Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2013

Νέα παρακρατική επίθεση 6 αναρχοαριστερών σε έναν Χρυσαυγίτη στη Μυτιλήνη.... Για καλή τους τύχη όμως γλύτωσαν!!

Νέα άνανδρη επίθεση δέχθηκε  το βράδυ της Παρασκευής (26-07-2013), σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ένας 45χρονος μέλος της Χρυσής Αυγής από 6 αναρχοαριστερούς με κουκούλες. Ενώ ο συναγωνιστής κινούνταν πεζός έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΟΤΕ στο νησί τον πλησίασαν πισώπλατα και του επιτέθηκαν.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ωστόσο οι..... επαναστάτες αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή καθώς κατάλαβαν ότι θα πέρναγαν και οι ίδιοι το βράδυ στα επείγοντα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Τ.Ο. Λέσβου της Χρυσής Αυγής για το συμβάν...


'Έξι αναρχοκομμούνια , ένας χρυσαυγίτης. Βλέπεται ότι γνωρίζουν τι αξίζουν! Έξι άπλυτοι για.....
να κάνουν έναν χρυσαυγίτη. Έτσι είναι όταν στερείσαι αξιών, στερείσαι των πάντων, στερείσαι από τον ανδρισμό σου, το φιλότιμο σου, τον εγωισμό σου, την υπερηφάνεια σου, αλλά κυρίως στερείσαι της αξίας σου. 

Βάλανε στη μέση τον Δημήτρη και πέσανε πάνω του, αλλά ο Δημήτρης παρ΄όλο τον πόνο του χθες γέλαγε κάποιες στιγμές για τι θυμόταν ότι όταν γύρναγε να χτυπήσει κάποιον απ΄αυτούς τους έξι, αυτός φοβισμένος έκανε πίσω χοροπηδώντας σα μπαλαρίνα. Έτσι είναι, σας χόρεψε καλά ο χρυσαυγίτης μόνος του. Εσείς δυστυχώς για να γίνεται ένας σαν τον Μήτσο πρέπει να μαζευτείτε έξι. Και τελικά αυτό που σας θυμώνει πιο πολύ είναι ότι ξέρετε την ελάχιστη ως μηδαμινή αξία σας, άπλυτα''.

16 σχόλια:

  1. To φλωροπουστάκι της Χρυσής Αυγής κατέληξε στο νοσοκομείο προκειμένου να αλλάξει τη ματωμένη σερβιέττα του?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ ανώνυμε 3:05 αφού είσαι άντρας και επαναστάτης και αετός, γιατί δεν μας λες ποιός είσαι αλλά κρύβεσαι πίσω απο μια μάσκα ανωνυμίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30 Ιουλίου 2013 - 3:05 π.μ. Απλυτοαναρχιδε, ο ορισμος του φλωροπουστα ,ειναι οταν 6 επιτιθενται σε εναν, η 30 σε 4... Ετσι, "μπαλαρινα" ????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30 Ιουλίου 2013 - 7:01 π.μ. Φιλε, ο απλυτοαναρχιδος, εχει το blog "scandalo" !!!!
      Σκανταλιαρα, η πουτανιτσα... Φαινεται της αρεσουν οι σκανταλιες και καποια στιγμη θα παιξουμε scandaliaρικα μαζι της...

      Διαγραφή
    3. Φίλε και Συναγωνιστή, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω είναι να επισκευτώ το άθλιο blog του "επαναστάτη". Το πιο αντρίκιο και ντόμπρο που θα μπορούσα να κάνω είναι να τον επισκευτώ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ για έναν πολιτισμένο διάλογο. Δυστυχώς όμως, οι αμοιβάδες δεν έχουν ούτε ντομπροσύνη, ούτε αντρισμό, ούτε πολιτισμό.

      Στέλιος

      Διαγραφή
    4. Φιλε, και εγω δεν εννοουσα οτι θα "παιξουμε" στο blog του...

      Διαγραφή
    5. Χαχαχαχα με το μαλακό όμως! Τα παιδάκια αυτού του είδους θέλουν στοργή και προδέρμ. Ενίοτε και καμμιά μπάτσα.

      Στέλιος

      Διαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΧΕΣΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ...

    Κατάλαβες (Νικο)Λάκη... Τράβα γάμα τώρα την πουτάνα την μάνα σου κλασαρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπ! Και άλλος "επαναστάτης" χωρίς πρόσωπο κ όνομα. Γιατί δεν λες ποιός είσαι, αφού έχεις αρχίδια, γαμάς κλπ. Φοβάσαι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30 Ιουλίου 2013 - 12:14 μ.μ. Ρε ξεκωλιασμενο αναρχοκουραδο, ρε μπινε του κωλου, τι να γαμησετε ψωλιτσες που σας κλανουμε και πεθαινετε? Μουνακια που προσπαθειτε να βρειτε κανεναν Εθνικιστη μονο του ,για να του την πεσετε ομαδικα, για να ξεσπασετε καπου, κλασμενοι, απο το γαμησι που τρωτε ? Ανυπαρκτοι υπηκοοι του "μισου πουτσου %" !!
      Οσο για μαννες, γαμαμε ολοι καθημερινα τον ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ που τον δινει παθιαρικα, τρυφερα και δωρεαν στους Εθνικιστες !! Στους Πακιστανους, χρεωνει κατι, απο οτι λέει...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30 Ιουλίου 2013 - 12:14 μ.μ. Χεστη απλυτε, δωσε διευθυνση , να ερθουμε να τα "βαλουμε με τους αντιφασιστες"..Αντε κωλοτρυπιδα, γιατι οτι θα ερθουμε, θα ερθουμε, να ερθουμε, να μας δειρεις, μια ωρα αρχυτερα..

      Διαγραφή
  5. Όποιος είναι επαναστάτης, αντιφασίστας, αναρχικός, γαμίκουλας και δε συμμαζεύεται, παρακαλείται μαζί με το μήνυμά του να δίνει κ το όνομά του, καθώς κ την διεύθυνσή του. Οι αντιφασίστες δεν φοβούνται οπότε καλούνται να το αποδείξουν έμπρακτα. Αφού είστε τόοοσο δυνατοί, εκπαιδευμένοι, ατρόμητοι, αρχιδάτοι και επικίνδυνες μηχανές θανάτου, δεν πρέπει να φοβάστε, έτσι δεν είναι; για να δούμε ποιός είναι η κότα και που θα μπεί το αυγό.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στελιο, το ιδιο "σκανταλιαρικο" αναρχοκουραδο, ειναι...Αυτος μπαινει ,κυριως, εδω...Του αρεσει να τον πηδαμε....

      Διαγραφή
    2. Λες να είναι ο ίδιος; Άν είναι έτσι, καταλαβαίνω τον πόνο του γιατί η κοπέλα του (ονόματι ΕΛΕΝΗ) τον παράτησε για τα μάτια (και το πέος) κάποιου Συναγωνιστή. Βλέπεις, οι γυναίκες δεν μπορούν να αντέξουν για πολύ την βρόμα, την γελοιότητα, την αμορφωσιά και την πουστιά μαζί. Περαστικά σου, αντιφασίστα χαχαχαχα

      Στέλιος

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30 Ιουλίου 2013 - 12:14 μ.μ. Ψοφιμι, δωσε μου την διευθυνση σου...Νομιζω οτι απεκτησα κατι μικρα αρχιδακια...Λεω ναρθω να μου τα μετρησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών