Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 30, 2013

Το παραδέχονται όλοι: Ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πράγματι, ο Ελληνισμός ζει έναν εφιάλτη με το μνημόνιο, τους λαθρομετανάστες και την απουσία ιδανικών. Όταν ξημερώσει η Χρυσή Αυγή, τότε ο Ελληνισμός θα βρεθεί ελεύθερος και πάλι να μεγαλουργήσει.

Έχουμε και στο παρελθόν αναφερθεί στην επικοινωνιακή δύναμη και τον συμβολισμό των γελοιογραφιών και ιδιαίτερα στις μεγάλες αλήθειες που μπορούν να ειπωθούν από ένα σκίτσο. Ο σημερινός "Ελεύθερος Τύπος" φιλοξενεί μια γελοιογραφία του Δερμεντζόγλου που παρά το...
τρομοκρατικό μήνυμα που θέλει να περάσει, προχωρεί σε μια μεγάλη παραδοχή.

Το σκίτσο παρουσιάζει μια γηρασμένη από λήθαργο "Δημοκρατία" να μονολογεί: "Έβλεπα έναν εφιάλτη. Ξύπνησα και ήταν αυγή. Χρυσή Αυγή". Πολύ εύστοχα, λοιπόν, το αντιλήφθηκε και το απέδωσε ο εν λόγω σκιτσογράφος.

Η διεφθαρμένη ψευτοδημοκρατία τους που έχει επιφέρει τόσα δεινά στον Λαό και την Πατρίδα πνέει τα λοίσθια. Οι προδομένοι Έλληνες ολοένα ξυπνούν από έναν βαθύ λήθαργο και πυκνώνουν καθημερινά τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι μακριά η ώρα που θα καταπέσει το φαύλο καθεστώς των διεφθαρμένων και των εθελόδουλων υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων. Σύντομα θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

πηγή

3 σχόλια:

  1. Εσένα κυρία της γελοιογραφίας με το μασωνικό "δημοκρατικό" καπελάκι μπορεί να σου φάνηκε εφιάλτης, για τον ελληνικό λαό είναι ελπίδα και χαρά!

    ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ εύστοχη γελοιογραφία...Μία γριά έτοιμη για ψόφο ονόματι "ελληνική δημοκρατία" βλέπει εφιάλτες περί μίας "Χρυσής Αυγής" ενώ η Χρυσή Αυγή ανατέλλει από το παράθυρο λούζωντας με το φως της όλη την Αθήνα...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών