Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 13, 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΣΑΛΟΜ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ…

newego_LARGE_t_1101_54202624
Δεν τα κατάφερε να παραστεί στο συνέδριο της… χαράς, των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ, ο σύντροφος Ούρι Αβνέρι (της σιωνιστικής αριστεράς), αλλά έστειλε από το Ισραήλ χαιρετιστήριο μήνυμα, εκπέμποντας SOS την αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής. Αναφέρει σχετικά η επίσημη βοθρο-σελίδα του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ:
Ανησυχία του ισραηλινού συγγραφέα και ηγέτη του ισραηλινού κινήματος ειρήνης «Gush Shalom» για την άνοδο του νεοφασισμού
«Αγαπητέ Αλέξη, 
Ευχαριστώ για....
τη μεγάλη τιμή της πρόσκλησής μου στο πολύ σημαντικό συνέδριό σας. Λυπάμαι που για λόγους υγείας δε μπορώ να παραστώ. Παρακολουθώ από μακριά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, μια χώρα που αγαπώ και το θαρραλέο αγώνα σας εναντίον μιας ευρωπαϊκής πολιτικής που δεν είναι μόνο απάνθρωπη αλλά και οικονομικά λανθασμένη.  Ανησυχώ για το γεγονός ότι την αγριότητα της κρίσης την εκμεταλλεύονται φασιστικά στοιχεία, τα οποία αναπτύσσονται οπουδήποτε υπάρχει ανθρώπινη δυστυχία, όπως συνέβη στην Ευρώπη στη διάρκεια της δεκαετίας του ’30. Ενώ εσείς αγωνιζόσαστε εναντίον αυτών των τάσεων στην Ελλάδα, το ισραηλινό κίνημα ειρήνης συνεχίζει τον αγώνα του…».
(ΥΓ) 1: Ο πρόεδρος του Ισραήλ, που για να τον συναντήσει διέκοψε άρον-άρον τις διακοπές του ο Alexis και επέστρεψε στην πυρακτωμένη Αθήνα πέρσι το καλοκαίρι, δεν έστειλε μήνυμα στο συνέδριο; Μάλλον για να μην… καρφωθεί!
(ΥΓ) 2: Οι εξέχοντες του εβραϊκού λόμπυ, που συνάντησε ο… leader of SYRIZA κατά την επίσκεψή του στην Αμέρικα, έστειλαν; Ή κι αυτοί για να μην καρφωθούν…

12 σχόλια:

  1. ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ , ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΠΛΕΟΝ Mr Alexis ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΔΟΞΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ"ΤΣΕ ΠΑΠΑΡΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΑΣ!!!
    πες εσυ ρε μεγαλε τι νομιζεις οτι ειναι καλο για την χωρα μας . Σ' αρεσει ο τροπος που σου εχουν πλασαρει οι εβραιοι για να ζεις; οι πραγματικοι φασιστες ειναι αυτοι που μας κυβερνουν τοσα χρονια. τωρα αν εσενα σε ευχαριστει εισαι αξιος της μοιρας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο περιούσιος λαός τους Θεού, λαός του ο οποίου η εθνοφυλετική ομοιογένεια είναι μύθος, έχει βάλει από καιρό πλώρη προς την παγκόσμια διακυβέρνηση που αποτελεί τον τελικό του στόχο. Προϋπόθεση για να τα καταφέρει είναι ο αφανισμός των Εθνών. Οι περιούσιοι είναι αρκετά ισχυροί για να συντρίψουν το κάθε Έθνος χωριστά, αλλά όχι όλα μαζί. Γι αυτό και οι Εθνικιστές όλων των Εθνών οφείλουν να επαναπροσδιορίσουν τον εχθρό τους. Εχθρός του κάθε Έθνους, πρώτα και κύρια, δεν είναι το διπλανό Έθνος. Εχθρός όλων των Εθνών είναι οι Νεοταξίτες Διεθνιστές, τα μίσθαρνα όργανα της Περιούσιας θρησκευτικής αδελφότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13 Ιουλίου 2013 - 3:40 μ.μ. Εχετε και εσεις αρχιδια, αναρχοπιπακια ; Γιατι σας τακοψε ο Δενδιας ( ο Δενδιας,ρε), ακουσα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟΚΑΤΩ.
    ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΕΙΑ .
    ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ !!! ..... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ , ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΠΟΙΗΤΟ ...ΘΕΟ.. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ... ΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΩΣ ΟΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ...ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι εβραιοι εστειλαν τον ανδρεα παπανδρεου.Ηταν ο πρωτος τους πρακτορας,τον γυιο του γιωργο,τον βαγκελη τον φωτη,τον αντωνη και τωρα εχουν το μεγαλο τους ατου(ετσι νομιζουν)τον ΤΣΕ ΠΑΠΑΡΑ κοινως mr.alexis.Δεν υπολογισαν κατι ομως οτι εδω ειναι Ελλαδα και ΔΕΝ θα περασει ,ισως τωρα τελευταια να αρχισαν να το σκεφτονται βλεποντας την ΧΑ να ανεβαινει καθε μερα ,καθε λεπτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών