Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 21, 2013

"Η Πίστη είναι πιο Δυνατή από τη Φωτιά"

Έτος 1999,Σεπτέμβρης μήνας σε μια μικρή, επαρχιακή πόλη.Μία χώρα που ευημερεί και ο λαός της βρίσκεται σε πλήρη αποχαύνωση, καθώς τα υλικά αγαθά έχουν περισσότερη αξία από την τιμή και την εθνική αξιοπρέπεια που βυθίστηκε, κάπου εκεί στο γκρίζο πια Αιγαίο..Ένας νέος βαδίζει προς το φροντιστήριο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς που θα τον βρει στην πρώτη τάξη του Λυκείου.Στην κατά φαντασία σοσιαλιστική τους κονωνία, το φροντιστήριο αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση για όποιον θέλει να.......
έχει τύχη στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς στο σχολείο οι καθηγητές απλά βρίσκουν την πελατεία τους για τα ιδιαίτερά τους. Όπως συνήθιζε, κάνει μια στάση στο πρακτορείο εφημερίδων για να ρίξει μια γρήγορη ματιά στους τίτλους των αθλητικών εφημερίδων. Δεν αγόραζε όμως, καθώς τα χρήματα που του έδιναν οι γονείς του δεν έφταναν παρά μόνο για ένα καφέ.Ξαφνικά το βλέμμα του αποσπά ο τίτλος μια εφημερίδας και εκείνα τα μεγάλα κόκκινα γράμματα,΄΄ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ΄΄.Στο νου του, ήρθαν αμέσως αναφορές από δελτία ειδήσεων των μέσων μαζικής εξαπάτησης, σε φασίστες και νεοναζί,εθνικιστές τραμπούκους.Στα πλάνα αυτών των δελτίων όμως,είχε μόνο δει νέους να κρατούν Ελληνικές σημαίες και να διαδηλώνουν φωνάζοντας συνθήματα για την Πατρίδα,για Αίμα και Τιμή,να διαδηλώνουν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας,να βρίσκονται έξω από το πολυτεχνείο όταν κάποια σκουπίδια εκαίγαν Ελληνικές σημαίες,να διαδηλώνουν έξω από τη βουλή την περίοδο των Ιμίων ενώ οι αστοί παρακολουθούσαν γεμάτοι φόβο από τις τηλεοράσεις τους, τρία παλικάρια να θυσιάζονται υπέρ βωμών και εστιών.Δίχως να το σκεφτεί παίρνει την εφημερίδα στα χέρια του και δίνει στον ταμία τις 250 δραχμές.Εκείνος έκπληκτος του λέει ‘’μην μπλέξεις παιδί μου σε τέτοια πράγματα,το ξέρουν οι γονείς σου τις διαβάζεις?’’.Φεύγει ενθουσιασμένος και έχει ήδη αποφασίσει να μην πάει στο μάθημα παρά να μείνει στο παγκάκι του πάρκου για να διαβάσει την εφημερίδα αυτή με τα μαυροκόκκινα γράμματα, των τεσσάρων τότε φύλλων.Στην κορυφή του εξωφύλλου έγραφε :΄΄Η πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά’’!Η καρδιά του χτυπά δυνατά,το βλέμα του καρφωμένο στο εξώφυλλο αυτό στο οποίο ένα νέος παρελαύνει κρατώντας τύμπανο και πίσω του ακολουθούν και άλλοι,δεκάδες νέοι που κρατούν λάβαρα και αυτοί,φορούν αρβύλες και φλάιν μπουφάν ..’’Για την πατρίδα και το Λαό Εθνική Αντίσταση τώρα’’!Αισθάνεται ρίγος διαβάζοντας τις πρώτες γραμμές.Το ξέρει ήδη πως η ζωή του έχει αλλάξει!
Τα χρόνια που ακολούθησαν ,την ημέρα που σημάδεψε τη ζωή του παντοτινά, ήταν δύσκολα.Φίλοι χάθηκαν και κοπέλες έφυγαν μακριά του, καθηγητές έβλεπαν στο προσωπό του το απόλυτο κακό που έπρεπε να καταπολεμήσουν πριν εξαπλωθεί. Περιθωριοποιημένος και μόνος, έχοντας για συντροφιά τα ιδεολογικά βιβλία του και την εφημερίδα. Ακόμα και οι γονείς του ένιωθε πως κάποιες στιγμές τον αντιμετώπιζαν εχθρικά, θέλοντας όμως να τον προφυλάξουν από το μένος αριστερών και δεξιών, μέσα σε μια δημοκρατία που δεν έχει χώρο για Εθνικιστές! Τις στιγμές όπου ένιωθε αδύνατος σε μια μάχη δίχως ελπίδα νίκης και όταν η απελπισία τον κυρίευε θυμόταν τα γκρίζα εκείνα γράμματα: "Η πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά" !
Ένιωθε ότι διαφέρει από τη γενιά του, δεν έβρισκε την ευχαρίστηση στις καφετέριες και τα κλαμπ, στο ποτό και τους καφέδες. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν το νόημα της ζωής του, ο αγώνας για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη! Κατασκηνώσεις, ομιλίες στα γραφεία,πορείες και συγκεντρώσεις τον γαλούχησαν, για αυτά παινευόταν. Χρόνια δύσκολα, γεμάτα αγωνίες και κακουχίες περνούσαν και ο αγώνας δύσκολος…Όμως…
Ξαφνικά η αίθουσα του κοινοβουλίου σείεται από τα χειροκροτήματα των συναγωνιστών,η στεντόρεια φωνή του Αρχηγού τον τινάζει σαν ηλεκτρικό ρεύμα και επανέρχεται στο τώρα: "Η Ελλάδα θα νικήσει,αλλά για να νικήσει πρέπει να φύγει ένα σάπιο και αμαρτωλό καθεστώς,ζήτω η νίκη’’!
Τώρα πια το κίνημα έχει γιγαντώσει τίποτε δεν είναι ικανό να ανακόψει την πορεία μας προς την τελική Νίκη! Οι νέοι που παρελαύνουν κρατώντας ψηλά τα εθνικιστικά λάβαρα δεν είναι πια μερικές χιλιάδες, οι ακραίοι και αμετανόητοι ξεπερνούν το εκατομμύριο!
Νέοι και νέες, πυκνώστε τις τάξεις της Χρυσής Αυγής και δώστε μαζί μας τον αγώνα τον καλό για Πατρίδα και ελευθερία!Δε χωρούν πια δικαιολογίες!Η πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά και είναι αυτή η πίστη στον Αρχηγό μας και στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών που θα φέρει την πολυπόθητη λευτεριά για την ένδοξη Πατρίδα μας! Αυτό είναι το θεμέλιο για την υπέρτατη Νίκη μας. Μπορεί να ακούγεται απίθανο σήμερα, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι! Η τελική Νίκη θα είναι δική μας! Θα έρθει μέσα από δάκρυα και αίμα, αλλά θα δικαιώσει όλες τις θυσίες που έχουμε κάνει!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ , ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών