Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2013

Καταγγελίες και μηνύσεις κατοίκων των Αθηνών για παράνομα μαγαζιά αλλοδαπών...Ο Καμίνης ξέρετε στη συνέχεια τι κάνει;!;! Τους δίνει άδειες λειτουργίες!!!!!

 Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ζήσαμε πάλι τη λογική του παραλόγου. Κατά πλειοψηφία το σώμα αδειοδότησε για μιαν ακόμη φορά, όπως έχει πράξει άλλωστε και στο παρελθόν, επιχειρήσεις με πολλαπλές μηνύσεις για λειτουργία άνευ αδείας. Δεν έλαβαν καθόλου υπόψιν τους, ή μάλλον καλύτερα απέκρυψαν το γεγονός, ότι οι εν λόγω επιχειρηματίες έχουν επανειλημμένως λειτουργήσει στο παρελθόν επιχειρήσεις άνευ αδείας ή/και με ουσιώδεις τροποποιήσεις των όρων λειτουργίας τους. 

Επίσης, σύμβουλοι της παράταξης Καμίνη εκφράστηκαν απαξιωτικά για.....
τους κατοίκους, οι οποίοι θυσιάζοντας μεγάλο μέρος του προσωπικό τους χρόνου και κάνοντας σε πολλές περιπτώσεις την δουλειά των υπηρεσιών του Δήμου, προσπαθούν να περισώσουν την αξιοπρέπειά τους αλλά και να διαφυλάξουν την ποιότητα ζωής και τις περιουσίες τους από την απαξία. 

Αυτή η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι δεν νοιάζεται για τους κατοίκους αυτής της πόλης. Το μόνον που την νοιάζει είναι να χορηγήσει όσο περισσότερες άδειες καταστημάτων μπορεί σε όσο χρόνο της απομένει, βάζοντας οριστική ταφόπλακα σε συγκεκριμένες περιοχές.  Η μόνη αισιόδοξη νότα είναι πως με τέτοιες ενέργειες η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες της ενισχύουν τα νομικά μας επιχειρήματα.  Εμείς θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε. Δεν θα αφήσουμε να καταστραφούν άλλο οι γειτονιές μας.   

Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλ. Βικτωρίας

2 σχόλια:

  1. Αυτή η φωτογραφεία είναι απο εργαστήριο βιολογικών πειραμάτων?.

    Απίστευο! Ο χαμένος κρίκος χειρίζεται pc.

    Η ανθρωπότης εξελίσσεται επιτέλους..... :P

    Μαζεύτε τους άπαντες και τους πρέσβεις τους σε ένα βαπόρο χωρίς πλήρωμα, στον αυτόματο, πρόσω ολοταχώς, πορεία 180 και όπου σκάσει!

    Άντε γειά και χαιρετισμούς στην WWF....

    Bon Voyage!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΟΥΛΔΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ;ΓΙΑΝΝΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών