Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει έρανο για τον αναρχοτρομοκράτη Σακκά αλλά δεν δίνει ούτε 1 ευρώ για τους Έλληνες που πεινάνε...

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν «έρανο» προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του κατηγορουμένου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», Κώστα Σακκά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σακκάς αποφυλακίστηκε (όπως συμβαίνει πάντοτε σ’ αυτές τις περιπτώσεις) με χρηματική εγγύηση, η οποία ορίστηκε στις 30.000 ευρώ. Για να μην ευτελίσουμε εντελώς την συζήτηση, δεν θα μπούμε καθόλου στην διαδικασία του σχολιασμού της απεργίας πείνας του Σακκά. Θα ήταν πραγματική προσβολή στην μνήμη του...
Ιρλανδού Μπόμπυ Σαντς και όλων όσοι πέθαναν κατά την διάρκεια απεργιών πείνας σε διάφορες φυλακές του κόσμου. Θα μείνουμε στο ζητούμενο που έχει να κάνει με την συγκέντρωση χρημάτων για τον άνθρωπο αυτόν, που -υπενθυμίζουμε- είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2010 έχοντας μαζί του έναν σάκο με όπλα, την ώρα που έβγαινε από μια αποθήκη, η οποία αποδείχθηκε γιάφκα των τρομοκρατών.

Σχολιάζουμε, καταρχάς, την τσιγκουνιά και την ύπαρξη καβουριών στην τσέπη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Εβδομήντα ένας (71) είναι ο αριθμός της κομπανίας που περιστοιχίζουν τον Τσίπρα. Κάτι παραπάνω από 400 ευρώ αντιστοιχούν στον καθένας εξ αυτών για να  συγκεντρώσουν κατευθείαν όλο το ποσό που χρειάζεται για την αποφυλάκιση του «οργισμένου νιάτου», δηλαδή το 1/20, περίπου, του μηνιαίου τους μισθού. Γιατί δεν το κάνουν; Γιατί δικαιώνουν στον σύντροφό τους Καραγιαννίδη, ο οποίος έκραζε τους υπόλοιπους βο(υ)λευτές του κόμματος στο παρελθόν, επειδή δεν δίνουν χρήματα για κοινωνικό έργο; Αλήθεια, αυτός ο «αναρχικός» βο(υ)λευτής από την Καστοριά, ο Διαμαντόπουλος γιατί δεν παίρνει πρωτοβουλία να καταθέσει πρώτος χρήματα για τον Σακκά;  Τσάμπα μάγκες και τσάμπα συμπαραστάτες αποδεικνύονται, τελικά, στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ χειρότερο, όμως, είναι το επιλεκτικό της συμπαράστασης στον ΣΥΡΙΖΑ. Έκαναν έρανο για έναν περιθωριακό, ο οποίος αν δεν είναι τρομοκράτης, είναι σίγουρα οπαδός της τρομοκρατίας, αλλά δεν έκαναν ποτέ για τα Ελληνικά νοικοκυριά που υποφέρουν. Δεν λέμε να έδιναν λεφτά από την τσέπη τους και τον παχυλό μισθό τους. Θα πάθαιναν καρδιακό επεισόδιο μόνο και μόνο στην σκέψη. Έδειξαν για ποιους νοιάζονται, ποιες είναι οι προτεραιότητές τους και ότι δεν ενδιαφέρονται για τον απλό Έλληνα πολίτη, ακριβώς γιατί δεν έχουν την παραμικρή σχέση και επαφή μαζί του.

Την ίδια στιγμή που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με τα χρήματα των βουλευτών της και την κρατική επιχορήγηση, έχει καθιερώσει την Κοινωνική Αλληλεγγύη για τους Έλληνες, υλοποιώντας την υπόσχεση ότι τα χρήματα του ελληνικού Λαού επιστρέφουν πίσω σ’ αυτόν, στον ΣΥΡΙΖΑ τρώγονται για το πώς θα διαμοιράζονται στις συνιστώσες τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης. Δύο διαφορετικά κόμματα, δυο διαφορετικές ιδεολογίες, δυο διαφορετικές αντιλήψεις της πραγματικότητας, δυο διαφορετικές προσεγγίσεις προτεραιοτήτων. Εμείς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με τους Έλληνες εργαζόμενους και ανέργους και αυτοί, ο ΣΥΡΙΖΑ, με τους λαθρομετανάστες, τους ομοφυλόφιλους και τους τρομοκράτες.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

4 σχόλια:

  1. KATAΡΧΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΠΟΡΙΑ;ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΦΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΛΑ;ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ;ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η "επανάσταση" συνεχίζεται με Συριζαιο έρανο, κρατική ασυλία και 30.000 ευρώ!

    ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΝ ΤΣΙΡΚΟΝ Η "ΕΛΛΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέραν όλων των άλλων είναι και φραγκοφονιάδες χειρίστου είδους οι Συριζαίοι...ποτέ δεν δίνουν σε κανέναν και δεν νοιάζονται παρά μόνο για τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς...ακόμα και για τον "σύντροφο" τους έρανο κάνουν...
    Το χειρότερο είδος υπανθρώπου που δυστυχώς διαβιεί στην Ελλάδα...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω μαζεψει πολλα σκατα στον βοθρο μου...ας ερθουν αν θελουν να τους τα δωσω τουλαχιστον απο φαι δεν θα εχει προβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών