Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 30, 2013

Διάβημα των γυφτοσκοπιανών στο ΥΠ.ΕΞ. κατά της Χρυσής Αυγής - Πρώτο θέμα στα σκοπιανά ΜΜΕ

Τρέμει την δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Μακεδονία το κρατίδιο των σλάβων και των γύφτων - Αναμένουμε την επίσημη αντίδραση του ελλαδιστάν

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών θα προχωρήσει το ψευδοκράτος των Σκοπίων, για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στις συνοριακές διαβάσεις των δύο χωρών, από βουλευτές και μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου. Σύμφωνα με.....
ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Kanal 5», το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων θα ζητήσει από τις ελληνικές Αρχές να παρέμβουν, ώστε να σταματήσουν οι συνεχιζόμενες ''προκλήσεις'' μελών του Λαϊκού Συνδέσμου, στις συνοριακές διαβάσεις Νίκης και Ευζώνων, κατά πολιτών τους που εισέρχονται στην Ελλάδα. Ακόμη γίνεται αναφορά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακεδονία" που έκανε λόγο για απειλή στον τουρισμό!
Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του ρεπορτάζ φαίνεται πως η δημοσιογράφος από το σκοπιανό κανάλι κάνει αποφώνηση από την τελευταία διανομή τροφίμων στον σταθμό Λαρίσης. Προφανώς η εν λόγω κυρία κρύφτηκε με τα λοιπά ελλαδικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ στο σημείο που είχε περιορίσει η περιφρούρηση όλα τα κανάλια και δεν αποκάλυψε την ταυτότητά τους, καθώς τότε σίγουρα δεν θα μπορούσε να έχει κανένα πλάνο από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.
Φαίνεται πως τους ενοχλεί πάρα πολύ να διατρανώνεται η ιστορική αλήθεια και να κυματίζουν αναρίθμητες Ελληνικές σημαίες στα σύνορά μας. Την περασμένη Κυριακή βουλευτές και μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, πήγαν στους μεθοριακούς σταθμούς, ανήρτησαν πανό για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και διένειμαν σχετικό υλικό που χαρακτήριζε τα Σκόπια κατεχόμενο ελληνικό έδαφος. Είναι χαρακτηριστικό πως οι γυφτοσκοπιανοί κατσαπλιάδες κατήγγειλαν ότι το τελευταίο διάστημα, άγνωστοι κατέστρεψαν ή αφαίρεσαν πινακίδες από τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα Σκοπιανών, που παραθέριζαν σε θέρετρα της βόρειας Ελλάδας.

Εμείς από την πλευρά μας ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή θα απαντήσει με δυναμικές κινήσεις σε όποιον επιβουλεύεται την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

4 σχόλια:

  1. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΤΟΞΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=JCjy4Rmz9xU

    ΧΥΝΩ!!

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ ΓΑΜΗΣΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε, εξαιρετικο ντοκουμεντο και αγνωστο σε μενα και σε πολλους αλλους !!! Πρεπει να δημοσιοποιηθη ευρυτερα...

      Διαγραφή
    2. H κλωτσοπατινάδα στο τέλος είναι έπος!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών