα"
    του Κάρλ Όρφ και την ενάτη συμφωνία "της
    χαράς" του Μπετόβεν (την οποία υποτίθεται
    κατά τα λεγόμενά τους ότι έπαιζαν τα
    μεγάφωνα στο άουσβιτς);
    Άς μας εξηγήσουν γιατί επί 40 χρόνια
    "έθαψαν" στην κυριολεξία το το κορυφαίο
    έργο του Μίκη Θεοδωράκη το "Πνευματικό
    Εμβατήριο" (ποίηση του Άγγελλου Σικελιανού);
    Μήπως επειδή αναφέρεται στο Μεγαλείο της
    Ελλάδος και των Ελλήνων;
    Φαίνεται πως από την πολλή "κουλτούρα"
    απέκτησαν την "μνήμη του χρυσόψαρου"...
    Οι Χρυσαυγίτες όμως διαθέτουν μνήμη
    "Ελέφαντα", έτσι δεν είναι παιδιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών